Докога ние Бургазлии ще си бодем очите ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Докога ние Бургазлии ще си бодем очите ???

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2009 11:07

Обръщаме го на война между Черноморец и Нефтохимик. Аз си обичам двата отбора. Искам силни клубове, които да тъпанят всичко. Помня времената, когато Нафтата бълваше играчи за Черноморец. По мое време от Нефтохимик излязоха играчи, като Дидо Петков, Златко Янков, Станчо Цонев и Чилибонов, които бяха много стойностни играчи. В същото време Черноморец обиграваше свои момчета там. След години, пластовете се разместиха и нещата се обърнаха. Черноморец стана донор и така... Винаги е имало колегиално отношение между отборите. Не разбирам, защо ние бургазлии си вадим очите. Нефтохимик съм ги гледал от В групите до А група. Впрочем Нефтохимик беше затрит и унищожен от софийските клубове и лобитата им в БФС. През далечната вече 1997 с идването на власт на СДС и в частност на Данчо Цонев в Бургас кранчето от Нефтохим беше врътнато и пренасочено към София, затова 3 години по-късно Порточанов се принуди да направи "съюз" със Събев. Истината е, че Нафтата се превърна във водещ отбор, който си правеше гаргара със софийските "грандове" и беше унищожен от тях още тогава...Иначе Събев увеличи агонията на един друг отбор Нафтекс ( който за мен няма нищо общо с НЕФТОХИМИК). И сега, когато това е факт - трябва ли да се бием по главите кой кого унищожил, кой е по силен, чий е стадиона и т.н. Само едно ще ви кажа стадиона е на нас Бургазлии и ние го заслужаваме, защото сме хранили и продължаваме да храним половин България с цената на здравето си и мръсотията, която дишаме. Ние държим икономиката в тази държавичка нещастна и силата трябва да е тук в Бургас, а не в ТИМ, Титан, Батков, Шматков и сие.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Re: Докога ние Бургазлии ще си бодем очите ???

Мнениеот Victor Apostolov » 11 авг 2009 11:19

Не съм от Бургас, но като кажа или чуя НЕФТОХИМИК ми става кеф. Фен съм на Левски София, но Нафтата си бяха отбор на който много съм се радвал и съм имал респект и уважение! К*Р ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ НА БАЛЪКОВ И СЪБЕВ! АЗ СИ ИСКАМ ОНЗИ...СТАРИЯ И ГОЛЯМ НЕФТОХИМИК В А ГРУПА!!!
Последна промяна от Victor Apostolov на 11 авг 2009 11:23, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 авг 2009 11:22

БургаЗ? Стария Нефтохимик, дето беше най-измисления отбор на света? Левскар, но с емблема на Парма? Кви хора има :lol:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 11 авг 2009 11:25

Докато имаме очи,ще си ги бодем.То е ясно!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2009 11:30

Converse написа:Докато имаме очи,ще си ги бодем.То е ясно!

Откъде е ясно ? ...Може би е заложено в генетиката ни, като оная приказка за общия врящ казан и дявола, който нямало смисъл да ни пази.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2009 11:33

Victor Apostolov написа:Не съм от Бургас, но като кажа или чуя НЕФТОХИМИК ми става кеф. Фен съм на Левски София, но Нафтата си бяха отбор на който много съм се радвал и съм имал респект и уважение! К*Р ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ НА БАЛЪКОВ И СЪБЕВ! АЗ СИ ИСКАМ ОНЗИ...СТАРИЯ И ГОЛЯМ НЕФТОХИМИК В А ГРУПА!!!

Вече го има и е оня същия. Започва от В групата и дай боже да стигне там, където му беша мястото.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 11 авг 2009 11:40

Вадим си очите, щото е пълно с олигофренчета, които въобще не знаят топката от коя страна се рита. А е вярно и това, че софийските отбори не могат да търпят други над тях... Докато има продажни, тъпи копелета в Бургас, които са готови да си дупят голите задници на всеки от БФС, ще има и такава война. Това, естествено, важи с пълна сила и за всеки друг отбор извън София. Срамно и обидно е град като Пловдив например да има два емблематични отбора, единият от които да агонизира вече сума ти години, а другият да не знае какъв път го чака, да нямат стадиони като хората... Срамно е за отбор като Черно море да нямат лицензиран стадион и да се налага да играят другаде... Не искам да изброявам още отбори, щото главата ще ме заболи. И всичко това се случва, защото на онези дебили в БФС-то не им дреме за нищо... Щото във всяка нормална държава, индивид като Христолов отдавна щеше да е в историята, а отбори като Ботев, Локото, Черно море, Берое и т.н. щяха да мислят само и единствено за играта си, а не за заплати, премии, полусрутени стадиони, президенти, собственици и прочее дивотии. Ако имаше истински мъже там, горе, а не само дупедавци и лизачи.
Когато си прост, то е завинаги!

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 11 авг 2009 11:42

Че това си го има във всеки град кво се чудиш?

Тъпото е, че по-дъртите фенове на заводското отборче са бивши наши, но ги е срам да си признаят :oops:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 авг 2009 11:45

tprodanov написа:БургаЗ? Стария Нефтохимик, дето беше най-измисления отбор на света? Левскар, но с емблема на Парма? Кви хора има :lol:

Хм, името на града ни ли не знаеш?! А иначе се сърдите като пишат ЛеФски?!............ А викаш измислен отбор?! То нямахте ли доста ядове с този "измислен" отбор?! Измислените иначе ги хапвате на закуска общо взето! ;) ........... Иначе подкрепям автора на темата!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 авг 2009 12:34

Очевидно го знам. Иначе отбора е измислен - създаден от нищото, с от чужд отбор, чужда база, крадено, крадено..

Иначе да - отбора беше силен, но не видях да говоря за това някъде?

Върни се в “Черноморец”