Качват “акулите“ по автобуси и билбордове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Качват “акулите“ по автобуси и билбордове

Мнениеот Andreyy » 28 юли 2009 12:39

До 10 дни 10 екоавтобуса на градския транспорт ще бъдат облепени с различни визии на мениджъра Красимир Балъков, изпълнителния директор Фреди Бобич, вратаря Паскал Борел и младежкия национал Орлин Старокин.
Разрешение лично е дал кметът на Бургас Димитър Николов, съобщава в. "24 часа". На снимките Красимир Балъков връзва обувките на момче, Бобич получава топка от малката си дъщеря, Паскал Борел е направил плонж, като на врата има хриле, а зъбите на Старокин са като на акула, която е изобразена и на логото на клуба.
Тези фотоси вече са поставени на 18 билборда в целия Бургас. На всеки от тях пише "Сезонът на акулите започва". Същите след време ще бъдат преместени в Созопол, Несебър, Карнобат, Айтос и други населени места от региона. Днес мегабилборд с размери 15 на 15 метра ще бъде монтиран от алпинисти на хотел "България" в центъра на Бургас.
Цялостната рекламна кампания на "Черноморец", която е по идея на боса на клуба Митко Събев, Красимир Балъков и Фреди Бобич, включва и обособяване на цял сектор на ст. "Лазур" за майки с деца. Целта е свободен достъп и безпроблемно адаптиране на малчуганите и техните родители към футболния отбор на "Черноморец". В момента се изработва костюм на акула, с който местен професионален актьор ще обикаля улиците на Бургас и ще раздава рекламни материали. Всички набрани средства от картите и билетите на специалните гости на трибуната на ст. "Лазур" по време на мачове ще бъдат насочвани изцяло към ДЮШ на клуба.
Същевременно стана ясно, че "Фамилия Тоника" ще изпълни новия химн на "Черноморец". Автор на музиката е Гого Найденов. Текстът е на несебърския поет Иван Нейков, а аранжиментът - на Красимир Гюлмезов.
Офертата към "Тоника" е лично от боса на "Черноморец" Митко Събев. Бизнесменът държал химнът да е изпълнен от бургазлии.

Интерестна идея за популяризирането на клуба ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Качват “акулите“ по автобуси и билбордове

Мнениеот Converse » 28 юли 2009 12:43

Ето един свестен фен на "Нефтохимик"!Благодаря,че пусна този материал.Наистина е интересен,за хората,които не живеят в Бургас.Лично аз съм виждал някои от тези билбордове из града.
[center]Изображение[/center]

sc1pt0x
Контакти:

Мнениеот sc1pt0x » 28 юли 2009 12:45

Можете ли да дадете снимка на билборда ?

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 28 юли 2009 12:48

Добре звучи,досега поне никой не е правил подобна кампания за популяризирането на Бургаския футбол и в частност Черноморец
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 28 юли 2009 12:53

От кога футбола е продукт, който да привлича хората, като да посетят МакДоналдс или нещо подобно?
Или си фен, или не си, какъв е смисалът да си напълнят стадиона със всякаква измет? Който до сега не е бил на стадиона да подкрепя Черноморец в трудните им моменти сега ли ще го направи? Балъка с тази схема да си привлича "фенове" в Германия, каква е тази помия подяволите? Къде е страстта, къде е тръпката от футбола, трябва ли стадионите да са пълни с "туристи" ?

AGAINST MODERN FOOTBALL!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 28 юли 2009 12:57

Тука посланието на Ръководството според мен не е до "верните" им фенове ,защото те такива нямат :mrgreen: .Хората на възраст ,родителите на децата в ДЮШ и старите фенове на Нафтата да видят ,че наистина в клуба се работи "ЗА" футбола и като цяло са се заели да инвестират в младите който искат да се занимават с футбол.
А иначе те на Стадиона пак няма да си стъпват. :mrgreen:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 28 юли 2009 13:04

Черноморец си е най-старият клуб в града, НЕ онази пародия нафтата... Докато навремето имаха пари - купуваха мачове, после започнаха да ги продават, сега са в аматьорските групи, в които им е мястото. Като бургазлия винаги съм предпочитал Черноморец, а кампанията си е много хубава - мястото на подрастващите е на стадиона, в залата, в басейна например, а не в задимените кафета и дискотеки - да се алкохолизират и да предрусват от до съмване...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 28 юли 2009 13:05

Важното е да се пълни стадиона, а ако "акулите" показват хубав футбол верните фенове ще станат повече. Аз лично одобрявам рекламната кампания и смятам че ще има ефект от нея на пролет. Очаквам повече хора да присъстват на мачовете!

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 28 юли 2009 16:04

Andreyy написа:Важното е да се пълни стадиона, а ако "акулите" показват хубав футбол верните фенове ще станат повече. Аз лично одобрявам рекламната кампания и смятам че ще има ефект от нея на пролет. Очаквам повече хора да присъстват на мачовете!

А ти според мен приятелю не си мазут, а си акулка под прикритие...
Никой уважаващ себе си фен на Нефтохимик не говори така за Събев и Черноморец.
По горе danchovalev ти обижда отбора и пак без реакция... :mrgreen:
Шейм он ю!!! :twisted:

Колкото до рекламната кампания на Черноморец - очевидно тя не е насочена към феновете на този отбор, а към потенциалните такива. Във всеки случай е нещо, което не е правено досега в България и на мен лично ми е интересно дали ще има ефект.

ПП. Нали се сещате какво ще се случи, ако в София или Пловдив се появят рейсове с реклама на Левски, ЦСКА, ЛОКО или Ботев :twisted:
Овен това чувам, че на актьора с акулския костюм няма да му е лесно, вече са се подготвяли засади които включват замерване с умряла цаца, малки шаранчета и солидно количество зелен спрей... :mrgreen:
Дано човекът е наясно с какво се захваща, поне да си поиска вредни или да си наеме охрана, че знае ли се...
Весело ще е тези дни в Бургас!

Върни се в “Черноморец”