01 Юни 2012, Петък
Треньора и с топ не могат да го мръднат от Бургас след трудния му период
Старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров е отказал 10 бона заплата от „Ботев” /Пд/, издадоха хора от неговото обкръжение. „Канарчетата” пробвали да го изкушат в сряда вечер, само час след като спечелиха баража за влизане в „А” група срещу „Спортист” /Св/ с 2:0. Самият специалист нито потвърди, нито отрече офертата. „Дали са ме канили или не и колко са ми давали, какво значение има”, заяви Херо, като даде ясно да се разбере, че от Бургас и с топ не могат да го мръднат. Причината не е само в това, че на „Лазур” той получава не много, но все пак по-голяма заплата от пловдивското предложение.
Пред прага на 53-ата си годишнина Димитров не иска да си разваля рахата с нов измък примък. Последните месеци той усети каква опора са семейството и най-близките в труден период, какъвто беше неговата борба с рака. Освен това Херо е лудо влюбен във внучката Деа и посвещава на нея всяка свободна минута, за да я следи как бързо бързо расте. Преди месец малката красавица, с която го зарадва дъщеря му Петя, стана на годинка. Заедно с личните мотиви Димитров иска да бъде лоялен и към родния си клуб, с който има договор за още 1 г. Преди време прокуристът на „Черноморец” Пламен Киряков заяви, че треньорът е истинска институция за бургаския футбол и има свободата да избира докога да бъде контрактът му с „акулите”.
След 7 месеца на химиотерапия Херо пребори рака, но ще трябва да спазва аскетичен режим.
Херо отказа на „Ботев” (Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Херо отказа на „Ботев” (Пд)
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Херо отказа на „Ботев” (Пд)
Херо, благодарим ти и никога няма да забравим как помагаш винаги на Черноморец в трудни моменти (като сегашния)!
Херо, велик треньор и невероятен човек! Да си ни жив и здрав!
Дано останеш и след края на договора в моя любим Черноморец...
Херо, велик треньор и невероятен човек! Да си ни жив и здрав!
Дано останеш и след края на договора в моя любим Черноморец...
Стига сте писали глупости!!!Херо отдавна отказа на Ботев и това е нещо съвсем нормално защото е лоялен човек за което има моите уважения 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
- калпазанчо
- Контакти:
Paco_1912 написа:Стига сте писали глупости!!!Херо отдавна отказа на Ботев и това е нещо съвсем нормално защото е лоялен човек за което има моите уважения
ПИЧ, новината е от днес в бургаски сайт. Нямам си и идея кога е отказвал Херо на Ботев! Пуснал съм темата, защото в нашия подраздел Чернмоморец имаше такива дезинформации, че ще напуска в посока Пловдив. Нищо глупаво или обидно няма в темата, така че може по-спокоен да бъде тона

Добре тогава грешката е моя.Извинявам се за което 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Някак съм пропуснал новината,че Херо е преборил рака. Ако наистина е така това е прекрасно.Много се радвам за този човек. Все пак мисля,че Херо с тези нерви трябва да се отдаде повече на детско-юношеската школа,пък било то в Бургас,Пловдив или София. Иначе Ботев добре са се ориентирали към него.
110 години любов!
- White Snake
- Контакти:
Стига си будалкал хората.Купи си днешния брой на в.Марица

01.06.2012 :
"Обичам си Бургас и Черноморец. Клубът ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. Не искам да бъда дезертьор. Няма да крия, че предложението от Ботев беше изключително приемливо като финансии. Парите обаче не са всичко за мен. Не на последно място са и моите симпатии към Локомотив. Никога не съм крил, че съм фен на черно-белите и съм щастлив, че като треньор два пъти съм побеждавал Ботев", сподели бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо, отново пред "Марица" по повод предложението да поеме кормилото на вечния съперник на Локомотив.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
- калпазанчо
- Контакти:
Paco_1912 написа:Добре тогава грешката е моя.Извинявам се за което
Няма нищо, просто не следим постоянно пресата - нито ти, нито аз

- калпазанчо
- Контакти:
Въх, то това от април! Тез нашите сайтове могат да те уморят. При нас новината е от днес (1.06!)