Черноморец-Бургас и кмета закриват междуучилищния турнир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Черноморец-Бургас и кмета закриват междуучилищния турнир

Мнениеот Bourgas » 29 май 2012 10:20

На 29-ти май /вторник/ от 17:00 часа ПСФК „Черноморец-Бургас” и община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов, ще направят официално закриване на междуучилищния турнир, който се проведе по тяхна инициатива. Краят на успешното спортно мероприятие ще бъде сложен с тържествено награждаване на победителите, което ще се проведе на стадион „Лазур”. На събитието ще присъстват всички училища участници в турнира, както и организаторите в лицето на „Черноморец-Бургас”, община Бургас и инспекторатът по образованието на град Бургас. Домакините от „Черноморец-Бургас” са приготвили много интересни награди както за победителите, така и за всички участници в турнира. Сред специалните гости ще бъдат старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров, Георги Чиликов, Златко Янков и други.

Тържественото награждаване ще се проведе на изкуствения терен зад една от вратите на стадион „Лазур”, а след това е предвиден коктейл за училищата, взели участие в спортната инициатива, в една от вип залите на стадиона.

Източник : http://www.chernomoretz.bg/news/623/
Дано тази инициатива не остане само изпълнена веднъж, а да се преповтаря всяка една изминала година. Който има желание и време, може да отиде и да погледа малките на награждаването.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черноморец-Бургас и кмета закриват междуучилищния турнир

Мнениеот калпазанчо » 29 май 2012 12:48

Много добра инициатива, и доколкото си спомням не е първа по рода си. Следя ги, тъй като ми прави впечатление, че моето начално училище Св.Княз Борис I се представя винаги много добре - почти винаги или излъчват вратар номер 1 на турнира, или голмайстора е от това училище...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 29 май 2012 13:36

калпазанчо написа:Много добра инициатива, и доколкото си спомням не е първа по рода си. Следя ги, тъй като ми прави впечатление, че моето начално училище Св.Княз Борис I се представя винаги много добре - почти винаги или излъчват вратар номер 1 на турнира, или голмайстора е от това училище...

Ами това е и моето училище. Но по мое време се казваше Д-р Петър Берон. Но много време мина от тогава,над 40 год. Учител по физическо ми беше Попето в последствие бе треньор на Черноморец.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 май 2012 14:03

И аз когато учих там се казваше Петър Берон, след моя випуск промениха името. Учител по физическо беше една възпълничка женица, която впоследствие отвори фирма за петролни продукти....Помня имената на учителката по трудовяо обучение - г-жа Металкова :mrgreen: и по математика - Недялккова, по биология Желева, по история - г-н Кралев...Аааа, сега се сетих - моята класна и майка на един съученик - г-жа Даракчиева. Нея може да я помниш, тък като е била класна и на майка ми в същото училище..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 май 2012 20:24

Браво,добра инициатива,дано се задържи по-дълго във времето ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”