Форумно дерби 3: Old School Boys - Синята Бригада, 14.04

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Форумно дерби 3: Old School Boys - Синята Бригада, 14.04

Мнениеот Converse » 07 апр 2012 23:03

Третото издание на форумното дерби между отборите на Old School Boys и Синята Бригада ще се проведе точно след седмица отново тренировъчното игрище на ст. Черноморец от 14:00ч. В предните две издани двата отбора си размениха по една победа, първо Old School Boys се наложиха над своя опонент с 13:6, а днес Синята Бригада постигна закономерна победа с 9:7, като това бе най-малкото с което можеха да си тръгнат момчетата от старата школа. На трибуните се наблюдаваше небивал зрителски интерес, напливът бе доста по-голям от този на предното дерби.
След седмица се очаква още по-невероятна драма и пълни трибуни. Мачът ще бъде с още по-голям залог, тъй като и от двата отбора има нови попълнения, които желаят да се докажат. Прогноза ще ми бъде изключително трудно да поставя, затова оставям това на спецовете в областа. :mrgreen:
Отново приканвам, нека всички заповядат на ст. Черноморец, в противен случай пропускат изключително зрелище и невероятни изпълнения от световна класа :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Форумно дерби 3: Old School Boys - Синята Бригада, 14.04

Мнениеот subzero » 07 апр 2012 23:34

Не успях да гледам днешния мач и дори не знам съставите. Ще се опитам обаче да коментирам.....
Основният проблем на Олд-а е било отсъствието на старши треньора Petkan и дясното крило vladu,който е стабилен в зоната си и явно отбора няма равностойна смяна.Не бива да забравяме личния ангажимент на ntodorov след мача,който със сигурност му е попречил да се раздаде на 100 %. В отбора на Олд-а повторен дебют е направил ветеранът kartago,който въпреки възрастта си ;) е спасил отбора си от по-голям резултат с вещи спасявания.Разбира се все още се обиграва със защитниците пред себе си и това вероятно е причината за грешки. Не на последно място-съдийския фактор. Днес съдията е допуснал единият отобр да играе с 2-3-4 души повече в определени моменти. Това е недопустимо и ако няма директива този мач трябва да се преиграе или да се спечели служебно от Олд-а(ще видим правилниците).
За следващия мач....
Има вероятност Олд-а да бъдат подсилени с валяка в защита subzero,който въпреки повечето килограми и години може да бута,скубе и дърпа. Понякога рита,ама само като се ядоса,а на него рядко му се случва. ;) На вратата вероятно отново ще се разчита на ветерана kartago,който започва сработването със защитата още утре на Капаните. Oчаква се завръщането на vladu,а калпазанчо,Bourgas и ntodorov показват постоянство и добра форма. Наказанието на petkan да не води отбора в един мач изтича и най-вероятно ще се завърне на мястото си.Очакват се полуголи мажоретки,които да отвличат вниманието на по-младите футболисти.Предвид слабата физическа подготовка Олд-а уволни кондиционния треньор и лекаря,който се оказа,че е объркал допинга. За следващия мач се очаква нов доктор,който да допингира отбора както трябва. А именно няколко бири повече,а може и мезе.
След всичко тук написано моята прогноза е Old School Boys-Синята бригада- 12:3
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 08 апр 2012 00:09

Добре написано, но нямаше нужда, от тук нататък Old School Boys трябва да се примиряват със загубите, които тепърва ще започват да валят. :mrgreen:
Само една поправка - Нейчо въобще не игра, а загряваше цял мач в спортен екип около тъча и се опитваше да ме подкупи през цялото време, но аз разбира се, устоях в името на честта бригадирска :mrgreen:
Предния път Олд-а играха с човек повече и ние решихме да им го върнем тройно :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 03:33

Converse написа:Добре написано, но нямаше нужда, от тук нататък Old School Boys трябва да се примиряват със загубите, които тепърва ще започват да валят. :mrgreen:
Само една поправка - Нейчо въобще не игра, а загряваше цял мач в спортен екип около тъча и се опитваше да ме подкупи през цялото време, но аз разбира се, устоях в името на честта бригадирска :mrgreen:
Предния път Олд-а играха с човек повече и ние решихме да им го върнем тройно :mrgreen:

Саше, много ми хареса как играеш, но мой съвет, като батко! Голям залък хапни, голяма дума не казвай! Както се очерта "диагнозата" май 100% няма да успея да се възстановя за следващия мач ( това не значи, че няма да съм там)! Въпреки големите ни грешки днес до края мача си оставаше на кантар! Загубихме с чест дето се вика! Но за да можеш да побеждаваш трябва да се научиш да губиш! От теб искам само информация, кой беше №7 с татуто? Аз все пак бях най-възрастния на терена и влязох по принуда, той реши да ме псува, искам да знам кой е?! ( иначе беше един от най-добрите от вашият отбор)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 апр 2012 09:45

Ауууууууу, мчи то мача бил на кръв и сополи начи :o :o :o
Брях, изтървал съм шоуто :cry:
А чия агитка беше по-внушителна и активна???

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 08 апр 2012 09:52

petkan написа:Ауууууууу, мчи то мача бил на кръв и сополи начи :o :o :o

Естествено че нашата. :)
Only god can judge me.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 09:58

petkan написа:Ауууууууу, мчи то мача бил на кръв и сополи начи :o :o :o

Който ми донесе бирата до вратата - него гледай! :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 10:05

Четиримата в защитата ни бяхме куцащи дъртаци. Всеки имаше някакъв проблем :) За това паднахме! :mrgreen: Но следващото дерби ще го вземем. Трансферираме, ще откраднем и някой от техните, ще купим ония пе*ал, който не вдигна засадите и сме готови 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 08 апр 2012 10:28

Bourgas написа:Четиримата в защитата ни бяхме куцащи дъртаци. Всеки имаше някакъв проблем :) За това паднахме! :mrgreen: Но следващото дерби ще го вземем. Трансферираме, ще откраднем и някой от техните, ще купим ония пе*ал, който не вдигна засадите и сме готови 8-)

Ох,дано и днес не е така. :twisted:
Only god can judge me.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 апр 2012 11:48

Къса ни е резервната скамейка. Ще опитаме в краткото време за трансфери да вземем някой класен свободен агент и да се надяваме че ще си върнем за тази загуба. Нищо не е загубено! Напред, дърти акулииии!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”