http://prikachi.com/images.php?images/388/4580388F.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/394/4580394g.jpg
Така, момчета и момичета, това са двата варианта фланелки, които направихме днес при Томата! Страхотни са, в офтопик ще сложа снимки, които направих, за да видите цвета на несглобените фланелки. Убийствена материя, страшно изглеждат, наистина всички сме очаровани от резултата. Предложиха ни и много хубави цени, за които сме специално благодарни на господин Томов. Специални благодарности и за сина му, който се занимава с нас 2 дена, слуша ни прищевките и "горя" в нас за идеята Черноморец. Та, тази тема ще помоля модераторите да я заключат и направят важна, за да я ползваме като тема за поръчки, обсъждането на фланелките си имаме подфорум и там ще го правим. Искам да кажа и тук, ние НЕ печелим от тях, идеята е съвсем различна, а именно да се "оцветим" в синьо, фенско синьо! За да не стават обърквации, ще напиша тук начина за поръчка и който иска, нека се свърже с мен.
Има два типа фланелки, имате избор.
От новородени до 12 годишни деца цената е 18 лв.! Като е необходимо да кажете годинките на детето, момченце или момиченце, килограмите и колко е високо, за да пасне най-добре фланелката.
От размер XXXS до XS цената е 22 лв.!
От размер M до XXXL цената е 25 лв.
Над размер XXXL е вече по договаряне (че бая плат си отива там

Който желае да си поръча, нека ми пише на лично съобщение. Пример : Здравей, казвам се Иван, телефона ми е 0888 88 88 88. Искам да поръчам фланелка от Вариант 1, размер XL и 2 фланелки Вариант 2 L.
И вече аз или някой друг форумен другар ще се свърже с всеки един, за да се уговорим за поръчката допълнително (заплащане и време). Имайте в предвид, че максималното време за изработка е 1 месец, НО имаме уверението, че ако ще го правят малко по-бързо за нас. Например днес се даде поръчка за 13 фланелки, до другия мач с Морето ще са готови.
Имам още една молба, ако ви харесат, ги поръчвайте през нас, защото ако отидете в Томи Спорт, няма да ви изпълнят поръчката. Пак казвам, ние не печелим и стотинка от тези фланелки, просто е по-лесно като всичко минава само през един човек, а не всеки поотделно да си прави.
Добавям само няколко обяснения - на вариант 1 на ръкавите пише Old School Boys ... на втория вариант е In Sharks We Trust . Всичките фланелки ще бъдат с такъв надпис.
[offtopic]

[offtopic]

[offtopic]