"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2014 15:32

Роналдо и Меси трябва да дойдат, за да има спасение някакво :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 фев 2014 16:12

BRF написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Смейте се то и за Шаешу и Жужу ви беше смешно . Определено това момче ще е човека , за който след време ЦСКА и Левски ще говорят , но поради липсата на парички само ще го сънуват ;)

И двамата цитирани от теб бяха много добри!На мен ми е смешна "журналистиката" в България!Как го виждаш това,да откажат на Ливърпул и Челси и да приемат в Черноморец :? ?Единственото,което се сещам като причина е Морската градина 8-) !

...и остров "Болшевик". :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 фев 2014 16:13

Bourgas написа:Роналдо и Меси трябва да дойдат, за да има спасение някакво :mrgreen:

Спасение и покой ще намерим само на едно място. :arrow:
[offtopic]Не ме разбирайте погрешно - за кръчмата говоря.[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2014 16:24

ntodorov написа:
Bourgas написа:Роналдо и Меси трябва да дойдат, за да има спасение някакво :mrgreen:

Спасение и покой ще намерим само на едно място. :arrow:
[offtopic]Не ме разбирайте погрешно - за кръчмата говоря.[/offtopic]

Преди сезона се пригответе за банкет. Ще празнуваме или ще оплакваме, не е ясно, само едно е ясно - ще се пие!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 фев 2014 19:24

ntodorov написа:
Черноморец е на път да осъществи бомбастичен трансфер.

С бургазлии вече тренира 20-годишният нападател Ибрахима Тандия, който е бивш юношески национал на Франция. През 2009 г., когато е в школата на Сошо, привлича интереса на Челсии Ливърпул. Скаута на двата английски гранда са наблюдавали сочения за един от най-големите таланта на френския футбол на европейского за юноши в Черна гора, но Тандия категорично е отказал да приеме предложенията. След Сошо нападателят преминава в Каен.

Ибрахима Тандия ще рита за Черноморец в утрепшия контролен мач срещу третодивизионния Мастер. Старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров- Херо чака още трима чужденци на проби. Повече игрово време ще получи централният защитник Шакиб Бензукан, който пропусна мача срещу Берое заради грип.

"24 часа"

То и мен ме искаха, ама и аз твърдо отказах. :mrgreen:
[offtopic]Смешно ми е понякога, когато чета "увода" за такива футбалери. Айде - нЕма нужда от толкова изхвърляне. Добър, добър, колко пък да е добър щом е опрял до БГ и в частност до Черноморец. След такъв шум винаги идва дълбока тишина. :P[/offtopic]

Не виждам нищо смешно в статията. Четете внимателно, годината, в която е отказал на Ливърпул и Челси е 2009, годината, в която идва в Черноморец 2014. Разлика 5 години. А сега си помислете, какъв беше, къде играеше и кой го искаше Валери Божинов 2009г. и къде е сега, същото се отнася и за "нашия" Нсереко, а и за много други. Няма смисъл да се ровя и да ги цитирам, примери бол. През 2009г. момчето е било 15 годишно. Нормално е да откаже на който и да е клуб, при положение, че е в школата на Сошо, най-добрата във Франция, известна с изграждането на млади таланти. А как се е развила по-нататък футболната му кариера, можем само да гадаем. Щом е опрял до Черноморец, явно не е била блестяща. Но много футболисти избират отбора ни, не за пари, а като трамплин в бъдещото си развитие. Дано и с това момче да е така.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 фев 2014 20:23

k.dimitrov написа:
ntodorov написа:

С бургазлии вече тренира 20-годишният нападател Ибрахима Тандия, който е бивш юношески национал на Франция. През 2009 г., когато е в школата на Сошо, привлича интереса на Челсии Ливърпул. Скаута на двата английски гранда са наблюдавали сочения за един от най-големите таланта на френския футбол на европейского за юноши в Черна гора, но Тандия категорично е отказал да приеме предложенията. След Сошо нападателят преминава в Каен.

Ибрахима Тандия ще рита за Черноморец в утрепшия контролен мач срещу третодивизионния Мастер. Старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров- Херо чака още трима чужденци на проби. Повече игрово време ще получи централният защитник Шакиб Бензукан, който пропусна мача срещу Берое заради грип.

"24 часа"

[offtopic]Смешно ми е понякога, когато чета "увода" за такива футбалери. Айде - нЕма нужда от толкова изхвърляне. Добър, добър, колко пък да е добър щом е опрял до БГ и в частност до Черноморец. След такъв шум винаги идва дълбока тишина. :P[/offtopic]

Не виждам нищо смешно в статията. Четете внимателно, годината, в която е отказал на Ливърпул и Челси е 2009, годината, в която идва в Черноморец 2014. Разлика 5 години. А сега си помислете, какъв беше, къде играеше и кой го искаше Валери Божинов 2009г. и къде е сега, същото се отнася и за "нашия" Нсереко, а и за много други. Няма смисъл да се ровя и да ги цитирам, примери бол. През 2009г. момчето е било 15 годишно. Нормално е да откаже на който и да е клуб, при положение, че е в школата на Сошо, най-добрата във Франция, известна с изграждането на млади таланти. А как се е развила по-нататък футболната му кариера, можем само да гадаем. Щом е опрял до Черноморец, явно не е била блестяща. Но много футболисти избират отбора ни, не за пари, а като трамплин в бъдещото си развитие. Дано и с това момче да е така.

Четохме Ники, четохме...ама щом пък нашиЙ Черноморец ще да му се явява трамплина - йеб@м ти и скачача, Йеб@м ти и скока. :mrgreen:
[offtopic]Ники. Какво ни топли, кой го е искал преди 5 години, гат е бил на 15, а хормоните му още са се подреждали в тетрис. Виж, ако на терена покаже качества - нека тогава да го величаем. Иначе останалото написано от теб и най-вече в частта за сравненията Божинови идват да потвърдят точно моите думи.[/offtopic]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 05 фев 2014 09:55

Много сте се удрямали бе :!: :!: :!:
В останалите отбори да не са по-добре , като махнеш Лудогорец ,Литекс и Ботев , всички други са на подобен хал.Някои от другите отбори да извади трансферна сума за играч...? Всеки търси свободния агент . Свободният агент идващ в България е толкава изпаднал играч, че готов на всичко. Готов е да играе на ниско заплащане ; готов е да му плащат с два месеца закъснение , а в някои случаи и с акции ; готов е да играе на картофена нива , под ръководството на архаични и спрели развитието си тренери .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 фев 2014 16:39

ntodorov написа:
k.dimitrov написа:
ntodorov написа:

"24 часа"

Четохме Ники, четохме...ама щом пък нашиЙ Черноморец ще да му се явява трамплина - йеб@м ти и скачача, Йеб@м ти и скока. :mrgreen:
[offtopic]Ники. Какво ни топли, кой го е искал преди 5 години, гат е бил на 15, а хормоните му още са се подреждали в тетрис. Виж, ако на терена покаже качества - нека тогава да го величаем. Иначе останалото написано от теб и най-вече в частта за сравненията Божинови идват да потвърдят точно моите думи.[/offtopic]

А кой го величае. Журналистът е дал точна информация от биографията на момчето. Който я чете през пръсти, може да реши, че някой го величае.
А днес (а и в събота в контролата с Берое), същият този футболист показа, че има качества и сигурно ще остане в отбора. А относно трамплина - Черноморец беше такъв и за Шаешу, Жужу, Боли, Асис, Анеси и още някой друг. За тях това "ма щом пък нашиЙ Черноморец ще да му се явява трамплина - йеб@м ти и скачача, Йеб@м ти и скока. " отнася ли се?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 фев 2014 16:58

На горната снимка на втори план Готфред, на третата на втори план Ибрахима.
http://www.novsport.com/news911641_1062_297501.html#gal

Върни се в “Черноморец”