Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Devian » 08 авг 2012 17:56

Освен,Понс се чувало,че и Лукойл щели да дават пари за Цска,абе то бива наглост,ама чак толкова :x До кога ще ги реанимират тези комунистически фосили :evil:
От друга страна Понс май трябва да връщат едни червени пари,с които започнаха навремето,а и повече влачат отколкото дават,а като гледам и шефа на шайката и той такъв,така че Цска май не ги очакват добри дни и след това,само ще приберат едни имоти :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 08 авг 2012 18:19

калпазанчо написа:Явно баровеца е голям фен на червените... И все пак можеше да подкрепи някой от бургаските отбори...Малко ли фирми има в София, че и от БУргас да наливат пари в тази бездънна яма ЦСКА...Парите са си техни - те си решават, но по-добре би било и за техния имидж ако спонсорираха някой бургаски клуб...Каква стана работата - 2ма се карат, 3ти печели :twisted:

Именно за това говоря. Вместо бургаските бизнесмени да инвестират в бургаските клубове те наливат в Софиските клубове жалка работа. Ама според мен това всичко се прави с натиск от държавата. Животинските отбори винаги са били под крилото на държавата.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 08 авг 2012 20:12

ПОНС Холдинг
смехххххххххххх . тес не фалираха ли :)
忍者

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 авг 2012 20:48

http://www.vbox7.com/play:e5c4a7a642&start=1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Оооо не,напрао ни моа са запра от смях :) Правопис-уникален..."фалиД" "стадЙон"....ама тва накрая дето отбора бил "затворен през 2005 заради фалиД" и после пак бил "отворен" ми идва наистина в повече...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 08 авг 2012 20:57

NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://www.vbox7.com/play:e5c4a7a642&start=1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Оооо не,напрао ни моа са запра от смях :) Правопис-уникален..."фалиД" "стадЙон"....ама тва накрая дето отбора бил "затворен през 2005 заради фалиД" и после пак бил "отворен" ми идва наистина в повече...

superfly7
Момче на 13г. регистрация: 28.11.2010г.
忍者

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 авг 2012 22:20

NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://www.vbox7.com/play:e5c4a7a642&start=1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Оооо не,напрао ни моа са запра от смях :) Правопис-уникален..."фалиД" "стадЙон"....ама тва накрая дето отбора бил "затворен през 2005 заради фалиД" и после пак бил "отворен" ми идва наистина в повече...

:mrgreen: :mrgreen: Обаче не е смешно. Колко са неграмотни децата ни. :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 авг 2012 22:22

natrapnika написа:
калпазанчо написа:Явно баровеца е голям фен на червените... И все пак можеше да подкрепи някой от бургаските отбори...Малко ли фирми има в София, че и от БУргас да наливат пари в тази бездънна яма ЦСКА...Парите са си техни - те си решават, но по-добре би било и за техния имидж ако спонсорираха някой бургаски клуб...Каква стана работата - 2ма се карат, 3ти печели :twisted:

Именно за това говоря. Вместо бургаските бизнесмени да инвестират в бургаските клубове те наливат в Софиските клубове жалка работа. Ама според мен това всичко се прави с натиск от държавата. Животинските отбори винаги са били под крилото на държавата.

Всъщност Понс Холдинг са със съдебна регистрация в София от няколко години. ;) Това разбира се не означава,че не са бургаска фирма. Обаче по-добре без тях. В Бургас има по-добри фирми от тия. Макар и само 2-3. Иначе за Лукойл наистина е тъпо,баси. Отровиха града,всички кинти отиват в София,я сега и ЦСКА ше вадят от блатото. Ай сиктир!! :evil:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 авг 2012 13:06

Понса строят подземния паркинг на Кирил и Методий (който поне по медийни публикации) е на стойност 15 млн. Освен това имат складове за хранителни стоки. Имат 2 офиса в офис-сградата зад църквата. Иначе може и да са си регистрирали в София (не съм се занимавал да проверявам в Търговския), но са си бургаска фирма. Знам, че един от собствениците на фирмата е авер на приятеля на майка ми. И от него знам, че има частно ловно поле някъде из Странджата...
И все пак тъпо бургаски фирми да наливат кинти в софийски отбори :(
А за Лукойл-а ако е вярно направо нямам думи - и данъците им в София, и спонсорството (освен смешните еднократни 300 бона за Нефтохимик) им в софийски отбори.
Абе няма ли да разберат нашите футболни управници, че футбол без силен провинциален такъв няма как да има. Не може състезанието да е предрешено от 2-3 клуба, които разполагат с кинти. Другите като нямат или нямат пари за качествени футболисти, или почват да продават мачове за да се издържат. И каква става тя - играят се по 3-4 "истински" и трудни мачове, другото е отбиване на номера. И като идем в Европата ни лъсват задниците веднага. ТРябва спешно реформата да се задейства. Вижте в Италия, Испания и Англия как е - децентрализация на футбола му е майката. В Италия дори националите не играят в Рим....А тука - всичко за София...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 авг 2012 22:13

Който иска да пътува за мача с Левски в София, да ми пише едно лично. Цена 25 лв. + билет за мача 4 лв.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

субзеро
Контакти:

Мнениеот субзеро » 09 авг 2012 23:24

Мдааа,честит ми първи бан. :mrgreen: Колегата xadez може да е доволен. Именно неговия донос ми го донесе(бана). Имам много какво да кажа по този повод,ама няма смисъл. Пък и кво ми пука. Аз съм усмихнат и позитивен човек и съм далеч от такива работи. ;)

Върни се в “Черноморец”