Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Говорилня на Черноморец Бургас
Добра среща се получи вчера, но кратка, ще поправим нещата! )))))
Искам си Акаунта написа:xadez - както ти е писал колегата ... когато цитираш някой , хубаво да не си избираш части от казаното/написаното . Или да проявяваш творчество и да добавяш от себе си . Това което написах беше :
"Снощи бях на ММА турнир . Колкото до Стоенчо , всичко което ми трябва в момента е снимка и координати ." - Никъде не съм посочвал какво ще му се случи . Нито пък съм казвал , че ще му се случи нещо . Най-малкото ... нито ми е в категорията , нито ми е на уменията . Исках да му обясня на момченцето , какво го очаква , ако информацията която имаме за него се окаже вярна . И как може да си помогне малко сам . Вече няма смисъл от този разговор , защото единия от "биячите" е разпознат . Което означава , че скоро ще се знаят имената на всички участници . Та въпросния Стоян , вече зависи изцяло от добрата воля на дружките си биткаджии . Понеже тях ги заплашва затвор от 1 до 3 години за причиняване на средна телесна повреда ако делото се гледа от правилния съдия ( а аз съм сигурен , че то ще попадне в точно такъв съдия ) те ще могат да се спазарят с прокурора и да посочат човека организирал побоя . Така евентуално ще си гарантират условни присъди . А , ако се докаже че въпросния Стоян е звънял да ги събира ( разпечатките от мобилните оператори ще покажат , на кого се е обаждал ) ... е тогава той може да се уреди и с обвинение в поръчителство и организиране на побоя , склоняване на трети лица към извършване на престъпления . А един правилен прокурор ( шансовете да се падне на такъв са дори по-големи , от тези на съдията) без много да се напряга в тази ситуация ще му оформи и едно обвинение за организиране на престъпна група , където предвиденото наказание е от 3 до 10 години и поради спецификата на престъплението е изключено да се стигне до условна присъда . А всички знаем на какво уважение се радват в затвора симпатичните младежи
За цитати във въпросното мнение казах че ще цитирам по памет защото някой от тях бяха изтрити,както и да е ок грешката е моя,че съм добавил думата СЛУЧИ.Но пък от друга страна съм бил прав в контекста защото наистина си искал да му обясниш какво ще му се случи

Последна промяна от xadez на 05 авг 2012 14:31, променено общо 3 пъти.
Аз смятам,че поне засега трябва да приключим с тази тема. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:Аз смятам,че поне засега трябва да приключим с тази тема.
Абсолютно си прав.Иначе виж ти си доказателство как с "правилните" хора нещата могат да се разминат

xadez написа:subzero написа:Аз смятам,че поне засега трябва да приключим с тази тема.
Абсолютно си прав.Иначе виж ти си доказателство как с "правилните" хора нещата могат да се разминат
Аз някъде по-напред ти подхвърлих една покана,но ти не ми отговори. Ще го направя пак....Дали би дошъл с нас на наше събиране някой ден?? Абсолютно безобидни сме към добронамерени хора.

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
xadez написа:Искам си Акаунта написа:xadez - както ти е писал колегата ... когато цитираш някой , хубаво да не си избираш части от казаното/написаното . Или да проявяваш творчество и да добавяш от себе си . Това което написах беше :
"Снощи бях на ММА турнир . Колкото до Стоенчо , всичко което ми трябва в момента е снимка и координати ." - Никъде не съм посочвал какво ще му се случи . Нито пък съм казвал , че ще му се случи нещо . Най-малкото ... нито ми е в категорията , нито ми е на уменията . Исках да му обясня на момченцето , какво го очаква , ако информацията която имаме за него се окаже вярна . И как може да си помогне малко сам . Вече няма смисъл от този разговор , защото единия от "биячите" е разпознат . Което означава , че скоро ще се знаят имената на всички участници . Та въпросния Стоян , вече зависи изцяло от добрата воля на дружките си биткаджии . Понеже тях ги заплашва затвор от 1 до 3 години за причиняване на средна телесна повреда ако делото се гледа от правилния съдия ( а аз съм сигурен , че то ще попадне в точно такъв съдия ) те ще могат да се спазарят с прокурора и да посочат човека организирал побоя . Така евентуално ще си гарантират условни присъди . А , ако се докаже че въпросния Стоян е звънял да ги събира ( разпечатките от мобилните оператори ще покажат , на кого се е обаждал ) ... е тогава той може да се уреди и с обвинение в поръчителство и организиране на побоя , склоняване на трети лица към извършване на престъпления . А един правилен прокурор ( шансовете да се падне на такъв са дори по-големи , от тези на съдията) без много да се напряга в тази ситуация ще му оформи и едно обвинение за организиране на престъпна група , където предвиденото наказание е от 3 до 10 години и поради спецификата на престъплението е изключено да се стигне до условна присъда . А всички знаем на какво уважение се радват в затвора симпатичните младежи
За цитати във въпросното мнение казах че ще цитирам по памет защото някой от тях бяха изтрити,както и да е ок грешката е моя,че съм добавил думата СЛУЧИ.Но пък от друга страна съм бил прав в контекста защото наистина си искал да му обясниш какво ще му се случи.Мислех да не пиша повече по темата ,да не се изтълкува погрешно,че защитавам извършителите които и да са те но...Дори "най-правилният"прокурор не може да уреди на базата на телефонна разпечатка(дори ако има проведени разговори между извършители на дадено деяние в последствие) обвинение в организиране на ОПГ и подбудителство,дори СРС-то няма тази тежест още по -малко разпечатка ще му се смеят до пенсия.Опазил ни бог от такива "правилни" хора.Хипотетично дори и да са говорили може да са си говорили за момичета,мачове и т.н само те си знаят и да се се видели в последствие случайно, и т.н това са неща които ще се изяснят от следствието,кой ,кога, защо,как е извършил даденото деяние.Но да се пише,че ако се докажело ,че са говорили преди инцидентна и на база разпечатка да се повдигне подобно обвинение е меко казано смешно дори до съда няма да стигне подобен абсурд пък било то и подкрепено от правилните хора.Далеч съм от мисълта да ги защитавам които и да са извършители.
Приятелю ... по разпечатката ще се разбере с кой е говорил в минутите преди побоя , нищо повече . А как мислиш , ако прокурора предложи на 4-та бияча ( другите двама са били в ролята на отцепки ) минимални присъди ... те дали биха посочили Стоян за организатор ?

- burgazliqta
- Контакти:
В духът на олимпиадата да публикувам и аз нещо 

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол!

[center]
[/center]

Re: Всекидневна на Черноморец
Влизайте във всекидневната. Обувките ги оставяйте пред вратата. Лягам. Гасете лампите. И проветрете.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Re: Всекидневна на Черноморец
Ми тя всекидневната същата....
Очаквах да смените канапето и кафе машината поне.

[center]
[/center]

subzero написа:xadez написа:subzero написа:Аз смятам,че поне засега трябва да приключим с тази тема.
Аз някъде по-напред ти подхвърлих една покана,но ти не ми отговори. Ще го направя пак....Дали би дошъл с нас на наше събиране някой ден?? Абсолютно безобидни сме към добронамерени хора.Даже може да почерпим
Явно съм я пропуснал поканата.Да защо да не бих пил някоя бира с вас.Но само при едно условие..... ако спадам към добронамерените хора майтапа настрана,може като нищо макар ,че сега лятото ми е доста по-натоварено ежедневието.