topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.
Вероятно мога да съм ти баща. А да влизам в полемика със сина си....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.
subzero написа:topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.
Вероятно мога да съм ти баща. А да влизам в полемика със сина си....
subzero написа:kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!
По кое време??
kartago написа:topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.
Много внимавай как говориш с хората във форума!!!
topalkata написа:kartago написа:topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.
Много внимавай как говориш с хората във форума!!!
Аз си мислих,че във форума мога да си изказвам свободно мнението.Не мисля,че съм засегнал някои.Но щом си решил банваи ме...
topalkata написа:Аз си мислех,че трябва да има някакво основание да ме банеш.Ама какъвто форума такива и феновете.
19-годишната Аделина Коджабашева, която страда от тежко онкологично заболяване, замина за Щутгарт.
Ади вече на последен етап от химеотерапиите в България. С помощта на добри хора родителите на Ади са събрали парите за първоначалния депозит за лечение в Щутгарт. Те имат над 150 000 евро и така Ади ще се лекува в германския град.
”Но никакви гаранции няма дали сумата ще остане същата в последствие. Ще ви държим в течение на случващото се”, пишат те на сайта, посветен на Ади.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта