Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 11:42

topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.

Вероятно мога да съм ти баща. А да влизам в полемика със сина си....
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

topalkata
Контакти:

Мнениеот topalkata » 03 авг 2012 11:45

subzero написа:
topalkata написа:Имам си мнение и си го изказвам,а моето момченце от отговора ти се вижда,колко ти е умствения багаж.

Вероятно мога да съм ти баща. А да влизам в полемика със сина си....

Толкова по-жалко за тебе тогава

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 11:50

Много внимавай как говориш с хората във форума!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 11:51

subzero написа:
kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!

По кое време??

Ами идеята е към 16:00 h! Дано се съберем всички, които ходихме по контроли, мачове и на мачовете на тренировачните игрища!

topalkata
Контакти:

Мнениеот topalkata » 03 авг 2012 11:53

kartago написа:

Аз си мислих,че във форума мога да си изказвам свободно мнението.Не мисля,че съм засегнал някои.Но щом си решил банваи ме...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 11:56

topalkata написа:
kartago написа:

Аз си мислих,че във форума мога да си изказвам свободно мнението.Не мисля,че съм засегнал някои.Но щом си решил банваи ме...

Когато си казваш мнението, никой няма да те закачи, но недей обижда хората!!! А реша ли да те банна, няма да чакам "разрешение" от тебе! Просто те предупредих!

topalkata
Контакти:

Мнениеот topalkata » 03 авг 2012 11:58

Аз си мислех,че трябва да има някакво основание да ме банеш.Ама какъвто форума такива и феновете.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 12:00

topalkata написа:Аз си мислех,че трябва да има някакво основание да ме банеш.Ама какъвто форума такива и феновете.

Основание има, и затова те предупредих! Недей ми се прави на най-големия фен, че вече ми писна! Не ме познаваш, така че си запази мнението за себе си, за да не ти кажа къде да си го сложиш!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 12:08

Явно тОпалката с 6 мнения, още не е научил правилата на форума, така че ще се наложи известно време за да ги изучи, ако иска да пише в този форум!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 авг 2012 13:21

19-годишната Аделина Коджабашева, която страда от тежко онкологично заболяване, замина за Щутгарт.
Ади вече на последен етап от химеотерапиите в България. С помощта на добри хора родителите на Ади са събрали парите за първоначалния депозит за лечение в Щутгарт. Те имат над 150 000 евро и така Ади ще се лекува в германския град.

”Но никакви гаранции няма дали сумата ще остане същата в последствие. Ще ви държим в течение на случващото се”, пишат те на сайта, посветен на Ади.

Ето една хубава новина. Дано лечението е успешно и момичето се оправи час по-скоро. :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”