Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот White Fang » 03 авг 2012 00:22

Какво са направили мазутите?Били са наши хора?Мамичката им мазутска.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 00:31

hristo1306 написа:
El greco написа:Точно случеи като този са причината да мразя мазнярите толкова много. И винаги, мишоците гадни действат по този начин.
Как пък на мен не ми се падне такива боклуци да ми налетят..... Нали съм ги виждал как се напикават, буквално в гащите си отстрах.

Прав си приятелю - всеки има право да люби и мрази . Както аз, обичам Бала- мангала, така и др обичат други. Вече не виждам и "велосипедите" на гражданина от Хотница, май замениха възстановявянето. Май вместо велосипед са им дали по един шах ? Който победи шева - вдига заплатата 3 пъти !

Ицо,по твоята логика ся трябва да бием феновете на Лудогорец,щото Пастата им даде мача или феновете на ЦСКА,щото ТИТАН са крадци. Ми няма логика.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 03 авг 2012 00:45

Преди малко ме избраха за Meet&Greet (среща) с моя любим изпълнител Tinie Tempah който утре забива на Спирита.Една моя сбъдната мечта :) .
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 авг 2012 01:01

По - добре го "забий" на "Левски" и на ЦСКА :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 09:09

cena62 написа:Преди малко ме избраха за Meet&Greet (среща) с моя любим изпълнител Tinie Tempah който утре забива на Спирита.Една моя сбъдната мечта :) .

Ми честито,Любчо !! Ся остава да почерпиш. ;) А Спирита верно сбъдва мечти,аз гледах на живо Faith No More. И беше велико изживяване. 8-)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 авг 2012 09:24

Дизел, помниш ли какво ти казах в онова заведение на първата ни и последна среща? Че това, което вие по-възрастните правите като пропаганда и политика не е правилно. Ти не се съгласи. И ето ти резултата - някакви петима зелени лайненца на 20-23г. нападат момче на 17 и момиче на 15 в тъмното зад блоковете. Ама случайно за да не се напикаят от страх ги издебнали след като се разделили с още 2ма от нашите ;) Та сега ми обясни не сме ли прави когато казваме (а и полицаите ви описват точно така) боклуци! Не се сърди после. Вие възпитавате това, вие го провокирате. Какво общо има 17 год. момче със ситуацията във футболния Бургас? А сестра му на 15 - на която и е едва 2ри мач?
п.п. Напиши ми на лични координатите на Пламен от Глобул, за да не отивам на местоработата му. Ако сега не проведем една цивилизована среща и не се пресекат тези глупости - вярвай ми доста народ вече ви се е заканил ;)
п.п.2 двама вече са разпознати ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 09:49

калпазанчо написа:Дизел, помниш ли какво ти казах в онова заведение на първата ни и последна среща? Че това, което вие по-възрастните правите като пропаганда и политика не е правилно. Ти не се съгласи. И ето ти резултата - някакви петима зелени лайненца на 20-23г. нападат момче на 17 и момиче на 15 в тъмното зад блоковете. Ама случайно за да не се напикаят от страх ги издебнали след като се разделили с още 2ма от нашите ;) Та сега ми обясни не сме ли прави когато казваме (а и полицаите ви описват точно така) боклуци! Не се сърди после. Вие възпитавате това, вие го провокирате. Какво общо има 17 год. момче със ситуацията във футболния Бургас? А сестра му на 15 - на която и е едва 2ри мач?
п.п. Напиши ми на лични координатите на Пламен от Глобул, за да не отивам на местоработата му. Ако сега не проведем една цивилизована среща и не се пресекат тези глупости - вярвай ми доста народ вече ви се е заканил ;)

:o Аз мислех,че са по-малки. Явно за тях всичко е изгубено. Да си лайно на 20-23 е срамно.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 09:54

калпазанчо написа:Дизел, помниш ли какво ти казах в онова заведение на първата ни и последна среща? Че това, което вие по-възрастните правите като пропаганда и политика не е правилно. Ти не се съгласи. И ето ти резултата - някакви петима зелени лайненца на 20-23г. нападат момче на 17 и момиче на 15 в тъмното зад блоковете. Ама случайно за да не се напикаят от страх ги издебнали след като се разделили с още 2ма от нашите ;) Та сега ми обясни не сме ли прави когато казваме (а и полицаите ви описват точно така) боклуци! Не се сърди после. Вие възпитавате това, вие го провокирате. Какво общо има 17 год. момче със ситуацията във футболния Бургас? А сестра му на 15 - на която и е едва 2ри мач?

С Пламен се разбрахме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 03 авг 2012 10:06

Като сте ги разпознали отивате в 5-то пускате една жалба и готово.Не одобрявам агресията между феновете,това,че не се обичаме не означава ,че трябва да има такива издънки.На този по горният форумен боец където щял да чупи зъби като е голям боец и мъж да не си избива комплексите в интернет защото е смешен.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 10:17

xadez написа:Като сте ги разпознали отивате в 5-то пускате една жалба и готово.Не одобрявам агресията между феновете,това,че не се обичаме не означава ,че трябва да има такива издънки.На този по горният форумен боец където щял да чупи зъби като е голям боец и мъж да не си избива комплексите в интернет защото е смешен.

За това говорим. Омразата (явна) трябва да си остане на стадиона. Тук по форумите може и да се "избиваме", но никой няма право да отнема свободата на инак мислещия и то в първичния му вид с физическа сила и в среда на неравнопоставеност. Жалко, грозно, нагло и отвратително е. Недоумявам. Що се касае за физическия реванш...Ще ми се да не се случва, но пък възмездието ще се търси под всякаква форма и вид най-вероятно, колкото и да не ми се иска. Този случай е свършен факт. Минал е, но няма да замине лесно. Всеки ще си понесе последствията, но на всяка цена трябва да пресечем следващите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”