Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- White Fang
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Какво са направили мазутите?Били са наши хора?Мамичката им мазутска.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
hristo1306 написа:El greco написа:Точно случеи като този са причината да мразя мазнярите толкова много. И винаги, мишоците гадни действат по този начин.
Как пък на мен не ми се падне такива боклуци да ми налетят..... Нали съм ги виждал как се напикават, буквално в гащите си отстрах.
Прав си приятелю - всеки има право да люби и мрази . Както аз, обичам Бала- мангала, така и др обичат други. Вече не виждам и "велосипедите" на гражданина от Хотница, май замениха възстановявянето. Май вместо велосипед са им дали по един шах ? Който победи шева - вдига заплатата 3 пъти !
Ицо,по твоята логика ся трябва да бием феновете на Лудогорец,щото Пастата им даде мача или феновете на ЦСКА,щото ТИТАН са крадци. Ми няма логика.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Преди малко ме избраха за Meet&Greet (среща) с моя любим изпълнител Tinie Tempah който утре забива на Спирита.Една моя сбъдната мечта
.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- hristo1306
- Контакти:
По - добре го "забий" на "Левски" и на ЦСКА 

cena62 написа:Преди малко ме избраха за Meet&Greet (среща) с моя любим изпълнител Tinie Tempah който утре забива на Спирита.Една моя сбъдната мечта.
Ми честито,Любчо !! Ся остава да почерпиш.

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Дизел, помниш ли какво ти казах в онова заведение на първата ни и последна среща? Че това, което вие по-възрастните правите като пропаганда и политика не е правилно. Ти не се съгласи. И ето ти резултата - някакви петима зелени лайненца на 20-23г. нападат момче на 17 и момиче на 15 в тъмното зад блоковете. Ама случайно за да не се напикаят от страх ги издебнали след като се разделили с още 2ма от нашите
Та сега ми обясни не сме ли прави когато казваме (а и полицаите ви описват точно така) боклуци! Не се сърди после. Вие възпитавате това, вие го провокирате. Какво общо има 17 год. момче със ситуацията във футболния Бургас? А сестра му на 15 - на която и е едва 2ри мач?
п.п. Напиши ми на лични координатите на Пламен от Глобул, за да не отивам на местоработата му. Ако сега не проведем една цивилизована среща и не се пресекат тези глупости - вярвай ми доста народ вече ви се е заканил
п.п.2 двама вече са разпознати

п.п. Напиши ми на лични координатите на Пламен от Глобул, за да не отивам на местоработата му. Ако сега не проведем една цивилизована среща и не се пресекат тези глупости - вярвай ми доста народ вече ви се е заканил

[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Дизел, помниш ли какво ти казах в онова заведение на първата ни и последна среща? Че това, което вие по-възрастните правите като пропаганда и политика не е правилно. Ти не се съгласи. И ето ти резултата - някакви петима зелени лайненца на 20-23г. нападат момче на 17 и момиче на 15 в тъмното зад блоковете. Ама случайно за да не се напикаят от страх ги издебнали след като се разделили с още 2ма от нашитеТа сега ми обясни не сме ли прави когато казваме (а и полицаите ви описват точно така) боклуци! Не се сърди после. Вие възпитавате това, вие го провокирате. Какво общо има 17 год. момче със ситуацията във футболния Бургас? А сестра му на 15 - на която и е едва 2ри мач?
п.п. Напиши ми на лични координатите на Пламен от Глобул, за да не отивам на местоработата му. Ако сега не проведем една цивилизована среща и не се пресекат тези глупости - вярвай ми доста народ вече ви се е заканил![]()

[center]
[/center]

калпазанчо написа:Дизел, помниш ли какво ти казах в онова заведение на първата ни и последна среща? Че това, което вие по-възрастните правите като пропаганда и политика не е правилно. Ти не се съгласи. И ето ти резултата - някакви петима зелени лайненца на 20-23г. нападат момче на 17 и момиче на 15 в тъмното зад блоковете. Ама случайно за да не се напикаят от страх ги издебнали след като се разделили с още 2ма от нашитеТа сега ми обясни не сме ли прави когато казваме (а и полицаите ви описват точно така) боклуци! Не се сърди после. Вие възпитавате това, вие го провокирате. Какво общо има 17 год. момче със ситуацията във футболния Бургас? А сестра му на 15 - на която и е едва 2ри мач?
п.п. Напиши ми на лични координатите на Пламен от Глобул, за да не отивам на местоработата му. Ако сега не проведем една цивилизована среща и не се пресекат тези глупости - вярвай ми доста народ вече ви се е заканил![]()
С Пламен се разбрахме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Като сте ги разпознали отивате в 5-то пускате една жалба и готово.Не одобрявам агресията между феновете,това,че не се обичаме не означава ,че трябва да има такива издънки.На този по горният форумен боец където щял да чупи зъби като е голям боец и мъж да не си избива комплексите в интернет защото е смешен.
xadez написа:Като сте ги разпознали отивате в 5-то пускате една жалба и готово.Не одобрявам агресията между феновете,това,че не се обичаме не означава ,че трябва да има такива издънки.На този по горният форумен боец където щял да чупи зъби като е голям боец и мъж да не си избива комплексите в интернет защото е смешен.
За това говорим. Омразата (явна) трябва да си остане на стадиона. Тук по форумите може и да се "избиваме", но никой няма право да отнема свободата на инак мислещия и то в първичния му вид с физическа сила и в среда на неравнопоставеност. Жалко, грозно, нагло и отвратително е. Недоумявам. Що се касае за физическия реванш...Ще ми се да не се случва, но пък възмездието ще се търси под всякаква форма и вид най-вероятно, колкото и да не ми се иска. Този случай е свършен факт. Минал е, но няма да замине лесно. Всеки ще си понесе последствията, но на всяка цена трябва да пресечем следващите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.