Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 23:19

hristo1306 написа:Абе какво става тук ? Да не е започнала война ? САЩ да не нападна Иран ? Прочетох тук за много агресия, къде спят "чистачите" ??? Това ли ще насаждат на бургаската футболна общност ? Да не трият безобидни мнения, а търпят агресия !!!

:o :o Ква агресия видя пък ти?? Питай битите снощи какво е агресия.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2012 23:27

hristo1306 написа:Абе какво става тук ? Да не е започнала война ? САЩ да не нападна Иран ? Прочетох тук за много агресия, къде спят "чистачите" ??? Това ли ще насаждат на бургаската футболна общност ? Да не трият безобидни мнения, а търпят агресия !!!

Агресията е по улиците Ицо. Упражниха я 5 фена на нафтата срещу две деца - момче и момиче на 15 и 17 години. "Прегрешенията" на пострадалите ( не толкова физически, колкото морално)са , че бяха на контролата на Черноморец...Ей ти я разликата от сега и преди, за която ти бях писал преди много време.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 авг 2012 23:28

subzero написа:

Ами това, не е ли агресия ??? Защо се бият фенове /малолетни / ??? Такива прояви трябва да се изкоренят до дъно. Но не е мястото тук да се дава изява на такива изроди ! Не давайте гласност на такива прояви. Ще изгоните и малкото фенове на футбола ! Жалко за пострадалите деца !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 23:29

Всеки,който смята,че в този форум цари агресия и омраза и тя е насаждана от фенове на Черноморец нещо не е У час. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 23:31

hristo1306 написа:
subzero написа:

Ами това, не е ли агресия ??? Защо се бият фенове /малолетни / ??? Такива прояви трябва да се изкоренят до дъно. Но не е мястото тук да се дава изява на такива изроди ! Не давайте гласност на такива прояви. Ще изгоните и малкото фенове на футбола ! Жалко за пострадалите деца !

Аз смятам,че такива изроди трябва да ги пише навсякъде и да има снимките им на всеки ъгъл. За да се червят като четат и като се разхождат. Не,че им пука,де!! Жалко за родителите им.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 02 авг 2012 23:55

Точно случеи като този са причината да мразя мазнярите толкова много. И винаги, мишоците гадни действат по този начин.
Как пък на мен не ми се падне такива боклуци да ми налетят..... Нали съм ги виждал как се напикават, буквално в гащите си отстрах.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 авг 2012 00:01

Някой може ли да ме информира на ЛС какво е станало и как са потърпевшите :x
Иначе поредно доказателство до какво води толерантноста, винаги е в ущърб на толерантния, а с малоумници, колкото и да си толерантен файда няма :evil:
Дъртите мазути да не се правят на ударени, защото те са с основен принос за развитието на тези идиоти, с изкривяването на фактите и глупостите, с които им пълнят главите :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 00:07

Коце,очаквах повече агресия от теб. :mrgreen: Вероятно нямаш време.. ;)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 03 авг 2012 00:15

За тези неща многото думи са излишна! Дела трябват!
А за заетото, направо ми се откиня задника от бачкане, знаеш как е сезон е, и то много крив, но на Герена - ще бъда.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 авг 2012 00:22

El greco написа:Точно случеи като този са причината да мразя мазнярите толкова много. И винаги, мишоците гадни действат по този начин.
Как пък на мен не ми се падне такива боклуци да ми налетят..... Нали съм ги виждал как се напикават, буквално в гащите си отстрах.

Прав си приятелю - всеки има право да люби и мрази . Както аз, обичам Бала- мангала, така и др обичат други. Вече не виждам и "велосипедите" на гражданина от Хотница, май замениха възстановявянето. Май вместо велосипед са им дали по един шах ? Който победи шева - вдига заплатата 3 пъти !

Върни се в “Черноморец”