Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2012 22:34

subzero написа:
ntodorov написа:
еее, не ми се карай, де! имал съм причина, отишъл съм.

Стоене, Стоене...Не улучи причината брат. Спасявай се. :(
ПС: Дизел предавай, че не мога да пиша у форума ви.
ПС1: Момчета нека да не мъстим. Той живота си знае работата. Има си цивилизовани начини това момче да си намери "пътечката".

Нейчо,за ПС1 донякъде не съм съгласен. Той живота си знае,но какво се случва с момичето,което е видяло това?? Докато живота си свърши работата може да има и други случаи.

Никъде не съм писал, че цивилизованите начини са безболезнени. Напротив.
Мен ме е яд заради момичетата, които станаха свидетели на това. Деца на 15 години. Психическата травма е голяма. Там възмездие се намира по друг начин. В интерес на това бързо възмездие нещата вече за задвижени. За разлика от СтоЕнчо, който напада в гръб само с народ около себе си и бяга, като невестулка при зор ние постъпваме по-честно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 22:36

ntodorov написа:Никъде не съм писал, че цивилизованите начини са безболезнени. Напротив.
Мен ме е яд заради момичетата, които станаха свидетели на това. Деца на 15 години. Психическата травма е голяма. Там възмездие се намира по друг начин. В интерес на това бързо възмездие нещата вече за задвижени. За разлика от СтоЕнчо, който напада в гръб само с народ около себе си и бяга, като невестулка при зор ние постъпваме по-честно.

Ши ма държите ли на течение??? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 02 авг 2012 22:36

petkan написа:
ntodorov написа:

ПС1: Момчета нека да не мъстим. Той живота си знае работата. Има си цивилизовани начини това момче СтоЕнчо да си влезе в "пътечката".

Че кой говори за мъст? Има си престъпление, има си и наказание! Има си и органи за това1

Петьо имаш ЛС. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2012 22:37

petkan написа:
ntodorov написа:

ПС1: Момчета нека да не мъстим. Той живота си знае работата. Има си цивилизовани начини това момче СтоЕнчо да си влезе в "пътечката".

Че кой говори за мъст? Има си престъпление, има си и наказание! Има си и органи за това1

Именно. Поне за пред форума. Извън него не играе виртуала. Писах вече - Господ да пази Стоенчо.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 22:38

ntodorov написа:
petkan написа:Че кой говори за мъст? Има си престъпление, има си и наказание! Има си и органи за това1

Именно. Поне за пред форума. Извън него не играе виртуала. Писах вече - Господ да пази Стоенчо.

Ванка,предаваш ли ??? Да не се окаже неподготвен??

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 авг 2012 22:50

subzero написа:
ntodorov написа:
petkan написа:Че кой говори за мъст? Има си престъпление, има си и наказание! Има си и органи за това1

Ванка,предаваш ли ??? Да не се окаже неподготвен??

Този който сте нарочили,казва че няма нищо общо със случая.А вие откъде сте сигурни кой е? Това че е бил на мача-означава ли че той е извършил нещо(Аз всъщност не разбрах какво точно е станало)....В сайта на Нефтохимик всеки може да се регистрира и да си напишете болката-тъй че ако имате да казвате на някой нещо-давайте! Всеки сам отговаря за действията си.Какви са тия приказки за отношението към Нефтохимик и неговите фенове?! Може ли стотици хора да се поставят под един знаменател?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 23:12

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Този който сте нарочили,казва че няма нищо общо със случая.А вие откъде сте сигурни кой е? Това че е бил на мача-означава ли че той е извършил нещо(Аз всъщност не разбрах какво точно е станало)....В сайта на Нефтохимик всеки може да се регистрира и да си напишете болката-тъй че ако имате да казвате на някой нещо-давайте! Всеки сам отговаря за действията си.Какви са тия приказки за отношението към Нефтохимик и неговите фенове?! Може ли стотици хора да се поставят под един знаменател?

Ние знаем кой е. Ти не се тревожи,той също да не се тревожи. ;) Кажи сега ти какво ти е отношението към такива действия,щото се обиждаш когато говорим срещу феновете на Нефтохимик. Ето ти причина да го правим и ако беше единичен случай,как да е,ама не е...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 авг 2012 23:13

burgazliqta написа:Петьо имаш ЛС. ;)

Имаш отговор.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2012 23:15

Този който сте нарочили,казва че няма нищо общо със случая.А вие откъде сте сигурни кой е? Това че е бил на мача-означава ли че той е извършил нещо(Аз всъщност не разбрах какво точно е станало)....В сайта на Нефтохимик всеки може да се регистрира и да си напишете болката-тъй че ако имате да казвате на някой нещо-давайте! Всеки сам отговаря за действията си.Какви са тия приказки за отношението към Нефтохимик и неговите фенове?! Може ли стотици хора да се поставят под един знаменател?

Не Ванка. Не може и съм далеч от тази мисъл. Писах на Пламен лични. Искам и ти да съдействаш, ако може да се срещнем с някой от вашите шефове на фенклубове да говорим за това. Лапетиите не можем да ги спрем, но можем да ги пресечем. Все пак снощните ще си получат заслуженото. Почти ги знаем кои са.
Съгласи се. Родители сме. На кой баща ще му е приятно синът и щерка му да се приберат от мач бити и стресирани. Няма как да се оставят нещата ненаказани, но нека поне се спре с този случай.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 авг 2012 23:17

Абе какво става тук ? Да не е започнала война ? САЩ да не нападна Иран ? Прочетох тук за много агресия, къде спят "чистачите" ??? Това ли ще насаждат на бургаската футболна общност ? Да не трият безобидни мнения, а търпят агресия !!!

Върни се в “Черноморец”