Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kme7a
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kme7a » 01 авг 2012 14:02

Много сте интересни сега Матей Казийски е прав и никой не го критикува докато г-н Бербатов се оказа предател във вашите очи а според мен поводът е един и същ.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 авг 2012 14:18

kme7a написа:Много сте интересни сега Матей Казийски е прав и никой не го критикува докато г-н Бербатов се оказа предател във вашите очи а според мен поводът е един и същ.

Подкрепям те с две ръце. :) Поводът е еднакъв но спортовете са различни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 авг 2012 14:20

Като стана дума днеска за мача, да вмена, че освен сестра ми(на която много и хареса предния път) ще дойде още едно момче, а сестра ми е надъхала и някаква нейна приятелка, така че се разраства нашата общност на стадиона. :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 14:57

kme7a написа:Много сте интересни сега Матей Казийски е прав и никой не го критикува докато г-н Бербатов се оказа предател във вашите очи а според мен поводът е един и същ.

Нали не визираш някой форума? Щото не си спомням да сме дискутирали някога Бербатов :roll:
А и нещата при Казийски и Бербатов са напълно несъпоставими, че да ги слагаш под общ знаменател ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 01 авг 2012 15:16

Никой не отрича качествата на Матей избирна незнам колко си пъти за волейболист на годината и т. н .
Обаче всеки един занимаващ се със волейбол може да ви посочи многото лоши страни на играча Казийски .
Дупките в които е изпадал при посрещането , желанието да се играе предимно с него при завършване на атаки .
Имаше много случаи , които специалистите отбелзват ,че ако не му дигне Жеков топка , след това преднамерено при такава атака той я вади в аут .Същото се отнася и за Владо Николов .Какво щеше да му стане на Матю да изиграе още една Олимпиада с Българския национален отбор, а след това като иска да бойкотира . 4 години чакаме за реванш и накрая треньора,водещия ни разпределител и най-извесния ни играч в последните 5 години си заминават .. еми родоотстъпници са
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 авг 2012 16:00

burgazliqta написа:Като стана дума днеска за мача, да вмена, че освен сестра ми(на която много и хареса предния път) ще дойде още едно момче, а сестра ми е надъхала и някаква нейна приятелка, така че се разраства нашата общност на стадиона. :)

И ние я харесахме, карай я по-често с теб :mrgreen:
А за Матей и Бербатов моето мнение е, че дори и да са прави, в което никой от нас в момента не може да бъде на 100% сигурен, не е начинът това, да се бойкотира България. Бойкотирай си ако искаш след Олимпиадата или след квалификациите, но никому не помагаш като го правиш в най-важния момент. Точно тогава можеш да накараш хората да застанат на твоя страна. И докато в началото бях склонен да съм на страната на Матей и Радо Стойчев, сега не мисля така. А с Бербатов съм си казвал мнението - най-тъпото решение, което е правил след това, да отиде в Юнайтед.
Днес за мача ще се постарая да дойда, пичуи, дано не ме викнат за бач.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 авг 2012 16:03

Кмете, твоят човек днес е рожденник :mrgreen: Очаквам да го поздравиш подобаващо 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 16:28

Че абсолютно! Точно пък Бербатов много дълго издържа според мен! Не може Перуката и ко да си веят байряка и да харчат народните пари, да трошат народните коли, да съсипват футбола, а накрая за всичко да е виновен Бербатов ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 16:37

Правя си следната аналогия: почвам си аз работа в една компания. Надъхан съм, ентусиазиран........гледам да върша всичко по най-добрия начин. Обаче се минава известно време и забелязвам доста нередни работи (говоря за отношение към клиенти)......Опитвам се да изразя мнение, никой братче не еб*ва, даже напротив, почват да те гледат накриво. Оказва се, че някой си е хванал компанията като за последен влак и шанс в живота. И си я кара на инерция.....и си я управлява както само нему е удобно....Обаче се е окупирал яко с мениджмънта на високо ниво в главния офис и шанса някой да ме чуе е колкото да чуеш някой сом в аквариума...И след време какво се получава - става ясно какво е било, защото на лъжата краката са къси, ама е късно. Компанията е отдавна на колене и никой не мОй' я вдигне на крака. Та така и с волейбола - само дето Радо и МАтей са големи имена и могат да си позволят да се изправят и да направят нещо, колкото и да има някой недоволни! Само че - те си имат кауза, имат си реноме и могат да си го позволят. А останалите стоят и гледат сеир...(както направих и аз в онази компания)
[center]Member of Old School Boys [/center]

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 01 авг 2012 18:32

burgazliqta написа:Като стана дума днеска за мача, да вмена, че освен сестра ми(на която много и хареса предния път) ще дойде още едно момче, а сестра ми е надъхала и някаква нейна приятелка, така че се разраства нашата общност на стадиона. :)

Ако не е интересно на терена поне ще се има какво да се гледа по стадиона

Върни се в “Черноморец”