Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 01 авг 2012 11:03

k.dimitrov написа:
BRF написа:
petkan написа:Смачкахме полските прост...... Ихууууууууууууууу
Браво ЛЪВЧЕТА!!!!!!!!!!!!
Невереятен Теди Салпаров!!!!!!!
За дон Цеци нямам думи!!!!

Не можах да гогледам!Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски и да ни поведе към края???

Няма как да го замени, играят на различни постове - единия диагонал, другия посрещач.

Ще перефразирам:Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски като лидер на отбора и да ни поведе към края?

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 01 авг 2012 11:04

Видно е че се работи в правилната посока според мен!!!Имаме 4-ма младежки национали до 17 годишна възраст Стоян Кижев , Милчо Ангелов , Михаел Орачев и Станислав Дрянов.
Национали до 21 години Георги Терзиев,Борислав Балджийски,Пламен Димов и Ник Дашев доскоро и Венелин Филипов.Изобщо не е малко до преди години нямаше никой :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 11:13

BRF написа:Ще перефразирам:Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски като лидер на отбора и да ни поведе към края?

Вальо, ако си гледал вчерашният мач, мисля, че нямаше да задаваш такъв въпрос. Нашите победиха, защото играха като ОТБОР! Не мисля, че преди Казийски е бил лидер, нито пък Цецо сега. Освен това той е само на 22 г. За какво лидерство може да става въпрос ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:17

kme7a написа:Видно е че се работи в правилната посока според мен!!!Имаме 4-ма младежки национали до 17 годишна възраст Стоян Кижев , Милчо Ангелов , Михаел Орачев и Станислав Дрянов.
Национали до 21 години Георги Терзиев,Борислав Балджийски,Пламен Димов и Ник Дашев доскоро и Венелин Филипов.Изобщо не е малко до преди години нямаше никой :)

Ооо, кмете, днес ще се видим ли на мача с Етър?
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:19

Аз лично не приемам тезата, че Казийски е родоотстъпник. По-скоро вярвам, че Данчо Лазаров е Боби Перуката номер 2 и в знак на несъгласие той и Радо Стойчев си набиха камшика. Само те си знаят отношенията помежду си. Но едва ли може да се нарекат родоотстъници (лично мое мнение, не ангажирам никой с него)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:23

Малката така се е прехласнала по едно дивиди с Крокодила Гена и Чебурашка, че вече свят ми се зави 10 дена по цял ден да го гледам. Но все пак вече цяла сутрин ми се върти песничката в главата...Да взема да ви я пейстна тука ли :roll:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8[/youtube]

Не я бях чувал от години тази песничка :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:25

Текста :mrgreen: :
Пусть бегут неуклюже
Пешеходы по лужам,
А вода - по асфальту рекой.
И неясно прохожим
В этот день непогожий,
Почему я веселый такой.

Припев:
Я играю на гармошке
У прохожих на виду...
К сожаленью, день рожденья
Только раз в году.
К сожаленью, день рожденья
Только раз в году.
:mrgreen:

Прилетит вдруг волшебник
В голубом вертолете
И бесплатно покажет кино,
С днем рожденья поздравит
И, наверно, оставит
Мне в подарок пятьсот "эскимо".
Последна промяна от калпазанчо на 01 авг 2012 11:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2012 11:26

petkan написа:
BRF написа:Ще перефразирам:Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски като лидер на отбора и да ни поведе към края?

Вальо, ако си гледал вчерашният мач, мисля, че нямаше да задаваш такъв въпрос. Нашите победиха, защото играха като ОТБОР! Не мисля, че преди Казийски е бил лидер, нито пък Цецо сега. Освен това той е само на 22 г. За какво лидерство може да става въпрос ;)

petkan написа:
Смачкахме полските прост...... Ихууууууууууууууу
Браво ЛЪВЧЕТА!!!!!!!!!!!!
Невереятен Теди Салпаров!!!!!!!
За дон Цеци нямам думи!!!!
Не можах да гогледам!Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски и да ни поведе към края???

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2012 11:35

калпазанчо написа:Аз лично не приемам тезата, че Казийски е родоотстъпник. По-скоро вярвам, че Данчо Лазаров е Боби Перуката номер 2 и в знак на несъгласие той и Радо Стойчев си набиха камшика. Само те си знаят отношенията помежду си. Но едва ли може да се нарекат родоотстъници (лично мое мнение, не ангажирам никой с него)

Аз съм съгласен с теб.Едва ли има спортист,който не желае да играе на ОИ.Това за мен е опит за промяна във волейбола!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:39

BRF написа:
калпазанчо написа:Аз лично не приемам тезата, че Казийски е родоотстъпник. По-скоро вярвам, че Данчо Лазаров е Боби Перуката номер 2 и в знак на несъгласие той и Радо Стойчев си набиха камшика. Само те си знаят отношенията помежду си. Но едва ли може да се нарекат родоотстъници (лично мое мнение, не ангажирам никой с него)

Аз съм съгласен с теб.Едва ли има спортист,който не желае да играе на ОИ.Това за мен е опит за промяна във волейбола!

Само дето само тия двамата могат да се изправят срещу тоя Лазаров, защото са постигнали почти всичко във волейбола и имената им тежат доста повече от въпросния Лазаров. Другите си мълчат и гледат сеир май май :roll:

Върни се в “Черноморец”