"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот grud » 27 яну 2014 14:08

Шакиб Бензукан се завръща в „А" група

От Topsport.bg

Бившият бранител на Левски пред договор с Черноморец
Бившият футболист на Левски Шакиб Бензукан се завърна в България. Мароканският бранител кацна в София, като ще мине медицински прегледи и ако те са успешни, се очаква да подпише договор с тима на Димитър Димитро - Херо Черноморец.

"Много се радвам, че съм отново в България. Тук прекарах четири години и познавам хората и езика. За мен България е като втора родина", коментира Бензукан пред ТV7 на летище "София".

27-годишният Бензукан прекара четири години на "Герена" от 2007 до 2011 година, но поради различни травми и проблеми с дисциплината доста време стоя извън игра. Със синята фланелка той стана шампион през 2009 година и два пъти вдигна Суперкупата на България - 2007 и 2009 г.

Очаква се Херо да реши окончателно за неговия подпис, след като го види няколко дни в тренировъчен процес с "акулите".
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2014 14:38

grud написа:Шакиб Бензукан се завръща в „А" група

От Topsport.bg

Бившият бранител на Левски пред договор с Черноморец
Бившият футболист на Левски Шакиб Бензукан се завърна в България. Мароканският бранител кацна в София, като ще мине медицински прегледи и ако те са успешни, се очаква да подпише договор с тима на Димитър Димитро - Херо Черноморец.

"Много се радвам, че съм отново в България. Тук прекарах четири години и познавам хората и езика. За мен България е като втора родина", коментира Бензукан пред ТV7 на летище "София".

27-годишният Бензукан прекара четири години на "Герена" от 2007 до 2011 година, но поради различни травми и проблеми с дисциплината доста време стоя извън игра. Със синята фланелка той стана шампион през 2009 година и два пъти вдигна Суперкупата на България - 2007 и 2009 г.

Очаква се Херо да реши окончателно за неговия подпис, след като го види няколко дни в тренировъчен процес с "акулите".

Този имаше проблеми с наднорменото си тегло още докато играеше. Сега трябва да тежи около 100 кг...щом до нас е опрял. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2014 14:39

И с пиенето май имаше проблем :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 яну 2014 14:47

Bourgas написа:И с пиенето май имаше проблем :)

Щом пий..... значи е от нашите, ще стане човек от него..... пък и килограмите, стават от хапване.... демек мезето за пиенето!
Чи ко му е на момчето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Пък и той Дашев като беше слаб .....чиии... голям играч беше.... че ще го помня докат съм жив :)[/offtopic]
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2014 16:37

Нейчо, проблеми с теглото имаше другия алжирец- Рабех, този си беше слабичък, ама доста пиеше. Сега ми изглежда понапълнял.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2014 16:50

Петото попълнение в зимната селекция на Берое е нападателят Станислав Костов. На 22 януари той направи първата си тренировка с новия си отбор под Аязмото, а след това записа и първи минути със зелената фланелка в контролата срещу Ботев Гълъбово. Днес той уточни личните си условия и подписа своят договор с Берое. Под Аязмото той преминава като свободен агент.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 яну 2014 18:07

Bourgas написа:И с пиенето май имаше проблем :)

Ей с туй сига, хич не ме обнадежди....?!
[offtopic]Известно е, че дори лицата незанимающисъ с ежедневно ритане на топка, имат проблеми с формата ако не пият редовно.
Искрено се надявам туй момче да преодолее проблема и да пропий съобразно нуждите на утбора-редовно. Лично съ бих препоръчал за спаринг партньор в упръжняваниту на тоз елемент.[/offtopic]
В заключение ще добавя, че 100 кила ни са пречка за употрбата и именно от тях нагоре започва да лучи путенцианала на чиляк за туй умение?!
Последна промяна от volf на 27 яну 2014 20:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 27 яну 2014 18:54

Видео от пристигането на Бензукан. :mrgreen:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 яну 2014 19:16

cena62 написа:Видео от пристигането на Бензукан. :mrgreen:

То не беше ''меринджей'' , а сега и ''манажер''' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”