Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- burgazliqta
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
3:1 за България. Браво на момчетата. Единствената ми надежда за медал е от тях. 

[center]
[/center]

Голама победа!!!
Смачкахме полските прост...... Ихууууууууууууууу
Браво ЛЪВЧЕТА!!!!!!!!!!!!
Невереятен Теди Салпаров!!!!!!!
За дон Цеци нямам думи!!!!
[center]
[/center]

petkan написа:Смачкахме полските прост...... Ихууууууууууууууу
Не можах да гогледам!Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски и да ни поведе към края???
BRF написа:kme7a написа:Не може да имаш големи амбиции и да ми играеш с футболисти от Школата?Искате да има повече футболисти от школата в 1-я отбор и то титуляри ако не се намери спонсор и кои да налива пари и това ще стане и после друга песен ще запеете като станем кръводарители.Мисля,че г-н Димитров достатъчно шансове дава на младите да играят в мачовете,въпроса е че не го оправдават това доверие!?!?Има обаче нещо друго или ставаш или не ставаш на сила футболист не може да те направят.
Кажи го на Барселона и Атлетик Билбао!Може разбирасе,просто трябва търпение.Ако не вярвате в това за какво ти е Кампус,школа,Поморие???
Aз бих добавил Оксер и Аякс ( въпреки, че повечето играчи там са с друга кръв всички или почти всички излизат от школата им). Когато писах за юношите и чужденците друго имах пред вид. Не може и копче да кажа за Шаешу, Жужу и Асис, но такива играчи ни се "случиха" след безброй напъни и нещо друго: Мотивацията им за игра, от там и настройката им хич не е същата, като на българско момче...Е, видяхте - при първия полъх на пари от юг - всички си подвиха опашката и са прави за себе си. Все пак идват от Държави с висок и стандарт на живот и, като спортисти си им трЕбват повечко пари за да го поддържат...Да, ама техния дерт не ни топли. Насладихме се на играта им - спор няма, но ни струват скъпо и леко безсмислено... поне в отминалия шампионат. Сега се замислям, че изтървахме и Георги Костадинов. Едно момче, което за съжаление беше оценено в Лудогорец и бъдете сигурни, че там не да получава и 1/3 -та от това, което получаваше Асис например.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Нейчо,най-големите успехи на българския клубен футбол са постигнати от отбори съставени изцяло от български футболисти-ЦСКА,Левски,Берое,Марек,Ботев(Тракия),Локомотив(Сф),Славия,Локо Пд,Дунав,Етър,и т.н.............знам че тези времена са отминали,но дали БЕЗВЪЗВРАТНО????..........Няма ли да е добре нашите отбори да се ориентират към политика както беше едно време-да играят с години с постоянен състав(с малки промени) и местни футболисти.Да,сега е криза и отборите гледат да продават за да оцеляват,но ако примерно един Берое,един Нефтохимик или Черноморец излиза на терена с отбор който го познава целия град,и тези момчета си подават топката с вързани очи-дали ще има 500 души по трибуните,или 15 000-от там и по-големи приходи,по-голяма реклама,по-силен футбол и т.н. Ех като видя това и съм горд че съм го преживял.....а сега падаме от Мура http://www.vbox7.com/play:2ab57117&start=3
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- burgazliqta
- Контакти:
Има ли някой навит довечера за белот, че нямаме 4-ти

[center]
[/center]

BRF написа:petkan написа:Смачкахме полските прост...... Ихууууууууууууууу
Не можах да гогледам!Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски и да ни поведе към края???
Проблемът е, че Тошко Алексиев не може да замести Матей

[center]
[/center]

burgazliqta написа:Има ли някой навит довечера за белот, че нямаме 4-ти![]()
Ай завалията!
Не знайш ли, че най-трудно се намира четвърти за белот и втори за секс?!

[center]
[/center]

- burgazliqta
- Контакти:
petkan написа:burgazliqta написа:Има ли някой навит довечера за белот, че нямаме 4-ти![]()
Ай завалията!
Не знайш ли, че най-трудно се намира четвърти за белот и втори за секс?!
Знам

[center]
[/center]