Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Аз само да вметна: Не съм искал да защитавам никой или да прикривам мнения. Сигурен съм, че заинтересованите страни са си прочели кореспонденциите и бих бил истински щастлив, ако някога си "обединят" позициите. Пак съм сигурен, че до консенсус скоро няма да стигнат, а и надали точно ние - феновете можем да бъдем арбитри в тези спорове...Днес бях на плаж с бащата на Живко Петков. Това, което научих е доста тревожно и не си бях давал сметка до сега...От набора на Живко само 4 (четири) момчета са останали да се "борят" с футбола и само Живко е в профи-футбола. Четири момчета бургазлийчета от близо 20 такива. На другите просто им е отказана перспектива и е срязан пътя им нататък. За съжаление подбора не е бил "естествен". Няма да е коректно, ако споделя, какво се случва и през, какви перипетии един юноша на Черноморец или Нефтохимик минава за да заиграе случайно в някой роден ( бургаски) тим. Карайки се за един маймун, като Анисе ние пропускаме мигове и загърбваме нашите - бургаските момчета. Това вече ме вълнува. Ето - в Черноморец има в момента 4 момчета родом от Бургас и излезли от бургаските школи - Яни, Венко, Пламен и Янко Георгиев. Нито един от тях не е наложен в отбора. Друг е въпросът, че там нещата продължават да се случват с протекции и не винаги изборът е единствен и правилен. И докато ние приемаме играчи с цвят на патладжан и им плащаме от 5 до 8 000 Е на месец, момчетата от Черноморец Поморие вече са изпили студената вода, чакайки си заплатите от месец декември, а както е тръгнало - няма и да ги дочакат. Със заплатата на един афро ще играят поне 10 момчета от родните школи и ще "орат" терена. Поне бургазлии сме шовинисти, а Поморийчетата доказаха, че могат да газят и без пари. Може би го правеха само от гордост. Убиваме си родния футбол. От раз. През корена.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
BRF написа:k.dimitrov написа:Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.
Не няма да спорим.Ти не чуваш това което казвам.Това,че някой от Русе казал нещо ми е все тая!Не ми пука какви договори сключва киряков.Не ме интересува дали ще бойкотирате някой!Искаш от всички ЦСКАри да признават нещо,а не си склонен да признаеш нито една грешка на твоето ръководство.Все пак това си е твое право.Не ми се влиза пак в спорове в който нито ти нито аз сме компетентни,само ще ти напомня,че Анисе играе в ЦСКА без последствия за нас!
Вальо, аз съм един от тези, които най-силно критикуват Киряков за отношението му към школата и най-вече доказалите се треньори в нея. Според мен, той там сгреши и то много. Но за това, че Анисе играе при вас, не е виновен той, а Боби и хората около него, които ви научиха да правите врътките през Литва.
Баси,забрайх,че има концерт за Ади. Не успях да ида нито един от двата дена.
Много ме е яд,а се оказа че сме роднини. И направо ше се пръсна през гърба. Дано се оправи....

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Аз ходих на концерта днес с две момчета от бригадата. 

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
ntodorov написа:Аз само да вметна: Не съм искал да защитавам никой или да прикривам мнения. Сигурен съм, че заинтересованите страни са си прочели кореспонденциите и бих бил истински щастлив, ако някога си "обединят" позициите. Пак съм сигурен, че до консенсус скоро няма да стигнат, а и надали точно ние - феновете можем да бъдем арбитри в тези спорове...Днес бях на плаж с бащата на Живко Петков. Това, което научих е доста тревожно и не си бях давал сметка до сега...От набора на Живко само 4 (четири) момчета са останали да се "борят" с футбола и само Живко е в профи-футбола. Четири момчета бургазлийчета от близо 20 такива. На другите просто им е отказана перспектива и е срязан пътя им нататък. За съжаление подбора не е бил "естествен". Няма да е коректно, ако споделя, какво се случва и през, какви перипетии един юноша на Черноморец или Нефтохимик минава за да заиграе случайно в някой роден ( бургаски) тим. Карайки се за един маймун, като Анисе ние пропускаме мигове и загърбваме нашите - бургаските момчета. Това вече ме вълнува. Ето - в Черноморец има в момента 4 момчета родом от Бургас и излезли от бургаските школи - Яни, Венко, Пламен и Янко Георгиев. Нито един от тях не е наложен в отбора. Друг е въпросът, че там нещата продължават да се случват с протекции и не винаги изборът е единствен и правилен. И докато ние приемаме играчи с цвят на патладжан и им плащаме от 5 до 8 000 Е на месец, момчетата от Черноморец Поморие вече са изпили студената вода, чакайки си заплатите от месец декември, а както е тръгнало - няма и да ги дочакат. Със заплатата на един афро ще играят поне 10 момчета от родните школи и ще "орат" терена. Поне бургазлии сме шовинисти, а Поморийчетата доказаха, че могат да газят и без пари. Може би го правеха само от гордост. Убиваме си родния футбол. От раз. През корена.
Точно и на място!Във всички отбори проблема е един и същ.Повечето от вас неразбират(не твърдя,че е правилно)как може бургазлия да е фен на отбор от друг град!А как може да се радваме на чужденци,които изяждат местата на бургаски момчета?Отборите като са създавани са били от футболисти от съответния град и са били подкрепяни от хората в съответния град.Сега колко са такива момчета?Питам защото не съм запознат с отбора!Какво би се променило ако парите за Платини бяха платени и Анисе беше закупен?Тези пари щяха да си инвестират в Бургаския футбол ли?Умишлено се създават напрежения между фенове на различни отбори,защото проблема е общ,но в усилията си да изкараме другите виновни сме разединени.Всеки фен(без тези от Разград)иска да гледа свои юноши в първия отбор!Диккусията трябва да е насочена към това е не кой уговорил мач.Проблемите са общи и едни и същи.Мога да говоря с часове на тази тема!При този провал в ЕКТ сега е точния момент за действие!
k.dimitrov написа:BRF написа:k.dimitrov написа:Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.
Не няма да спорим.Ти не чуваш това което казвам.Това,че някой от Русе казал нещо ми е все тая!Не ми пука какви договори сключва киряков.Не ме интересува дали ще бойкотирате някой!Искаш от всички ЦСКАри да признават нещо,а не си склонен да признаеш нито една грешка на твоето ръководство.Все пак това си е твое право.Не ми се влиза пак в спорове в който нито ти нито аз сме компетентни,само ще ти напомня,че Анисе играе в ЦСКА без последствия за нас!
Вальо, аз съм един от тези, които най-силно критикуват Киряков за отношението му към школата и най-вече доказалите се треньори в нея. Според мен, той там сгреши и то много. Но за това, че Анисе играе при вас, не е виновен той, а Боби и хората около него, които ви научиха да правите врътките през Литва.
Спирам дотук!Разговорът между нас на тази тема е безмислен!

- Bartolomej
- Контакти:
неска пак топло мамка му
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:неска пак топло мамка му
кът вчера
Не може да имаш големи амбиции и да ми играеш с футболисти от Школата?Искате да има повече футболисти от школата в 1-я отбор и то титуляри ако не се намери спонсор и кои да налива пари и това ще стане и после друга песен ще запеете като станем кръводарители.Мисля,че г-н Димитров достатъчно шансове дава на младите да играят в мачовете,въпроса е че не го оправдават това доверие!?!?Има обаче нещо друго или ставаш или не ставаш на сила футболист не може да те направят.
kme7a написа:Не може да имаш големи амбиции и да ми играеш с футболисти от Школата?Искате да има повече футболисти от школата в 1-я отбор и то титуляри ако не се намери спонсор и кои да налива пари и това ще стане и после друга песен ще запеете като станем кръводарители.Мисля,че г-н Димитров достатъчно шансове дава на младите да играят в мачовете,въпроса е че не го оправдават това доверие!?!?Има обаче нещо друго или ставаш или не ставаш на сила футболист не може да те направят.
Кажи го на Барселона и Атлетик Билбао!Може разбирасе,просто трябва търпение.Ако не вярвате в това за какво ти е Кампус,школа,Поморие???