Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Ицо пак с "репертоара" си, после ми се сърди! Изтрих те, но само си помисли какви глупости и простотии написа! Българин?! Смех!
-
k.dimitrov
- Контакти:
cena62 написа:Здравей ,казвам се Екатерина Аргатска и работя в ПСФК Черноморец Бургас и ти пиша с молба да не разпространяваш невярна информация. В понеделник на Охлюва няма да се представят новите ни екипи на Legea, защото още не са пристигнали фенските стоки за продажба. Децата ще бъдат облечени с тениски на Черноморец с акули и още няколко вида с каквито разполагаме. Ако можеш премахни погрешното изречение, че нe е хубаво да заблуждаваме хората. Благодаря предварително!
Извинявам се, но информацията е имам от организатора в ОДК. Ние им печатаме плакатите. Така че уточнете си с тях с какво ще бъдат облечени.
Стойчо го разкриха и от някакво отборче кръстено на вид дърво предполагам заради качествата на играчите,а от Левски отидоха със самолет до Сараево,но навръщане се наложи Бай Ганя да впрегне каручката
Пред Черноморец се открива уникалната възможност да разкара ръководствата и на двата софийски "евробоеца" и дано се справи
[offtopic]Днес обаче си спестих европодвизите на българските участници изгледах само за малко мъките на Левски около 3-я гол на Сараево и след това,докато обядвахме с жената и малката в българската кръчма,иначе жената ме помъкна да гледаме ето това http://foto-mozaika.mirtesen.ru/photos/20772571345 храм на непознатата за мен религия Бахай.Жената беше впечатлена,че на всеки континент имали само по един такъв храм и този в Северна Америка бил в едно от североизточните преградия на Чикаго.На мен лично ми беше интересно да се разходя из близкото до храма предградие на Чикаго на име Уилмет,понеже предградията в тази част на щата се славят със социално слабите си жители и да отскочим до плажа им.Абе друго си е когато статиската говори със следните цифри 83% бели,0,56% афро-американци,около 10-на процента азиатци и около 3 латиноси,а средния годишен доход на семейство е $120500,направо живи да ги оплачеш,едни скромни колиби с още по-скромни автопаркове,абе дето се казва хич не им лесен живота,всичко спретнато подредено,хората те поздравяват като се разминеш с тях в парка и т.н.Та докато се разхождах из предградието се сетих как един познат ми разправяше,че Майкъл Джордан навремето се тъкмял да си купува жилищe в съседното предградие на Уинетка,където процента на белите е 96,но понеже хората в Америка въобще не са расисти получил отказ от бъдещите си съседи предимно евреи,които не искали черен да им е съсед пък било то и Майкъл Джордан,все пак някакъв спортист,на който му изсипали една торба с пари и който въобще не им бил на положението
[/offtopic]
[offtopic]Днес обаче си спестих европодвизите на българските участници изгледах само за малко мъките на Левски около 3-я гол на Сараево и след това,докато обядвахме с жената и малката в българската кръчма,иначе жената ме помъкна да гледаме ето това http://foto-mozaika.mirtesen.ru/photos/20772571345 храм на непознатата за мен религия Бахай.Жената беше впечатлена,че на всеки континент имали само по един такъв храм и този в Северна Америка бил в едно от североизточните преградия на Чикаго.На мен лично ми беше интересно да се разходя из близкото до храма предградие на Чикаго на име Уилмет,понеже предградията в тази част на щата се славят със социално слабите си жители и да отскочим до плажа им.Абе друго си е когато статиската говори със следните цифри 83% бели,0,56% афро-американци,около 10-на процента азиатци и около 3 латиноси,а средния годишен доход на семейство е $120500,направо живи да ги оплачеш,едни скромни колиби с още по-скромни автопаркове,абе дето се казва хич не им лесен живота,всичко спретнато подредено,хората те поздравяват като се разминеш с тях в парка и т.н.Та докато се разхождах из предградието се сетих как един познат ми разправяше,че Майкъл Джордан навремето се тъкмял да си купува жилищe в съседното предградие на Уинетка,където процента на белите е 96,но понеже хората в Америка въобще не са расисти получил отказ от бъдещите си съседи предимно евреи,които не искали черен да им е съсед пък било то и Майкъл Джордан,все пак някакъв спортист,на който му изсипали една торба с пари и който въобще не им бил на положението
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- Bartolomej
- Контакти:
Малииии апокалипсис ще има в ЕВРОГРАНДОВЕТЕ ни 
Това е нашия момент .. сега или никога
Това е нашия момент .. сега или никога
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- калпазанчо
- Контакти:
Светльо, мн бързо свърши отпуската 
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Светльо, мн бързо свърши отпуската
Все още не е, ама се прибрах в Бургас, прочетох новината за чичо Кирчо, и реших че е нова но уви съм закъснял
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
grud написа:калпазанчо написа:Светльо, мн бързо свърши отпуската
Все още не е, ама се прибрах в Бургас, прочетох новината за чичо Кирчо, и реших че е нова но уви съм закъснял
Що тъй бе Светльо? Влезе и излезе като...... Всъщност оставям на Нейчо да измисли по-точно сравнение
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
subzero написа:cena62 написа:Здравей ,казвам се Екатерина Аргатска и работя в ПСФК Черноморец Бургас и ти пиша с молба да не разпространяваш невярна информация. В понеделник на Охлюва няма да се представят новите ни екипи на Legea, защото още не са пристигнали фенските стоки за продажба. Децата ще бъдат облечени с тениски на Черноморец с акули и още няколко вида с каквито разполагаме. Ако можеш премахни погрешното изречение, че нe е хубаво да заблуждаваме хората. Благодаря предварително!
Ей тва се казва професионализъм. Браво. Така се прави. Вальо (BRF) в една тема ме попита защо вярвам на Киряков. Ми ето Вальо заради такива дребни неща,които Титан пропуска.
Престани да маниполираш мнения!Не сравнявям киряков с титан!Щом мислиш,че имате професионално ръководство ОК!Не съм против.Но след като коментираш да те питам и тук:Какво правят Анисе и Платини при нас и защо ЦСКА има лиценз след като същото това ръководство твърдеше обратното?
hristo1306 написа:Фалшива коса, фалшив шев, фалшива федерация, фалшиви ШОПИ, фалшиви класирания, фалшиви евро участници = Боби мангала = на срам за цяла България !
+1
petkan написа:grud написа:калпазанчо написа:Светльо, мн бързо свърши отпуската
Що тъй бе Светльо? Влезе и излезе като...... Всъщност оставям на Нейчо да измисли по-точно сравнение
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!