Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 27 юли 2012 01:53

Ицо пак с "репертоара" си, после ми се сърди! Изтрих те, но само си помисли какви глупости и простотии написа! Българин?! Смех!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 юли 2012 02:35

cena62 написа:
Здравей ,казвам се Екатерина Аргатска и работя в ПСФК Черноморец Бургас и ти пиша с молба да не разпространяваш невярна информация. В понеделник на Охлюва няма да се представят новите ни екипи на Legea, защото още не са пристигнали фенските стоки за продажба. Децата ще бъдат облечени с тениски на Черноморец с акули и още няколко вида с каквито разполагаме. Ако можеш премахни погрешното изречение, че нe е хубаво да заблуждаваме хората. Благодаря предварително!

Извинявам се, но информацията е имам от организатора в ОДК. Ние им печатаме плакатите. Така че уточнете си с тях с какво ще бъдат облечени.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 юли 2012 06:13

Стойчо го разкриха и от някакво отборче кръстено на вид дърво предполагам заради качествата на играчите,а от Левски отидоха със самолет до Сараево,но навръщане се наложи Бай Ганя да впрегне каручката :lol: :lol: Пред Черноморец се открива уникалната възможност да разкара ръководствата и на двата софийски "евробоеца" и дано се справи :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Днес обаче си спестих европодвизите на българските участници изгледах само за малко мъките на Левски около 3-я гол на Сараево и след това,докато обядвахме с жената и малката в българската кръчма,иначе жената ме помъкна да гледаме ето това http://foto-mozaika.mirtesen.ru/photos/20772571345 храм на непознатата за мен религия Бахай.Жената беше впечатлена,че на всеки континент имали само по един такъв храм и този в Северна Америка бил в едно от североизточните преградия на Чикаго.На мен лично ми беше интересно да се разходя из близкото до храма предградие на Чикаго на име Уилмет,понеже предградията в тази част на щата се славят със социално слабите си жители и да отскочим до плажа им.Абе друго си е когато статиската говори със следните цифри 83% бели,0,56% афро-американци,около 10-на процента азиатци и около 3 латиноси,а средния годишен доход на семейство е $120500,направо живи да ги оплачеш,едни скромни колиби с още по-скромни автопаркове,абе дето се казва хич не им лесен живота,всичко спретнато подредено,хората те поздравяват като се разминеш с тях в парка и т.н.Та докато се разхождах из предградието се сетих как един познат ми разправяше,че Майкъл Джордан навремето се тъкмял да си купува жилищe в съседното предградие на Уинетка,където процента на белите е 96,но понеже хората в Америка въобще не са расисти получил отказ от бъдещите си съседи предимно евреи,които не искали черен да им е съсед пък било то и Майкъл Джордан,все пак някакъв спортист,на който му изсипали една торба с пари и който въобще не им бил на положението :lol: :lol:[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 юли 2012 09:39

Малииии апокалипсис ще има в ЕВРОГРАНДОВЕТЕ ни :)
Това е нашия момент .. сега или никога :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 юли 2012 12:46

Светльо, мн бързо свърши отпуската :(
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 юли 2012 12:55

калпазанчо написа:Светльо, мн бързо свърши отпуската :(

Все още не е, ама се прибрах в Бургас, прочетох новината за чичо Кирчо, и реших че е нова но уви съм закъснял ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 юли 2012 13:25

grud написа:

Все още не е, ама се прибрах в Бургас, прочетох новината за чичо Кирчо, и реших че е нова но уви съм закъснял ;)

Що тъй бе Светльо? Влезе и излезе като...... Всъщност оставям на Нейчо да измисли по-точно сравнение :twisted:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 13:45

subzero написа:
cena62 написа:
Здравей ,казвам се Екатерина Аргатска и работя в ПСФК Черноморец Бургас и ти пиша с молба да не разпространяваш невярна информация. В понеделник на Охлюва няма да се представят новите ни екипи на Legea, защото още не са пристигнали фенските стоки за продажба. Децата ще бъдат облечени с тениски на Черноморец с акули и още няколко вида с каквито разполагаме. Ако можеш премахни погрешното изречение, че нe е хубаво да заблуждаваме хората. Благодаря предварително!

Ей тва се казва професионализъм. Браво. Така се прави. Вальо (BRF) в една тема ме попита защо вярвам на Киряков. Ми ето Вальо заради такива дребни неща,които Титан пропуска. ;)

Престани да маниполираш мнения!Не сравнявям киряков с титан!Щом мислиш,че имате професионално ръководство ОК!Не съм против.Но след като коментираш да те питам и тук:Какво правят Анисе и Платини при нас и защо ЦСКА има лиценз след като същото това ръководство твърдеше обратното?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 13:53

hristo1306 написа:Фалшива коса, фалшив шев, фалшива федерация, фалшиви ШОПИ, фалшиви класирания, фалшиви евро участници = Боби мангала = на срам за цяла България !

+1

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 юли 2012 14:01

petkan написа:
grud написа:

Що тъй бе Светльо? Влезе и излезе като...... Всъщност оставям на Нейчо да измисли по-точно сравнение :twisted:

:) :) ;) :o :shock:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Черноморец”