k.dimitrov написа:На 30.07.2012г.(понеделник) от 17.30 часа на Охлюва в Морската градина Школата за манекени към Общински детски комплекс ще представя новите екипи на Черноморец.
Ще отидеем да ги видим, що за екипи са ни направили
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k.dimitrov написа:На 30.07.2012г.(понеделник) от 17.30 часа на Охлюва в Морската градина Школата за манекени към Общински детски комплекс ще представя новите екипи на Черноморец.
[/center]kme7a написа:Ако обичате не се занимавайте с АнтибиотикРазград ами някой да каже нещо за новите в Черноморец Бургас.Като имам предвид не Матей Сива,Исуф Куатара,Хасан и Гаел
[/center]burgazliqta написа:kme7a написа:Ако обичате не се занимавайте с АнтибиотикРазград ами някой да каже нещо за новите в Черноморец Бургас.Като имам предвид не Матей Сива,Исуф Куатара,Хасан и Гаел
Със Куатара и Хасан вече имаме подписани договори. Херо все още не е взел решение за Гаел, Сива и още 5-6 негърчета чиито имена никой не знае.
kme7a написа:Много ли е добър тоя Амара бейби чух че агитката нещо говорише за него
kme7a написа:Ако обичате не се занимавайте с АнтибиотикРазград ами някой да каже нещо за новите в Черноморец Бургас.Като имам предвид не Матей Сива,Исуф Куатара,Хасан и Гаел
калпазанчо написа:kme7a написа:Ако обичате не се занимавайте с АнтибиотикРазград ами някой да каже нещо за новите в Черноморец Бургас.Като имам предвид не Матей Сива,Исуф Куатара,Хасан и Гаел
Здравей, добре дошъл във форума. Ако не се познаваме - ще ние приятно да се запознаем, а ако се познаваме се надяваме да подскажеш откъде и откога..
п.п. Желая ти приятни емоции във форума!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта