Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Че Киров нали още не е наш играч? Уж щеше да е трампа по трансфера на Старокин заедно с Балджийски, но нали уж се отказаха, щото е трайно контузен. После щяха да дадат повече пари за Старокин + Балджийски, а после писаха че щял скоро да стане свободен агент и Херо ще го вземе без пари.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
ntodorov написа:Простете моето незнание, но кой е този Жужу ? От къде идва ? Много играчи минаха в отбора за един месец и вече се обърках. Азис и Ака в отбора ли са още ?
Трима от дошлите на проби чужденци в Черноморец - Бургас ще останат със сигурност в отбора през новия сезон, съобщи наставникът на "акулите" Димитър Димитров-Херо. Това са Жереми Фо-Поре, Даниел Новак Йонуц и Рикардо Азис.
Димитров е останал доволен от качествата на левия краен бранител Фо-Поре, който идва от френския Страсбург, както и полузащитника Даниел Йонуц. 24-годишният халф идва като свободен агент от румънския Виктория Бранещи.
Третото сигурно ново попълнение е Рикардо Азис, който не спира да бележи в контролите на "акулите". Още шестима чужденци са на проби в отбора, както и се очакват близо още толкова.
Точно 12 играчи зад граница ще пристигнат и ще се тестват в Черноморец. Те ще вземат участие в оставащите контроли до края на летния подготвителен период. В последния мач със Созопол, спечелен с 2:0 пък, отлични впечатления остави алжирецът Жужу.
Той реализира единия гол в срещата и показа прилично ниво на игра. Другият гол беше дело на Георги Андонов. Жужу ще остане на проби н ще вземе участие в оставащите контроли.
- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Че Киров нали още не е наш играч? Уж щеше да е трампа по трансфера на Старокин заедно с Балджийски, но нали уж се отказаха, щото е трайно контузен. После щяха да дадат повече пари за Старокин + Балджийски, а после писаха че щял скоро да стане свободен агент и Херо ще го вземе без пари.
Последната договорка е Киров , Балджийски + 100 000 евро . За сумата не съм сигурен обаче . Като Левски поема разходите по лечението на Киров и след това последния ще дойде в Черноморец . Ако се окаже много тежка контузията , Левски ще доплаща . Щърков щеше да става свободен агент и да идва , ама май не се е разбрал за личните си условия .
- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:Че Киров нали още не е наш играч? Уж щеше да е трампа по трансфера на Старокин заедно с Балджийски, но нали уж се отказаха, щото е трайно контузен. После щяха да дадат повече пари за Старокин + Балджийски, а после писаха че щял скоро да стане свободен агент и Херо ще го вземе без пари.
Последната договорка е Киров , Балджийски + 100 000 евро . За сумата не съм сигурен обаче . Като Левски поема разходите по лечението на Киров и след това последния ще дойде в Черноморец . Ако се окаже много тежка контузията , Левски ще доплаща . Щърков щеше да става свободен агент и да идва , ама май не се е разбрал за личните си условия .
Дооообре.

Искам си Акаунта написа:Балджиев е класа над недоразумението Тошев , просто му трябва игрова практика . Същото се отнася и за Киров ( дано скоро се оправи от контузията ) . Чужденците ... рано е да се каже още . От всички нови обаче , най-силно впечатление прави Венци Христов . Ще се окаже истинска находка . Колкото до Тошев ... той заедно с Андонов , Паланков и всички домъкнати от Балъков дърводелци трябва да бъдат разкарани от клуба по възможно най-бързия начин .
Това "недоразумение" не е ли младежки национал на България?
Балджиев (Балджийски) не знам каква класа е, ама отдавна не съм виждал нападател да пропилява над 5 положения срещу вратаря фронтално. Просто и с двамата не е работено в юношеските отбори над дисциплината и отношението към играта. Балджийски може да се развива като ляво крило, обаче алжирчето Жужу за сега оставя великолепни впечатления точно на този пост.
Христов още в Монтана правеше впечатление на постоянен играч. Не е звезда, но е приличен за първенството ни. Това, което си писал за Андонов са пълни глупости и говори, че може би дори не си запознат с играта му. Само за Паланков може да си стиснем ръцете.
-
- Контакти:
Последната договорка е Киров , Балджийски + 100 000 лева(50 000 Евро) .
Балджийски е жалка картинка за съжаление. Запътил се е много сериозно към Поморие с тези пропуски. Пласиране, борбеност, скорост, ама усета му пред гола е на дъното. Кишишев отново машина. Дано да има сили за 90 мин. сериозна игра. Французинът не изглежда зле и нищо чудно да започва титуляр. Жужу отново с никак не лош мач, а за кучето Андонов отново суперлативи.
Капитана написа:Балджийски е жалка картинка за съжаление. Запътил се е много сериозно към Поморие с тези пропуски. Пласиране, борбеност, скорост, ама усета му пред гола е на дъното. Кишишев отново машина. Дано да има сили за 90 мин. сериозна игра. Французинът не изглежда зле и нищо чудно да започва титуляр. Жужу отново с никак не лош мач, а за кучето Андонов отново суперлативи.
Би ли ми споделил с кои номерах играят изброените от теб, освен Кишишев.

Венци Христов ме грабна от първия мач и вчера отново ми хареса. 4-ти номер не ми се стори българин, но и той много борбен по фланга, добре центрира. Андонов много ми хареса в този мач. Явно е във форма.
[center]
[/center]

Херо ще направи отбор , това е сигурно !!! Жалко , че вчера не съобщаваха имената на футболистите , че човек не може да се ориентира , кой кой е .... Аз мисля обаче , че Бреганца може спокойно да се впише в тази формация на Херо . За съжеление той няма да остави нито един от старите чужденци , дори Рикардо Андре , за когото първоначалните планове бяха да го остави , май е на изхвъргачката .
Тинката Кешишев си е старо куче , личи си класата от всякъде ! Как открадна само тази топка при 3-тия гол...Мисля , че доста ще ни радва тази година !
Късмет на всички , които обичаме Черноморец Бургас !
Тинката Кешишев си е старо куче , личи си класата от всякъде ! Как открадна само тази топка при 3-тия гол...Мисля , че доста ще ни радва тази година !
Късмет на всички , които обичаме Черноморец Бургас !
Converse написа:Капитана написа:Балджийски е жалка картинка за съжаление. Запътил се е много сериозно към Поморие с тези пропуски. Пласиране, борбеност, скорост, ама усета му пред гола е на дъното. Кишишев отново машина. Дано да има сили за 90 мин. сериозна игра. Французинът не изглежда зле и нищо чудно да започва титуляр. Жужу отново с никак не лош мач, а за кучето Андонов отново суперлативи.
Би ли ми споделил с кои номерах играят изброените от теб, освен Кишишев.![]()
Венци Христов ме грабна от първия мач и вчера отново ми хареса. 4-ти номер не ми се стори българин, но и той много борбен по фланга, добре центрира. Андонов много ми хареса в този мач. Явно е във форма.
4-ти номер е Жужу, харесва ми и на мен как играе, а французинът май беше с нещо като 19 номер, ляво крило ако не се лъжа...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]