Черноморец пред финансов срив, Събев аут от Петрол Холдинг!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Черноморец пред финансов срив, Събев аут от Петрол Холдинг!!

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 01:12

pas написа:
tprodanov написа:Божа работа. Междудругото, забелязвам, че феновете на Нефтохимик изживяват нещо като мини празник в момента.

Нещо си се объркал! Не приписвай на други състояния и настроения, само защото твоето поведение би било такова.

Нещата следват своя естествен ход. Само дето за едни естествения ход е построяване на "Арена" на 1,5 милиарда евро, а за други спиране на кранчето и завъртане на колелото.

Не знам как реши, че моето поведение би било такова - на мен ми е безразлично. Но като чета долния коментар, май ти си сбъркал. А всъщност, казах, че имам наблюдения, и те се потвърждават.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 15 юли 2010 01:14

наистина черноморец едва ли ще стане в състояние на фалит.все пак събев в аршов са големи риби-милиардери.как виждате двамата да седнат на една маса и почнат преговори от рода на-"мартин тошев за мен ,стоян колев за теб" :lol: :lol: :lol: .според мен, направо ще се мине към ликвидация

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 15 юли 2010 01:21

Митко Събев: Документът за освобождаването ми е фалшив, още съм председател

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 15 юли 2010 01:21

Проблема е ако реши Събев да инвестира в отбора колко ще му струва да откупи отбора от Петрол.Защото така или иначе той притежава 47.5% от акциите което значи че не харчи само чужди пари.И ако Петрол досега са наливали по 7-8млн на година за самият отбор изключваме базата,реално излиза че тази разлика от около 3-4млн давана от Ершов с малко редуциране на разходите Събев ще извади още някой лев от своя джоб и отбора няма да има сътресения.А инвеститор за проекта има и това са някакви италиянци така,че не е станало нищо страшно за отбора.На хубавото не може да се каже и дума лошо незнам защо злобеете

пп.Привърженик съм на Нефтохимик и аз исках там да си налее парите но уви
Последна промяна от masona84 на 15 юли 2010 01:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 15 юли 2010 01:22

tuksam написа:Всичко се връща в този живот. НЕФТОХИМИК ще се върне където му е мястото ...... и Събев в АИТОС

Извинявай, този град "АИТОС" в България ли е , или някъде по чубжина ? :shock: Относно по темата, не надувайте вувузелите преди всичко да стане абсолютно ясно , а ? Даже някои съфорумници гледам оргазъм ще получат след малко. ЖАЛКИ СТЕ.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юли 2010 01:31

one бургазлия

Събев няма начин да бъде освободен от Съвета по простата причина, че има 47,5%, а такива решения не се взимат с просто мнозинство според Търговския закон. Разбира се щом отношенията между него и Ершов са стигнали дотам, раздялата им е неизбежна. Хапката е достатъчно голяма, има и за двамата. Няма да тръгнат да се гърмят като елементарните мутри от 90-те. Сещам се, че в едно интервю преди половин-една година на въпрос дали Черноморец не му е временно увлечение Събев отговори, че е обратното. Смятал за в бъдеще да ограничи участието си в петролния бизнес и да се съсредоточи върху футбола по-нататък. Може би е имал предвид този момент. Близките дни ще покажат кое как е. Феновете на Нафтекс по-добре да не бързат да се радват понеже едно ограничаване на Събевите инвестиции в спорта вероятно ще се отрази неблагоприятно за Черноморец, но за техния отбор почти сигурно ще е фатално.

Mнение от друг форум.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 15 юли 2010 06:57

Берое_зара написа:С цялото ми уважение, но Черноморец е обречен- има си правила в тоя живот, ако се изсереш на нещо, по тебе покапва. Мразя Нафтекс, но това което им направиха, просто им се връща. Всичко се връща- и добро, и зло в тоя живот, а Събев и Балъка изядоха достатъчно псувни, затова да не се чудят.

Този проект е абсолютно осъден на неуспех, поради една ясна причина- той АБСОЛЮТНО НИКОГА няма да си върне парите. Единственото което трябваше да правят, за да дават пример, бе да развиват мощен ДЮШ, но огромните им заплати на посредствени чужденци ги закопаха, тъй, че всичко това беше ясно.

Школата на Камата е нещо, което всеки роден клуб трябва да има. Всеки отбор в който има и един чужденец е за разстрел- затова съм горд БЕРОЕЦ- 100% Българско! :)

Подкрепям те!!! Събев на гилотината!!! Да живее БЕРОЕ новия тото отбор!!! Дано събере достатъчно точици първия сезон, че за втория не ми се мисли. А ГРУПА 10 отбора. Леле........................ Само Зара който иска да го бара!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 юли 2010 07:58

хаха аз преди месец и полвина казах какво каза един от шефовете на Ершов че по е вероятно Черноморец да фалира отколкото ЦСКА да не вземе лиценз 8-) малко страно звучеше но сега излезе истина :lol: но маи Черноморец не собственос на петрол а на Събев и община Бургас та не вярвам да имат чак такива проблеми :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 15 юли 2010 08:24

Проблемите тепърва започват за Берое ! Няма мое няма твое за продажния отбор Берое!!! :) :mrgreen:
Верно ли?

Върни се в “Черноморец”