Е специално пък за мача с Лудогорец , такова групово изнасилване на топката нямаше ( и от двете страни ) ... Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането
Явно този мач сме го гледали с различни нагласи. Ти си очаквал от двубоя това, което всеки ТВ зрител очаква от първенствата облъчващи ни по Диема, Филм + и т.н.. В този мач обаче имаше много борба, много тактика, надлъгване, надиграване и битки за всяка педя терен. На мен ми харесват тези детайли и по - точно желанието на отборът ни да се надиграва. Непобедимия Лудогорец беше победен по безапелационен начин па макар и с 1-0 от осакатения ни тогава състав. Това беше първия мач в, който Петевия тим беше разкрит и то от младите ни момчета - Пламен Димов, Крум Стоянов, Дрянов ( дебют), Гошо Терзиев, Яни Пехливанов. За това сложих този мач в графа "интересни". Иначе - да. Всеки кибик излязъл на въздух, за който му е все тая дали Черноморец, ЦСКА или Левски играят на Лазур е нормално да търси повърхностния "сюжет" в подобен/ни мач/ове.
[offtopic]Мачът с Лудогорец в Бургас ми е още пред очите. Лудогорци цъкаха с топката пред наказателното ни поле, подаваха си по широчина, а защитниците ни буквално ги дебнеха да стигнат на метър-два пред наказателното поле и да им отнемат топката. Нещо, като ония филмови сюжети, в които докато китайския боец демонстрира бойните си умения без физически контакт ( ката)- опонентът му ( без такива умения) го прострелва с един куршум в челото.[/offtopic]
Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането
А пък точно тази зависимост отдавна я няма в родния ни шампионат. Знаеш.