Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00

Мнениеот Der Führer » 01 авг 2013 23:28

ntodorov написа:
Тъй де ... както се видя - цената на билета не е проблем , ако има какво да се гледа . Като започне Черноморец да играе така и срещу такива противници , стадиона ще почне да се пълни.

На прима виста се сещам за поне 10 мача с участието на Черноморец, които се играха през последната календарна година и, които имаха далеч по-съдържателни спортно-технически и естетически аргументи от днешния двубой.

На прима виста не се сещам за нито един такъв двубой през последния сезон ... с известни уговорки , Черноморец играеше подобен футбол с Жужу , Асис и Шаешу .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 авг 2013 23:41

Der Führer написа:
ntodorov написа:
Тъй де ... както се видя - цената на билета не е проблем , ако има какво да се гледа . Като започне Черноморец да играе така и срещу такива противници , стадиона ще почне да се пълни.

На прима виста се сещам за поне 10 мача с участието на Черноморец, които се играха през последната календарна година и, които имаха далеч по-съдържателни спортно-технически и естетически аргументи от днешния двубой.

На прима виста не се сещам за нито един такъв двубой през последния сезон ... с известни уговорки , Черноморец играеше подобен футбол с Жужу , Асис и Шаешу .

Ти нямаше много наблюдения от мачовете последния сезон, но въпреки това - домакинствата с Лудогорец 1-0, с Черно море 3-3, гостуването на Локо Сф спечелено с 3-0, домакинството със Славия 2-0, загубата от Левски с 1-0 в София...Но визирам най-вече мачовете миналата пролет - Черно море - голям мач 3-2, с Левски на Герена 2-2, с ЦСКА 2-0, с Ловеч 1-1, с Ботев Враца 3-1...и така нататък.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 авг 2013 00:01

ntodorov написа:
Der Führer написа:
ntodorov написа:

Ти нямаше много наблюдения от мачовете последния сезон, но въпреки това - домакинствата с Лудогорец 1-0, с Черно море 3-3, гостуването на Локо Сф спечелено с 3-0, домакинството със Славия 2-0, загубата от Левски с 1-0 в София...Но визирам най-вече мачовете миналата пролет - Черно море - голям мач 3-2, с Левски на Герена 2-2, с ЦСКА 2-0, с Ловеч 1-1, с Ботев Враца 3-1...и така нататък.

Е специално пък за мача с Лудогорец , такова групово изнасилване на топката нямаше ( и от двете страни ) ... Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането . А както видяхме - и Лудогорец и Ботев показаха защо са завършили в челото на класирането . За Левски и ЦСКА както винаги останаха комичните персонажи . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 02 авг 2013 01:01

Лудогорец,кое ги прави по-малко комични от двата шопски,начина по който спечелиха титлата,липсата на победа в контролите, трагичната игра в Любимец ,мача в Братислава или късмета при победите над Черноморец и Партизан,които освен финансовите проблеми започват да страдат от липсата на силна конкуренция в сръбското първенство,за разлика от югославското и вече не могат да разчитат на енерцията набрана през годините, когато заедно с Цървена прибираха по читавите футболисти в Югославия.
Единствено при Ботев има надграждане.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 авг 2013 08:54

Bourgas написа:
Der Führer написа:
ntodorov написа:
Der Führer написа:Мен лично много ме притеснява факта , че на трибуните не може да се пие бира :lol: Така да се каже бирата и футбола са неразривно свързани . В този ред на мисли 10 лева не са много , когато човек има възможност да изпие няколко бири с приятели и да гледа футбол ... Същевременно 10 лева са безумно висока цена , когато възможността да си наквасиш гърлото ти е отнета , а футбол е прекалено силна дума за предстоящото събитие ...защото някакво подобие на футбол в България в момента показват само Ботев и Лудогорец .

...и Черноморец.

А да ... как пропуснах :mrgreen: Като гледам пловдивчани колко са днес ( при 20 лв най-евтин билет ) , то утре не трябва да има къде да падне яйце по трибуните ;)

Сякаш пък не знаеш защо са днес толкова много, не само пловдивчани има там, че пишеш така.

Аз сам купих 4 билета по 30 лева за мой приятел, голям фен на Черноморец.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 авг 2013 09:00

Der Führer написа:
ntodorov написа:
Der Führer написа:
ntodorov написа:

Е специално пък за мача с Лудогорец , такова групово изнасилване на топката нямаше ( и от двете страни ) ... Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането . А както видяхме - и Лудогорец и Ботев показаха защо са завършили в челото на класирането . За Левски и ЦСКА както винаги останаха комичните персонажи . ;)

За мача с Лудогорец съм съгласен, но не трябва да се прави връзка с отбора на Черноморец от пролетта и този в момента. Сегашния по нищо не отстъпва от отбора с Шаешу, Жужо и Асис, даже е по-добре окомплектован.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2013 09:07

Е специално пък за мача с Лудогорец , такова групово изнасилване на топката нямаше ( и от двете страни ) ... Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането

Явно този мач сме го гледали с различни нагласи. Ти си очаквал от двубоя това, което всеки ТВ зрител очаква от първенствата облъчващи ни по Диема, Филм + и т.н.. В този мач обаче имаше много борба, много тактика, надлъгване, надиграване и битки за всяка педя терен. На мен ми харесват тези детайли и по - точно желанието на отборът ни да се надиграва. Непобедимия Лудогорец беше победен по безапелационен начин па макар и с 1-0 от осакатения ни тогава състав. Това беше първия мач в, който Петевия тим беше разкрит и то от младите ни момчета - Пламен Димов, Крум Стоянов, Дрянов ( дебют), Гошо Терзиев, Яни Пехливанов. За това сложих този мач в графа "интересни". Иначе - да. Всеки кибик излязъл на въздух, за който му е все тая дали Черноморец, ЦСКА или Левски играят на Лазур е нормално да търси повърхностния "сюжет" в подобен/ни мач/ове.
[offtopic]Мачът с Лудогорец в Бургас ми е още пред очите. Лудогорци цъкаха с топката пред наказателното ни поле, подаваха си по широчина, а защитниците ни буквално ги дебнеха да стигнат на метър-два пред наказателното поле и да им отнемат топката. Нещо, като ония филмови сюжети, в които докато китайския боец демонстрира бойните си умения без физически контакт ( ката)- опонентът му ( без такива умения) го прострелва с един куршум в челото.[/offtopic]
Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането

А пък точно тази зависимост отдавна я няма в родния ни шампионат. Знаеш.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2013 09:08

ntodorov написа:
Bourgas написа:
Bartolomej написа:Аз пък познавам един луд фен на акулите , който си е купил билети от 30 лева само и само да гледа Ботев :)

Божо хулигана ли?

И не само...А имахме и един акул между Боби Михайлов и Любо Пенев. :P

Пратих му аз смс, може да ти каже какво съм му написал :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2013 09:28

Bourgas написа:
ntodorov написа:
Bourgas написа:
Bartolomej написа:Аз пък познавам един луд фен на акулите , който си е купил билети от 30 лева само и само да гледа Ботев :)

Божо хулигана ли?

И не само...А имахме и един акул между Боби Михайлов и Любо Пенев. :P

Пратих му аз смс, може да ти каже какво съм му написал :mrgreen:

Аз го виждам, като достойния и нов шеф на БФС.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2013 09:29

Че, съмнейшъни ли имаш. Нали за това се е чинил до Супата, да го обработва от рано :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”