Локомотив (Пловдив) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот k.dimitrov » 01 апр 2013 00:34

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:
Bartolomej написа:додрпаха до х-са

Забелязахте ли ситуацията, когато Родригес, идентично с нашия мач, след пас от Пламен Илиев спринтира от своята половина, противниковата защита почти не реагира и той остана сам срещу противниковия вратар, но този път удара му бе неубедителен. По логиката на нашите конспиратори, сигурно и Черно море са дали мача, ама Левски този път не са искали победата.

А , искаха я ... ама и умение е нужно ;)
В този ред на мисли , от 4 мача Левски има 1 победа - Срещу Черноморец . А в Бургас беше най-слабия им мач . 8-)

С този състав Черноморец бе и най-слабия им противник.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2013 09:38

Мнооого сме слабички. :|
[offtopic]И по-силни поне до месец юли-август няма да станем...Ако ни има де.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 01 апр 2013 11:49

Два автобуса акули пропътуваха разстоянието от Бургас до Пловдив , за да подкрепят отбора .
В Пловдив към нас се присъединиха и момчетата от фен клуба ни там . От към подкрепа мисла добре се представихме , поне докат не ни вкараха онзи нелеп гол . После нормално ентусиазЪма ни спадна както този на футболистити и докрая бяхме разпасана команда .
Така ще е , трудно , гадно и мъчно ! Обаче хубавото е , че където и да отидем оставяме само добри впечатления и хората ни изпращат с поздрави :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 апр 2013 11:53

Загледах се в един клип, толкова много акули на едно място има там, а никой не идва вече... Стана ми кофти. Иначе е нормално да ни изпращат добре, малоумници нямаме измежду нас :) Май :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 апр 2013 17:55

ntodorov написа:Мнооого сме слабички. :|
[offtopic]И по-силни поне до месец юли-август няма да станем...Ако ни има де.[/offtopic]

Не съм съгласен. Много зависи от това, кога ще заиграят Гошо, Трифонов, Гаел. С Уатара и Арно нападението ще придобие друг вид. Вчера Арно доказа, че на него ще може да се разчита. Проблемен ни остава левия бек и донякъде десния. Дано Фо Поре заиграе скоро. На другите постове имаме качествени футболисти, особенно офанзивни в центъра, където преди ни беше слабото място. Там в момента имаме Дрянов, Юсеф, Балтанов, Траянов, Лола, като някои от тях играят и като опорни халфове и допълват Цонков и Паланков.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2013 19:24

k.dimitrov написа:

Не съм съгласен. Много зависи от това, кога ще заиграят Гошо, Трифонов, Гаел. С Уатара и Арно нападението ще придобие друг вид. Вчера Арно доказа, че на него ще може да се разчита. Проблемен ни остава левия бек и донякъде десния. Дано Фо Поре заиграе скоро. На другите постове имаме качествени футболисти, особенно офанзивни в центъра, където преди ни беше слабото място. Там в момента имаме Дрянов, Юсеф, Балтанов, Траянов, Лола, като някои от тях играят и като опорни халфове и допълват Цонков и Паланков.

Ники. То и сега ги имаме играчите, ама всички са зян. Чупливи са, като стъклени чаши. Снощи това си говорихме - страдаме откъм кондиция и физическа подготовка... Позицията, която сега заемаме е такава, че от тук нататък ни обезпечава само с...присъствие в това първенство. От нас вече нищо не зависи и никой не зависи от нас.
Изключвам мачът с Лудогорец, където явно ще играем повече за трети отбор отколкото за себе си...Иначе ( да не ме чува дявола) по-изпълнимо изглежда да изпаднем, отколкото да завършим поне 6-ти.
ПС: Фо Поре надали ще сложи отново екип на Черноморец, контузията на Гошко Терзиев е по-сериозна и ще отсъства дълго време. За около месец ( в най-добрия случай) губим и Гаел. :( ...Един Утара пък пролет сам не може да направи.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 апр 2013 19:55

ntodorov написа:
k.dimitrov написа:

Ники. То и сега ги имаме играчите, ама всички са зян. Чупливи са, като стъклени чаши. Снощи това си говорихме - страдаме откъм кондиция и физическа подготовка... Позицията, която сега заемаме е такава, че от тук нататък ни обезпечава само с...присъствие в това първенство. От нас вече нищо не зависи и никой не зависи от нас.
Изключвам мачът с Лудогорец, където явно ще играем повече за трети отбор отколкото за себе си...Иначе ( да не ме чува дявола) по-изпълнимо изглежда да изпаднем, отколкото да завършим поне 6-ти.
ПС: Фо Поре надали ще сложи отново екип на Черноморец, контузията на Гошко Терзиев е по-сериозна и ще отсъства дълго време. За около месец ( в най-добрия случай) губим и Гаел. :( ...Един Утара пък пролет сам не може да направи.

Не знам каква е контузията на Фо Поре. Но той идва периодически в Бургас, явно има контузия, която се следи от отбора. Ако няма контузия, няма как да откаже да играе, все пак е на заплата. А и той разбира, че щом не играе губи форма и ако изтърве полусезона, след това трудно ще си намери отбор. Жалко за Гошо, но никъде няма официална информация за колко време е извън строя. Надявам се да не са верни твоите твърдения, макар че ги чух вече на няколко места, което не означава, че са истина. Освен това, що за апетити има Касъмпаша към него, ако той е в такова състояние. Освен него имаме и Трифонов, двойка Трифонов-Дянков ще е по стабилна, а Херо може пак да мине на схема с трима централни, а при нея играем доста по-добре. Уатара не е сам, очаквам в следващия мач двойка Уатара - Арно и много по-качествено нападение. Не е важно, че нямаме възможност да се борим за призови места, важното е отборът да се съвземе и да заиграе качествено. В определени моменти в Пловдив показаха, че го могат.
Относно контузиите - имаме си кондиционен треньор, той да каже защо е така, това е негова задача.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 01 апр 2013 20:02

ЗА Фо Поаре чух ,че "футболна болест" го мъчи и има вероятност даже да прекрати карийера . Ма за Терзиев ако се знае със сигурност ,че пропуска сезона щяха да го кажат . Иначе преди мача съобщиха ,че за Локо остава в Бургас .
Арно колкото и да не е играл само със спирането на топката , повеждането и и движението си по терена прави разликата . С уатара могат се сработят много добре
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2013 20:19

Относно контузиите - имаме си кондиционен треньор, той да каже защо е така, това е негова задача.

А аз си мисля, че нямаме вече такъв трЕнер. Детелин скоро не съм го чувал, не съм го и виждал. Стагнацията в клуба може и да е "изяла" тази длъжност.
Впрочем. Бях го писал преди...Неприятно впечатление ми направи едно нещо: Връщайки се от Ловеч се засякохме с футбалерите ни на Предела. Ние вечеряхме - те дойдоха след нас. Час и половина след мача част от играчите ни си купуваха кебапчета в тарелка, други ядоха морени, трети - кисело мляко с надробени бисквити. Ние, като фенове си хапвахме далеч по-питателна и здравословна храна. Единствен Венци Христов си поръча боб чорба, отдели се сам...и яде с охотата на мечка гладница. Всичко това би било незначително, ако не идеше реч за футболисти ( спортисти), чието възстановяване започва ( или би трябвало да започне)) веднага след мача. Поемането на питателни храни, напитки и въглехидрати е най-важното в тези първи минути...Час-два след мача обаче, нашите играчи бяха гладни и, което беше най-пошлото: хранеха се без режим, без норма и без порядък. Поне - бяхме свидетели на това. Професионализма в този случай беше поставен на карта и още тогава си мислех, че ако имаме кондиционен на място това нещо не трябваше да се допуска... :roll:

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 апр 2013 21:20

ЕЕЕЕ как да нямаме кондиционен треньор бе момчета . Имаме и се казва Детелин Маслов . Аз го казах вчера на стадиона , ще го напиша и тук за мен проблема с контузиите е следствие на подготовката и мачовете в Поморие на изкуствения терен . Явно сте забравели , че и стадион Лазур беше с такъв и Балъков се наложи да го сменят с естествена тревна настилка именно заради многобройните контузии . Явно има някаква причинно следствена връзка .

Върни се в “Черноморец”