Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Plovdiv Finest
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)
Тоя Жубири ли ще е новия ви голаджия ?
офф:
Хахахаха последното мнение ме накара да си изплюя дъвката от смях!
Не злорадствал, ама къде е купата. Викаш ако не ни биете на Лаута няма да е честно, така ли ?
Хахахахах колко сте ЕДНАКВИ всички неградски.
офф:
Хахахаха последното мнение ме накара да си изплюя дъвката от смях!
Не злорадствал, ама къде е купата. Викаш ако не ни биете на Лаута няма да е честно, така ли ?
Хахахахах колко сте ЕДНАКВИ всички неградски.

- options_1912
- Контакти:
Чакай да дойде мача и тогава коментирайте. Тото продължава ли да ви сбъдва мечтите ?!?!?

44` Принудителна смяна в състава на Черноморец - Преслав Йорданов заменя Боли.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
А ве стига си ревал за това ТОТО ве, вас не ви ли разследва преди време прокуратурата за мача с Беласица...що се правите на извънземни, не знам?
Колкото до мечтите ще видим вашия Мустак, колко ще сбъдне вашите...само да не тръгнете да го гоните и него.
И си платете тока следващия път.
Колкото до мечтите ще видим вашия Мустак, колко ще сбъдне вашите...само да не тръгнете да го гоните и него.

Ботев май са го зели на сериозно тос "приятелски" мач 

忍者
- options_1912
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:А ве стига си ревал за това ТОТО ве, вас не ви ли разследва преди време прокуратурата за мача с Беласица...що се правите на извънземни, не знам?
Ха-ха колко си ми смешен. Ай аз излизам че болни буферчета си мислят че ще ни бият в дербито ха-ха! Ай довиждане.

Ванко_Ултраса написа:А ве стига си ревал за това ТОТО ве, вас не ви ли разследва преди време прокуратурата за мача с Беласица...що се правите на извънземни, не знам?
Ще отречеш ли ,че коко продаде финала а. Само да те светна ,че коефициента за обръщалка беше 29
- botevist1912
- Контакти:
За мача с Беласица си признаваме Ванчо барабанчо. Ти ще си признаеш ли продадените мачове последните години?
Не нали? Елементарен си Ванка, ама ме кефи как те е обладала темата Ботев Пловдив

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
motoem930 написа:Ванко_Ултраса написа:А ве стига си ревал за това ТОТО ве, вас не ви ли разследва преди време прокуратурата за мача с Беласица...що се правите на извънземни, не знам?
Ще отречеш ли ,че коко продаде финала а. Само да те светна ,че коефициента за обръщалка беше 29
Предполага се, че е така, както и суперкупата.
Не знам дали някой е забелязал на мача за суперкупата, колко бързо им изравнихме на Лудогорец, след като ни поведаха...значи могат, но тва е, майна.