Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас

Мнениеот калпазанчо » 15 юни 2012 13:22

Не си спомням да съм го наблюдавал задълбочено Балтанов, но явно Херо е видял нещо в него...Важното е че поне Боли остава.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 15 юни 2012 18:15

Не е лош играч и лично аз го наблюдавам от много време. Беше един от лидерите на Ботев през миналия сезон и определено се поразигра там. Преди години беше плах и неориентиран на моменти, но ми прави впечатление, че е станал по-улегнал. Все пак (както при Венци и Преслав), ако самият той не желае да се развие и наложи, никой няма да го бута насила.
Като повдигнахме въпроса за младите играчи, пристигнали от Левски, на мен лично ми харесва трудолюбието на Балджийски, въпреки че в момента някои хора се опитват да му мътят главата. Според мен играта му започва да се изчиства и да става малко по-отборен играч.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 15 юни 2012 19:24

Вратар от "В" група почва с Черноморец !

Вратарят на бургаския Мастер Свилен Нотев започва подготовка с Черноморец, съобщаха от щаба на тима. Двуметровият страж направи силен полусезон с отбора на Мастер, който се превърна в приятната изненада и завърши на 6-о място в крайното класиране на Югоизточната "В" група. В цели 8 мача пък Нотев не допусна гол. Явно това е приковало интереса към него от страна на Димитър Димитров-Херо и неговия екип. Нотев ще изкара пробен период в Черноморец и ако бъде харесан ще подпише професионален договор.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 юни 2012 20:35

cena62 написа:

Вратарят на бургаския Мастер Свилен Нотев започва подготовка с Черноморец, съобщаха от щаба на тима. Двуметровият страж направи силен полусезон с отбора на Мастер, който се превърна в приятната изненада и завърши на 6-о място в крайното класиране на Югоизточната "В" група. В цели 8 мача пък Нотев не допусна гол. Явно това е приковало интереса към него от страна на Димитър Димитров-Херо и неговия екип. Нотев ще изкара пробен период в Черноморец и ако бъде харесан ще подпише професионален договор.

Така и така са почнали да градят селекция на местно ниво ... мога да им препоръчам звездата в отбора на с. Габъре . За съжаление към момента разполагам само с малкото му име - Бедри . Момчето е младо но вече има собствен фен клуб ( от подрастващи кадъни ) които обикалят с отбора при гостуванията и издигат плакат с надпис "Bedry is the best" :mrgreen:
Последна промяна от Искам си Акаунта на 15 юни 2012 20:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 юни 2012 20:46

Искам си Акаунта написа:
cena62 написа:

Така и така са почнали да градят селекция на местно ниво ... мога да им препоръчам звездата в отбора на с. Габъре . За съжаление към момента разполагам само с малкото му име - Бедри . Момчето е млао но вече има собствен фен клуб ( от подрастващи кадъни ) които обикалят с отбора при гостуванията и издигат плакат с надпис "Bedry is the best" :mrgreen:

ХИ ХИ ХИ ХИ.....стига ве човек!!! Направо ма заболя корема от смях...Изображение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 16 юни 2012 10:58

Шаешу остава в Черноморец ?

Черноморец ще задържи един от най-добрите си футболисти - Аатиф Шаешу. Изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков сподели, че засега е имало само една оферта от чуждестранен клуб за нападателя, но тя била отклонена заради ниската сума, която предлагали.

- Имахме оферта от чужд отбор за Шаешу, но тя бе твърде ниска и я отклонихме. Много е възможно французинът да остане при нас и за следващия сезон -заяви Киряков пред

„7 дни спорт". Преди края на сезона Аатиф заяви, че ако Черноморец не се класира за европейските турнири, почти сигурно няма да остане в Бургас. Преди време се заговори за интерес от страна на няколко български и чуждестранни клубове, които искат Шаешу в редиците си, но конкретна оферта все още няма.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 юни 2012 12:33

cena62 написа:
Шаешу остава в Черноморец ?

Черноморец ще задържи един от най-добрите си футболисти - Аатиф Шаешу. Изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков сподели, че засега е имало само една оферта от чуждестранен клуб за нападателя, но тя била отклонена заради ниската сума, която предлагали.

- Имахме оферта от чужд отбор за Шаешу, но тя бе твърде ниска и я отклонихме. Много е възможно французинът да остане при нас и за следващия сезон -заяви Киряков пред

„7 дни спорт". Преди края на сезона Аатиф заяви, че ако Черноморец не се класира за европейските турнири, почти сигурно няма да остане в Бургас. Преди време се заговори за интерес от страна на няколко български и чуждестранни клубове, които искат Шаешу в редиците си, но конкретна оферта все още няма.

Супер много добре ще е да останее айде акули

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 юни 2012 19:37

Май голямо затишие около транферите (входящите) в Черноморец :(
Чува ли се за някой нов? Без евентуалните от Поморие...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 юни 2012 21:06

petkan написа:Май голямо затишие около транферите (входящите) в Черноморец :(

Мен това затишие ме притеснява...
Дано да е за добро. Дано мълчат,щото иначе ЦСКА-то душат да краднат нещо. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 18 юни 2012 13:36

subzero написа:
petkan написа:Май голямо затишие около транферите (входящите) в Черноморец :(

Мен това затишие ме притеснява...
Дано да е за добро. Дано мълчат,щото иначе ЦСКА-то душат да краднат нещо. :mrgreen:

За ЦСКА не знам, ама ние вече си "откраднахме" Дяков.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Черноморец”