Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Мнениеот subzero » 22 апр 2012 23:59

За мача като спортно-технически моменти няма да кажа нищо. Гледах интервюто на Херо....Не ме интересува дали на Колев пак му вкараха гол,не ме интересува,че Паланков не може да подава,дори не ми пука,че съдията беше малоумен. Този човек Херо дава здравето си за да е отбора в челото на класирането. Заслужава си да се ходи на стадиона само заради него. И не с една,а с две фланелки..
Уникална емоция отново. Това изпитах днес на стадиона. Благодаря ви,момчета!! Страшно се радвам,че ви познавам!!
Нейчо днес каза,че хората между нас и Бригадата не можем да ги вдигнем. Много е трудно. Аз ги наблюдавах специално....пичовете са сложили лъскавите дрешки и си гушкат мацките,дядовците гледат към нас с досада,че им разваляме рахата,а останалите просто си люпят семки. Изключения има и след няколко мача може да осъществим трансфер. ;) В общи линии обаче е трудно.
Между другото,аз не схващам разликата между Blue sharks и Бригадата. Моля някой да ми я обясни. И след като искахме да се разграничим от Blue sharks,важи ли това за Бригадата?? И ако не,що разликата между нас е почти цял сектор ?? Не,че е лошо,ама се чудя. :)
Иначе момчетата от Бригадата-уникални!! По-силна агитка на Черноморец не е имало от години. Браво,пичовееееее!! Поклон!! И пак ще питам-Аз що не познавам Бартоломей ???
Гледах програмата,мачът с Литекс е в четвъртък :shock: във внимание......15:30 :o :shock: Баси,малоумната работа!! Дано го сменят тоз час!!
Ми не знам,ама сме с невероятни шансове за Европа. Поне точка в Перник и три от Литекс и сме там!!
И не на последно място...момчета,страшни сте!! Историята,която Черноморец пише е и с ваша помощ!! Коце,Петьо,Владо,Тошко,Нейчо и всички останали,без вас нищо от това нямаше да е същото!! Благодаря ви!! Продължавайте напред,аз ще ви следвам!!
П.П. Забравих нещо..Аплодисменти за момчетата дошли от Враца. Другия път се обадете да се видим. Това се отнася за всички гостуващи агитки,с изключение може би на Левски и ЦСКА,както беше споменал Петьо веднъж. ;)
Последна промяна от subzero на 23 апр 2012 00:01, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 00:00

petkan написа:
kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

Даже е задължителна жалбата! Не само за отменената дузпа и жълтият картон за Боли, а и за втория жълт картон на Цонков!!! Има ли нормален футболист, който в 90-та минута, при резултат 3:1 да бави времето??? Цонков се забави с изпълнението на пряк свободния, защото защитникът беше застанал на не повече от четири метра и съдията трябваше да покаже на него картона!!!
Тези МЕКЕРЕТА ОПРЕДЕЛЕНО ИЗПЪНИХА ПОРЪЧКА!!!
Ето ги ситуациите:
http://www.novsport.com/video187764_1062.html
Лично мое мнение е, че съдиите (особено страничния) изпълняваха поръчка! Не е възможно да са до такава степен неадекватни! Добре, че нашите момчета мачкаха и не позволиха на съдиите да променят изхода от мача!
Само че с този червен картон на Цонков ни обезкървяват средната линия за мача с Миньор! Ето затова КОНТЕСТАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМА!!!

Гледах го пак, хахахахаха, интересното е, че вдигна жълт картон и на вратаря ( това го бях пропуснал) интересно след като си отмени решението дали ще бъде вписан?! Абе голям смешник, Херо полудя, че две положения пред тяхното наказателно поле си ги подмина ей така, а после за тая тъпа постъпка на Паланаков ( за кой ли път?!) веднга свирна! Хм, трудно ще ги пуснат "Черноморец" напред, хубавото е, че въпреки всичко за сега успяват, не ми се мисли какво ще е при гостуванията!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:09

Ами Данчо, никой от никого не се разграничава! Напротив, идеята да сме така разположени е именно, за да вдигнем тези заспалите по средата! А незнанието ти идва от това, че липсваш на гостуванията ;) Знам че имаш уважителни причини, но един ден ще имаш възможност и за това :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:11

Адаш, после пак твърди, че няма Мафия в милото ни първенство ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 апр 2012 00:12

petkan написа:Ами Данчо, никой от никого не се разграничава! Напротив, идеята да сме така разположени е именно, за да вдигнем тези заспалите по средата! А незнанието ти идва от това, че липсваш на гостуванията ;) Знам че имаш уважителни причини, но един ден ще имаш възможност и за това :)

А,мерси! Утре ще ти пусна снимката на лични да не се търкаля из нета! ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 00:13

kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той , падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

Петьо, напълно съгласен, освен че сгреши с картона, той спря и голова атака на Черноморец, Боли спокойно можеше и да реализира в тази ситуация. Ако няма нарушение защо свири, Боли не лежи, продължава играта. Много, много голяма издънка за този съдия.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 апр 2012 00:17

Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 апр 2012 00:19

Изображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 00:20

glarus bs написа:
kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

пълен майтап,но пък после беше като пружинка :) леко побутване и оп свири :mrgreen: явно му стана гузно

Да, да, затова изгони Цоньо. Също уникална ситуация. Стената при фаула бе на не повече от 4 метра. Съдията прави забележка на човека в стената, той не се помръдва и вместо да покаже на него жълт картон, той след 10 секунди го вади на изпълняващия фаула за забавяне на играта. И това всичко при положение, че Черноморец постоянно напада и търси следващ гол. Но Цоньо е много важен за Черноморец в следващото гостуване в Перник. Дали съдията е бил осведомен за това?
Да не говорим, че пред очите на страничния, едно центриране отдясно бе отклонено с ръка от защитник на Ботев в наказателното поле.
Последна промяна от k.dimitrov на 23 апр 2012 00:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:24

k.dimitrov написа:
kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той , падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

Петьо, напълно съгласен, освен че сгреши с картона, той спря и голова атака на Черноморец, Боли спокойно можеше и да реализира в тази ситуация. Ако няма нарушение защо свири, Боли не лежи, продължава играта. Много, много голяма издънка за този съдия.

Ми нали и аз това казвам! На репортажа се вижда - Боли и за секунда не е оставал да лежи на земята и да търси дузпа :o

Върни се в “Черноморец”