Уникална емоция отново. Това изпитах днес на стадиона. Благодаря ви,момчета!! Страшно се радвам,че ви познавам!!
Нейчо днес каза,че хората между нас и Бригадата не можем да ги вдигнем. Много е трудно. Аз ги наблюдавах специално....пичовете са сложили лъскавите дрешки и си гушкат мацките,дядовците гледат към нас с досада,че им разваляме рахата,а останалите просто си люпят семки. Изключения има и след няколко мача може да осъществим трансфер.
Между другото,аз не схващам разликата между Blue sharks и Бригадата. Моля някой да ми я обясни. И след като искахме да се разграничим от Blue sharks,важи ли това за Бригадата?? И ако не,що разликата между нас е почти цял сектор ?? Не,че е лошо,ама се чудя.
Иначе момчетата от Бригадата-уникални!! По-силна агитка на Черноморец не е имало от години. Браво,пичовееееее!! Поклон!! И пак ще питам-Аз що не познавам Бартоломей ???
Гледах програмата,мачът с Литекс е в четвъртък
Ми не знам,ама сме с невероятни шансове за Европа. Поне точка в Перник и три от Литекс и сме там!!
И не на последно място...момчета,страшни сте!! Историята,която Черноморец пише е и с ваша помощ!! Коце,Петьо,Владо,Тошко,Нейчо и всички останали,без вас нищо от това нямаше да е същото!! Благодаря ви!! Продължавайте напред,аз ще ви следвам!!
П.П. Забравих нещо..Аплодисменти за момчетата дошли от Враца. Другия път се обадете да се видим. Това се отнася за всички гостуващи агитки,с изключение може би на Левски и ЦСКА,както беше споменал Петьо веднъж.
[/center]
[/center]