ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое FT 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: 19 кръг А ПФГ: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое 17.03 , 17:30

Мнениеот hristo1306 » 16 мар 2012 00:00

Споко, резултата е от 3 до 8 на 1 !!! Марули от Галата и Тетевен, не вървят на пазара в Бургас !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 мар 2012 00:21

hristo1306 написа:Споко, резултата е от 3 до 8 на 1 !!! Марули от Галата и Тетевен, не вървят на пазара в Бургас !

Ахахахахах къртиииииш :)
От твоите уста....... в тяхната врата :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 мар 2012 17:20

hristo1306 написа:Споко, резултата е от 3 до 8 на 1 !!! Марули от Галата и Тетевен, не вървят на пазара в Бургас !

Берое трябва да излезе с юношите, за да биете с от 3 до 8-1. За марулите не знам ама и цацата не е в сезон. Мача от където да го погледнеш е х2.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 мар 2012 17:23

balgarin написа:

Берое трябва да излезе с юношите, за да биете с от 3 до 8-1. За марулите не знам ама и цацата не е в сезон. Мача от където да го погледнеш е х2.

И откъде го гледаш ти???
От Стара Загора или от Хрищени???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 мар 2012 19:10

subzero написа:
balgarin написа:

И откъде го гледаш ти???

Що ти от Каблешково ли гледаш??? Или от Ахелой? Какво значение има аз от къде гледам? Нали е форум, ти казваш, че ще биете с от3 до 8-1, аз пък казвам, че мача е х2. Темата си е във вашата страница, но ми беше любопитно какво си цвъкате. Всичко добре, разбирам, че се надъхвате преди мача, но не виждам с какво повече сте от нас, при положение, че миналата година си тръгнахме с победа и по принцип не сме ви от лесните противници. Единствения ви плюс е Херо (да е жив и здрав), останалото при вас не се отличава от милата родна картинка. Вкъщи бием, навън с памперси. Като вземете да биете и навън, тогава имайте претенции за евротурнири, че и смятайте печалбите. Ходете утре се разпявайте на стадиона, ако ставате може и в морската градина да попеете да изкарате някой лев. Те скоро идват пенсиите от Запад. Като се заяждаш, не може да очакваш друго!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 мар 2012 19:38

balgarin написа:
subzero написа:
balgarin написа:Берое трябва да излезе с юношите, за да биете с от 3 до 8-1. За марулите не знам ама и цацата не е в сезон. Мача от където да го погледнеш е х2.

И откъде го гледаш ти???

Що ти от Каблешково ли гледаш??? Или от Ахелой? Какво значение има аз от къде гледам? Нали е форум, ти казваш, че ще биете с от3 до 8-1, аз пък казвам, че мача е х2. Темата си е във вашата страница, но ми беше любопитно какво си цвъкате. Всичко добре, разбирам, че се надъхвате преди мача, но не виждам с какво повече сте от нас, при положение, че миналата година си тръгнахме с победа и по принцип не сме ви от лесните противници. Единствения ви плюс е Херо (да е жив и здрав), останалото при вас не се отличава от милата родна картинка. Вкъщи бием, навън с памперси. Като вземете да биете и навън, тогава имайте претенции за евротурнири, че и смятайте печалбите. Ходете утре се разпявайте на стадиона, ако ставате може и в морската градина да попеете да изкарате някой лев. Те скоро идват пенсиите от Запад. Като се заяждаш, не може да очакваш друго!

Приятел, Черноморец като гост има само две загуби - от ЦСКА с 0-1 и Локо Пд 0-2 и два равни мача 0-0 с Литекс и Ботев Вр. Останалото са 3 победи 2-0, 3-0 и 4-0. Мисля, че можем да имаме претенции????

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 мар 2012 19:53

Може и да дойде.....поне време свободно ще има...

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 мар 2012 20:07

k.dimitrov написа:Приятел, Черноморец като гост има само две загуби - от ЦСКА с 0-1 и Локо Пд 0-2 и два равни мача 0-0 с Литекс и Ботев Вр. Останалото са 3 победи 2-0, 3-0 и 4-0. Мисля, че можем да имаме претенции????

И срещу кой са тия победи? С Черноморец Поморие ли? Все тая. Времето ще покаже за какво са ви силите и за къде са ви претенциите. Хайде живи и здрави и утре дано стане хубав мач, естествено за мен ще е хубав ако вземем някоя точица от вас ;) Ние имаме да градим отбор за есента.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 мар 2012 20:30

balgarin написа:
k.dimitrov написа:Приятел, Черноморец като гост има само две загуби - от ЦСКА с 0-1 и Локо Пд 0-2 и два равни мача 0-0 с Литекс и Ботев Вр. Останалото са 3 победи 2-0, 3-0 и 4-0. Мисля, че можем да имаме претенции????

И срещу кой са тия победи? С Черноморец Поморие ли? Все тая. Времето ще покаже за какво са ви силите и за къде са ви претенциите. Хайде живи и здрави и утре дано стане хубав мач, естествено за мен ще е хубав ако вземем някоя точица от вас ;) Ние имаме да градим отбор за есента.

Берое, Черно море , Локо сф ,Светкавица .. вие колко хиляди победи имате като гости :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 мар 2012 20:41

balgarin написа:

Топката е кръгла за всички,предвид контузените и наказаните в нашия отбор е трудно да се каже,че сме фаворити,дано си вземем обаче 3-те точки.На христо не му се впечатлявай,там прогнозата и изказването предполагам,че са плод на пристрастията му към Нефтохимик ;) Дано стане хубав мач и дано се размине с простотиите между твойте хора и феновете на споменатия вече отбор,въпреки че доста се съмнявам :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”