Bourgas написа:И каква стана тя? В крайна сметка футболните аргументи на ЦСКА не ги видях, нийдеНие си имаме няколко - Шаушуе, Мелконян, Преслав, Асис, Боли, ох как ще Боли само...
и Мечо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:И каква стана тя? В крайна сметка футболните аргументи на ЦСКА не ги видях, нийдеНие си имаме няколко - Шаушуе, Мелконян, Преслав, Асис, Боли, ох как ще Боли само...
Френски ляв бек от аматьорски тим идва в ЦСКА
Bourgas написа:И "плакахме" по вас, че сте некоректни към нас.
Bartolomej написа:за публиката .. чувам че по села и паланки около Бургас червените организират "фенове" .. Сливен, Ямбул, Карнобат и Айтос . Значи ша сЪберат маса от цяла България . Еми ние ще се надяваме само на местно ниво
terrorist написа:Bourgas написа:terrorist написа:и повече публика ще бъдем и на футбол ще ви бием (Лечков все ревеше и все падаше, лефскарите все се молят да нe вземем лиценз, но си падат от нас това и вас ви чака)
Ако играеше публиката, да вземам окачените бутнки от пиронЯ?Ти ще идваш ли
ще ходя, а ти ?
[/center]
[/center]petkan написа:Ще ти отговоря на един - не обичам да контактувам с нискоинтелигентни, затова не ти се и вързвам на въпросите![]()
А, ако си стигнал 40-те, още по-зле за теб. Едно е да повториш клас, друго е да трябва да ти се налага да се връщаш с 25 години назад

Bourgas написа: А другото - и аз го искам, хубав футбол и дано да победи по-добрият.
toffees написа:petkan написа:Ще ти отговоря на един - не обичам да контактувам с нискоинтелигентни, затова не ти се и вързвам на въпросите![]()
А, ако си стигнал 40-те, още по-зле за теб. Едно е да повториш клас, друго е да трябва да ти се налага да се връщаш с 25 години назад
Момко, просто като ти гледам отговорите и това как се изразяваш си ми до болка ясен. А това ,че не ми отговаряш си е твое право лошото е ,че няма какво да ми отговориш.
Пред фактите и боговете мълчат.
А по въпроса , кой е по интелигентен аз не се притеснявам ,когато е трябвало са го оценили, най смешното е , че ми правиш забележка и говориш за интелигентни а ти самият не можеш за пишеш.
[/center]S.T.A.L.K.E.R написа:Bourgas написа: А другото - и аз го искам, хубав футбол и дано да победи по-добрият.
Амин!
Жив и здрав!
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта