"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот Der Führer » 17 яну 2014 15:12

ntodorov написа:
Der Führer написа:Не знам кой е пазил ... но на репортажа ясно се вижда , че основната вина за гола носи защитник ( на мен ми прилича на Траянов ) . Вратаря може да бъде винен единствено че направи лоша преценка за височината на центрирането . Голяма вина има и футболиста който беше на близката греда при центрирането , защото топката мина между него и гредата . Направи ми впечатление и хладнокръвното изпълнение на играча при третия гол на Черноморец ( "испанеца" Ангелов ако се вярва на информациите ) .
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... _c.55.html

Да. Вече и аз видях репортажа. Убедих се, че съм припознал вратарите. Явно е, че съм визирал Траянов, който увисна в случая ( мислех, че е Яни). На първа греда беше Венко Филипов. Когато писах, че Живкович щеше да скъса главата на защитника ни и нападателя - това имах предвид. През първата част имаше две-три такива центрирания при, които сърбина се намесваше много добре със здраво влизане в съперник и свой. Траян пострада след едно такова влизане...При гола обаче Траян Траянов и Тошков или бяха пощадени от сърбина или той се разсея. Презумпцията ми, че на вратата ни през втората част пази Кунчев беше засилена точно от тази ситуация. Живкович ми направи добро впечатление с умелите излизания за високите топки, а се оказа, че същия не е разчел пласирането си през втората част. Определено обаче и Траянов носи вина.

Вратаря трудно щеше да стигне до топката ( дори и да беше прегазил Траянов ) . Просто центрирането беше късо - на близката греда или малко преди нея . Грешката на вратаря ( ако може да говорим за грешка ) е че се подведе по височината на центрирането . Самата му реакция е правилна - тръгна да пресича центрирането в точката където може да го направи . Но и Тошков направи много добър отскок . Не знам как е пазил през останалото време , но подобни "грешки" съм виждал от всички големи вратари . Явно сте станали по-чувствителни към вратарски намеси покрай Дашев :lol:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2014 15:22

Der Führer написа:
ntodorov написа:
Der Führer написа:Не знам кой е пазил ... но на репортажа ясно се вижда , че основната вина за гола носи защитник ( на мен ми прилича на Траянов ) . Вратаря може да бъде винен единствено че направи лоша преценка за височината на центрирането . Голяма вина има и футболиста който беше на близката греда при центрирането , защото топката мина между него и гредата . Направи ми впечатление и хладнокръвното изпълнение на играча при третия гол на Черноморец ( "испанеца" Ангелов ако се вярва на информациите ) .
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... _c.55.html

Да. Вече и аз видях репортажа. Убедих се, че съм припознал вратарите. Явно е, че съм визирал Траянов, който увисна в случая ( мислех, че е Яни). На първа греда беше Венко Филипов. Когато писах, че Живкович щеше да скъса главата на защитника ни и нападателя - това имах предвид. През първата част имаше две-три такива центрирания при, които сърбина се намесваше много добре със здраво влизане в съперник и свой. Траян пострада след едно такова влизане...При гола обаче Траян Траянов и Тошков или бяха пощадени от сърбина или той се разсея. Презумпцията ми, че на вратата ни през втората част пази Кунчев беше засилена точно от тази ситуация. Живкович ми направи добро впечатление с умелите излизания за високите топки, а се оказа, че същия не е разчел пласирането си през втората част. Определено обаче и Траянов носи вина.

Вратаря трудно щеше да стигне до топката ( дори и да беше прегазил Траянов ) . Просто центрирането беше късо - на близката греда или малко преди нея . Грешката на вратаря ( ако може да говорим за грешка ) е че се подведе по височината на центрирането . Самата му реакция е правилна - тръгна да пресича центрирането в точката където може да го направи . Но и Тошков направи много добър отскок . Не знам как е пазил през останалото време , но подобни "грешки" съм виждал от всички големи вратари . Явно сте станали по-чувствителни към вратарски намеси покрай Дашев :lol:

Нееее. Просто този вратар се оказва много скучен покрай Дашев. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 яну 2014 17:27

Черноморец освободи вратар, чака сенегалски халф

Черноморец очаква в следващите седмици на проби да пристигне полузащитник от Сенегал, който до момента е играл в израелското първенство с екипа на Бней Йехуда. Става въпрос за Ламин ли Йоро, който е роден на 27-и август 1988-а година, играе като офанзивен халф или ляво крило, силният му крак е левия. А кариерата му до момента преминава основно в скромни отбори от Армения, Израел и родината му. Все пак високият 178 см и тежащ 72 кг е записал 72 минути за националния отбор на Сенегал през 2010-а година в контролна среща с Мексико. След две години в отбора на Ширак (Гюмри) в арменското първенство, от тази есен Ламин Ли Йоро играе за Бней Йехуда (Тел Авив), в момента на последното 14-о място в класирането. За този отбор има 9 мача от 17 възможни и е вкарал 1 гол, който обаче се е оказал с цената на три точки. Ламин ли Йоро се е разписал при едната от двете победи - 1:0 над Ашдод. В същото време по взаимно съгласие Черноморец се раздели с вратаря Свилен Нотев, който дойде през есента като аматьорски национал на България, но така и не получи шанс. 25-годишният Нотев, висок 194 сантиметра, има две оферти до момента, една от отбор до "Б" група и една от елита, като до дни ще избере къде да продължи развитието си. Утре сутринта "акулите" ще изиграят поредната си контрола. Съперник е третодивизионният Мастер (Бургас). Спарингът е на кампуса "Гнездо на акули".

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 17 яну 2014 17:59

Свилен тренира от няколко дни с Нефтохимик. :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2014 15:08

Арменския отбор има добри чернилки.Една от тях я взе Партизан преди няколко месеца.

[offtopic]Не съм расист :lol:[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 яну 2014 19:18

За мача днес. Лявото крило, което игра второто полувреме в Созопол днес разбрахме, че е холандец. Само той и новият от Ипсуич Шек Рума направиха донякъде добро впечатление. Омар Хасиду (игра зад нападателя Стефанов) и новият руснак на лявото крило разочароваха. Стефанов игра сравнително добре през първото полувреме. Централният защитник от Франция се оказа наполовина македонец Александър Данчевски, игра отново отлично и вече е подписал. Последните 25 минути му партнира Кижев и направи добро впечатление, макар че има известна вина за четвъртия гол. Иван Минчев игра цял мач, явно Херо разчита на него, много се бори в центъра, но направи 2 фрапантни грешки при изнасянето на топката, които доведоха до 2 гола на Мастер. Още една грешка при изнасянето(Траянов) - още в първата минута, ни костваше нов гол. Другият за Мастер бе с удар от 35 метра на Цоньо. Кунчев е много далеч от това, което знаем за него. Сърбинът беше с класа над него в мача със Созопол. Милчо направи много красив гол, за пръв път го видях със самочувствие в нападение. Дано продължи така. Първият ни гол стана след дълго продължило меле в наказателното поле на Мастер и красив удар на Минчев от линията. По принцип, ние държахме мача, водехме играта, нападахме, заграждахме, но тези леки грешки при изнасянето ни костваха победата. Неизвестно защо съдията даде края на мача 7 минути по-рано. Явно българският испанец Ангелов и турчинът Джем Атан са освободени.
Последна промяна от k.dimitrov на 18 яну 2014 21:13, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 яну 2014 19:35

Стефано Кунчев, малкия Меси от Любимец, руснака, локомотивския и всичките да се махат със следващия полет за нанякъде. Това ми е мнението за мача днес.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 яну 2014 20:46

Принца на Пловдив отряза Черноморец заради гръцки слабак
17 януари 2014 03:24
Тодор Тимонов подписа с Анагениси Кардицас

Бившият футболист на Локомотив Пловдив Тодор Тимонов си намери нов отбор. 26-годишният полузащитник ще продължи своята кариера в Гърция.

Принца на Пловдив подписа договор вчера с Анагениси Кардицас. Скромният тим е във втора дивизия на южната ни съседка и се бори за класиране в Суперлигата. В момента новият отбор на Лимона е на 4-ото място с 25 точки, само на 2 от третия Ираклис. Лидер с 39 пък е Керкира.

Пред Тимонов имаше вариант да заиграе в Черноморец Бургас, но в крайна сметка предпочете офертата от чужбина.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 яну 2014 21:33

Поредният нов кандидат за договор ще дойде утре от френската пета лига. Това е роденият през 1993-а година полузащитник Муса Симага, който се подвизава в аматьорския състав на френския Троя. Симага до момента не е подписвал професионален договор, но за сметка на това е работил на половин ден, за да има време за тренировки.

Върни се в “Черноморец”