ntodorov написа:Der Führer написа:Не знам кой е пазил ... но на репортажа ясно се вижда , че основната вина за гола носи защитник ( на мен ми прилича на Траянов ) . Вратаря може да бъде винен единствено че направи лоша преценка за височината на центрирането . Голяма вина има и футболиста който беше на близката греда при центрирането , защото топката мина между него и гредата . Направи ми впечатление и хладнокръвното изпълнение на играча при третия гол на Черноморец ( "испанеца" Ангелов ако се вярва на информациите ) .
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... _c.55.html
Да. Вече и аз видях репортажа. Убедих се, че съм припознал вратарите. Явно е, че съм визирал Траянов, който увисна в случая ( мислех, че е Яни). На първа греда беше Венко Филипов. Когато писах, че Живкович щеше да скъса главата на защитника ни и нападателя - това имах предвид. През първата част имаше две-три такива центрирания при, които сърбина се намесваше много добре със здраво влизане в съперник и свой. Траян пострада след едно такова влизане...При гола обаче Траян Траянов и Тошков или бяха пощадени от сърбина или той се разсея. Презумпцията ми, че на вратата ни през втората част пази Кунчев беше засилена точно от тази ситуация. Живкович ми направи добро впечатление с умелите излизания за високите топки, а се оказа, че същия не е разчел пласирането си през втората част. Определено обаче и Траянов носи вина.
Вратаря трудно щеше да стигне до топката ( дори и да беше прегазил Траянов ) . Просто центрирането беше късо - на близката греда или малко преди нея . Грешката на вратаря ( ако може да говорим за грешка ) е че се подведе по височината на центрирането . Самата му реакция е правилна - тръгна да пресича центрирането в точката където може да го направи . Но и Тошков направи много добър отскок . Не знам как е пазил през останалото време , но подобни "грешки" съм виждал от всички големи вратари . Явно сте станали по-чувствителни към вратарски намеси покрай Дашев