"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери
Абе аз съм сигурен, че през следващата седмица като дойдат и другите, ставаме суперотбор
.... и ще сме едва последният изпадащ.

[center]
[/center]

petkan написа:Абе аз съм сигурен, че през следващата седмица като дойдат и другите, ставаме суперотбор.... и ще сме едва последният изпадащ.
ТуЙ нЯщо изпадането - няма къде да ни избяга.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Лоша работа, но какво да коментираме, като тия неща с попълненията не са важни изобщо
Лоша работа, но какво да коментираме, като тия неща с попълненията не са важни изобщо
-
- Контакти:
nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
гола не беше негов ... грешиш
nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Гола беше на Кунчев. Сърбина нямаше много работа освен намесите при едно-две центрирания. На много места прочетох, че Живкович е пазил целия мач, но не - Живкович пази само първото полувреме.
ntodorov написа:nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Гола беше на Кунчев. Сърбина нямаше много работа освен намесите при едно-две центрирания. На много места прочетох, че Живкович е пазил целия мач, но не - Живкович пази само първото полувреме.
Ти си в грешка. Стефано не е пазил в този мач. Ще пази в събота и двете полувремена. Не пиши глупости.
Нико написа:ntodorov написа:nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Ти си в грешка. Стефано не е пазил в този мач. Ще пази в събота и двете полувремена. Не пиши глупости.
Ако си толкова сигурен, както пишат и във всички вестници, значи аз/ние съм/сме гледал/и друг мач...Нека колегите, с които бяхме в Созопол да си кажат мнението. През втората част от далечната ни страна останахме с убеждението, че пази Стефано...Ако ли пък е бил Живкович, значи същия е показал тотално различие в поведението си на терена.
ПС: колега Нико. Нямам нищо против забележката ти в случай, че съм/сме се заблудили, но не приемам определението, че пиша глупости.
Задръж подобния си тон за някой друг подфорум. Тук в този подфорум всички се уважаваме, познаваме и точно от теб, с ник приличащ по-скоро на "никой" не бих приел подобни забежки от приятелския тон, който цари тук...
Живкович пази, Стефано играеше с Тинката на 21 на полувремето.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

]
Ай сига да чуя и останалити, и да видим за ко въ пратих аз, де сти били и ко сти прайли там?!
...... Или дъ връщами Дашев, чи дъй ясну, кой/кък/куги варди?
...... А, и "чичо Манчо" дека тий унуй мнение с ей тес
гуспуда?! Дън си си гу бан-нъл?
ntodorov написа:Нико написа:ntodorov написа:nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Ако си толкова сигурен, както пишат и във всички вестници, значи аз/ние съм/сме гледал/и друг мач...Нека колегите, с които бяхме в Созопол да си кажат мнението. През втората част от далечната ни страна останахме с убеждението, че пази Стефано...Ако ли пък е бил Живкович, значи същия е показал тотално различие в поведението си на терена.
ПС: колега Нико. Нямам нищо против забележката ти в случай, че съм/сме се заблудили, но не приемам определението, че пиша глупости.
Задръж подобния си тон за някой друг подфорум. Тук в този подфорум всички се уважаваме, познаваме и точно от теб, с ник приличащ по-скоро на "никой" не бих приел подобни забежки от приятелския тон, който цари тук...
Bourgas написа:Живкович пази, Стефано играеше с Тинката на 21 на полувремето.
Ай сига да чуя и останалити, и да видим за ко въ пратих аз, де сти били и ко сти прайли там?!
...... Или дъ връщами Дашев, чи дъй ясну, кой/кък/куги варди?
...... А, и "чичо Манчо" дека тий унуй мнение с ей тес

Живкович е пазил целия мач бе хора, гола му го гледах...това центриране се пресича, просто не искам да коментирам повече...