Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот hristo1306 » 11 юли 2012 23:58

nakamura написа:Еми то така , ако разсъждават повечето хора , на гостувания няма хоим ,щот сяка седмица Бургаски отбор ще играе на Лазур

на "Лазур" играе друг отбор, на "Нефтохимик" - отбора в собствения си дом !!!

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 11 юли 2012 23:59

Основанието ! Основанието питам ?
忍者

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юли 2012 00:09

nakamura написа:Основанието ! Основанието питам ?

Нефтохимик играе у дома-достатъчно голямо основание-отборът донесъл всички успехи на Бургас във футбола точно на тоя стадион............иначе основания колкото щеш-отбор съставен почти изцяло от бургазлии(хората има за кой да дойдат),много по-голяма фенска маса,по-евтини билети,голяма еуфория от завръщането,първи кръг,изключително голяма мобилизация у феновете и като прибавим и евентуална загуба на Чц от Левски и картинката се изеснява.............все едно аз да те питам на какво основание Черноморец би имал повече публика ако ние играехме в Акациите,макар че през 1996 и там под 16 000 души на мач не сме падали
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 12 юли 2012 00:12

nakamura написа:Основанието ! Основанието питам ?

какво основание искаш ? Кой е собственик на стадиона ? Нафтата или "Черноморец". ццццццццццццц - един крадлив мушенник, искаш да прилапа, без пари и др имоти на отбора. Вън от Бургас на Подвиския мангал - унищожил футбола в Бургас !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юли 2012 00:20

Айдеее,м...тите пак се разпищолили тука. Кой го интересува колко публика ще има на великото дерби с Чавдар,ако си останете в Б група?? И по 300 000 да има,Б група си е Б група. ;) Пък и както каза дошлия за малко японски приятел :mrgreen: ,това е форум на Черноморец.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юли 2012 00:24

nakamura написа:До съботният следобед ...
Малко е вероятно някой да знае какво пише , аз знам със сигурност поне :)

Въъъъ,човек ли уби ???
Аре кажи ко пише дееее!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 12 юли 2012 00:29

Благодаря за напомнянето. Но мисля, че сме демократична страна и форум. Всеки Бургазлия мисля, че има свобода на словото. Ако думичката "НАФТА" всява уплаха и респект, то Вие сте прави ! Но по - малко треперете - свиквайте !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юли 2012 00:31

hristo1306 написа:Благодаря за напомнянето. Но мисля, че сме демократична страна и форум. Всеки Бургазлия мисля, че има свобода на словото. Ако думичката "НАФТА" всява уплаха и респект, то Вие сте прави ! Но по - малко треперете - свиквайте !

На мен лично думичката "НАФТА" ми всява миризма от един комбинат наблизо и тъжни мисли за цената на петрола. ;) То вий докато влезете в А група...ний ши са затрийм пак.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 12 юли 2012 00:38

subzero написа:
hristo1306 написа:Благодаря за напомнянето. Но мисля, че сме демократична страна и форум. Всеки Бургазлия мисля, че има свобода на словото. Ако думичката "НАФТА" всява уплаха и респект, то Вие сте прави ! Но по - малко треперете - свиквайте !

На мен лично думичката "НАФТА" ми всява миризма от един комбинат наблизо и тъжни мисли за цената на петрола. ;) То вий докато влезете в А група...ний ши са затрийм пак.

Е, Дака не думай ! Толкова бързо ли ще Ви ликвидира Зъбев ! Не вярвам, очаквам бавна и мъчителна смърт ! Дано по - рано УМРЕ или се отървете от него по друг начин ! Не е нужен на Бургас този крадец, мушенник и далавуражия, не милееш за футбола.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 юли 2012 01:49

Мазутите пак са се разпищолили :x Айде у лево с малоумните си претенции и изпълнения :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”