hristo1306 написа:Бургас ще види повече публика на мача на "Нефтохимик"- "Чавдар", но предполагам не се изненадвате !
Въобще не се и съмнявам,аз също ще гледам да дойда че все пак Чавдар е голямо име в българския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
hristo1306 написа:Бургас ще види повече публика на мача на "Нефтохимик"- "Чавдар", но предполагам не се изненадвате !
cena62 написа:hristo1306 написа:Бургас ще види повече публика на мача на "Нефтохимик"- "Чавдар", но предполагам не се изненадвате !
Въобще не се и съмнявам,аз също ще гледам да дойда че все пак Чавдар е голямо име в българския футбол![]()
![]()
![]()
!
nakamura написа:cena62 написа:hristo1306 написа:Бургас ще види повече публика на мача на "Нефтохимик"- "Чавдар", но предполагам не се изненадвате !
Въобще не се и съмнявам,аз също ще гледам да дойда че все пак Чавдар е голямо име в българския футбол![]()
![]()
![]()
!
Любак ти си в София тогава .
nakamura написа:Еми то така , ако разсъждават повечето хора , на гостувания няма хоим ,щот сяка седмица Бургаски отбор ще играе на Лазур
cena62 написа:hristo1306 написа:Бургас ще види повече публика на мача на "Нефтохимик"- "Чавдар", но предполагам не се изненадвате !
![]()
![]()
!
cena62 написа:nakamura написа:Еми то така , ако разсъждават повечето хора , на гостувания няма хоим ,щот сяка седмица Бургаски отбор ще играе на Лазур
Аз отивам да гледам Чавдар??
hristo1306 написа:нафта върви във вените и то на много Бургазлии ! Не се съмнявай !
NEFTOCHIMIK 1962 написа:cena62 написа:hristo1306 написа:Бургас ще види повече публика на мача на "Нефтохимик"- "Чавдар", но предполагам не се изненадвате !
![]()
![]()
!
За Чавдар незнам,но Нефтохимик определено си е голямо име и ще има повече публика от колкото на вашия първи мач с ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта