Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 11 юли 2012 17:26

Моето пиленце ми каза, че ЦСКА не са платили за Платини, а и нямали хич такова желание...И за Анисе им била почти опечена работата... :evil:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 11 юли 2012 17:27

калпазанчо написа:Моето присъствие не е сигурно, но Любо, Ники бургазлията и Тошко ще са там.
п.п. Ники, късно видях твоето съобщение. Тези дни като ходя към Сл.Бряг ще пиша по-отрано за да има време желаещите да се обадят по навреме.
п.п.2 Имате мн поздрави от КОцето Елгреко - подготвят голямо парти за холандци в Гуавата..

Владо не се притеснявай ся за мене. Другия път ще дойда за компания, да не ти е скучно по пътя. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 11 юли 2012 17:28

калпазанчо написа:Моето пиленце ми каза, че ЦСКА не са платили за Платини, а и нямали хич такова желание...И за Анисе им била почти опечена работата... :evil:

Няма ли да ги накажат вече. :?: :?: Колко време бавят тез пари и ако сега не се предприеме нещо, ще е срам за БГ футбола. :x

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 юли 2012 17:29

калпазанчо написа:Моето пиленце ми каза, че ЦСКА не са платили за Платини, а и нямали хич такова желание...И за Анисе им била почти опечена работата... :evil:

Ко значи опечена?? Ще играе за тях,така ли?? То не,че голям кяр,де... Той половин година няма официален мач,кво очакват..?? Ама щом им е толкоз акъла и на тях и на него.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 юли 2012 17:30

burgazliqta написа:

Няма ли да ги накажат вече. :?: :?: Колко време бавят тез пари и ако сега не се предприеме нещо, ще е срам за БГ футбола. :x

Ъ,чакай!! То по-голям срам от това може ли??

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 юли 2012 17:32

cena62 написа:
subzero написа:Мисля си,че втория кръг трябва да посрещнем подобаващо Анисе в Бургас. ;)

От Бригадата мислим добро посрещане на мангала. :lol:

Аз мога да се включа с камъни и пръти. ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 11 юли 2012 17:32

subzero написа:
burgazliqta написа:

Ъ,чакай!! То по-голям срам от това може ли??

Еми що да не може :mrgreen: Все още не на знаят в Никарагуа, какви идиоти са ни управниците в БФС. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 11 юли 2012 17:33

subzero написа:
cena62 написа:
subzero написа:Мисля си,че втория кръг трябва да посрещнем подобаващо Анисе в Бургас. ;)

От Бригадата мислим добро посрещане на мангала. :lol:

Аз мога да се включа с камъни и пръти. ;)

И аз така, със всякакъв вид подръчен материал, който може да нанесе тежки телесни повреди. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 юли 2012 17:57

nakamura написа:
Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев пристигна на стадион "Лазур" за подписване на договора за наема за целия сезон 2012/2013, видя репортер на БТА. Нефтохимик ще играе своя втори сезон в "Б" група след завръщането си в професионалния футбол. Митрев ще се срещне с колегата си от Черноморец Пламен Киряков, като отношенията ще бъдат оформени в писмен вид. След това до края на работния ден Нефтохимик ще изпрати заявката за стадиона за домакинските си мачове в Направление Спортно-техническо на БФС.

"Нямаме никакви разминавания с колегите от Черноморец. Условията за ползването на стадион Лазур от нашия клуб са отдавна уточнени. Днес просто ще сложим подписите под документите, обясни още Благо Митрев.

kрай .. почват мизериите

Аз продължавам да се чудя как феновете на Нефтохимик ще опазят стадион на който има навсякъде емблемата на Черноморец,сини седалки и пише "Черноморец Бургас" ?? Не се учудвайте,ако има поразии. Виж ,ако пише Ботев Пловдив и е жълт.... ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 11 юли 2012 17:59

subzero написа:
nakamura написа:
Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев пристигна на стадион "Лазур" за подписване на договора за наема за целия сезон 2012/2013, видя репортер на БТА. Нефтохимик ще играе своя втори сезон в "Б" група след завръщането си в професионалния футбол. Митрев ще се срещне с колегата си от Черноморец Пламен Киряков, като отношенията ще бъдат оформени в писмен вид. След това до края на работния ден Нефтохимик ще изпрати заявката за стадиона за домакинските си мачове в Направление Спортно-техническо на БФС.

"Нямаме никакви разминавания с колегите от Черноморец. Условията за ползването на стадион Лазур от нашия клуб са отдавна уточнени. Днес просто ще сложим подписите под документите, обясни още Благо Митрев.

kрай .. почват мизериите

Аз продължавам да се чудя как феновете на Нефтохимик ще опазят стадион на който има навсякъде емблемата на Черноморец,сини седалки и пише "Черноморец Бургас" ?? Не се учудвайте,ако има поразии. Виж ,ако пише Ботев Пловдив и е жълт.... ;)

Да ги слагат на жълтите седалки, по може да се сдържат, когато им жълтее пред очите. :mrgreen: А иначе днеска пак очаквам локото да изпочупят 100-тина седалки.

Върни се в “Черноморец”