Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 10 юли 2012 11:25

калпазанчо написа:Мда, караваната е в центъра пред Трия-та (почистена). Продавачката е сменена, а в центъра е пълно с плакати за двубоя. Ами освен ако минавам оттам да питам за кО иде реч...

Дано не остане там само за мача, а да бъде и за нашите. Имаме обещани едни неща от Киряков, ама нещо полувинчати ми се струват... Питай, то в сайта на Черноморец има повече писано за този мач, от колкото за нашия отбор... :evil:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 юли 2012 11:31

Петокласник от Бургас обвини треньорка по плуване, че го е била и душила заради слаби резултати на състезание.
Стойчо Добрев от плувен клуб "Черноморец Бургас" е бил бит и душен от своята треньорка в края на състезание в Сандански, твърдят петокласникът и неговата майка. Момчето разказа пред Дарик: "Още на басейна ме удари с юмрук, защото не съм постигнал това, което тя очаква. Първо ме душеше и после ме удари с юмрук. След това ме наказа да не излизам от стаята и да не ям".

При завръщането си в Бургас майката на Стойчо Мария Добрева потърсила обяснение. Треньорката отрекла обвиненията и посочила съвсем друга причина за синините по лицето на детето. Според спортния педагог момчето се е ударило в дръжка на знаме и се е сбило в стаята си със свой съотборник.

За случая са уведомени полицията и Агенцията за закрила на детето

:shock:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 юли 2012 11:33

Bourgas написа:
калпазанчо написа:Мда, караваната е в центъра пред Трия-та (почистена). Продавачката е сменена, а в центъра е пълно с плакати за двубоя. Ами освен ако минавам оттам да питам за кО иде реч...

Дано не остане там само за мача, а да бъде и за нашите. Имаме обещани едни неща от Киряков, ама нещо полувинчати ми се струват... Питай, то в сайта на Черноморец има повече писано за този мач, от колкото за нашия отбор... :evil:

Ами нали се сещаш Тоше - който плаща - той поръчва музиката...Кой знае какъв наем са им одрали от гърбовете на Домусчиев и Коко...нормално е да имат изисквания да се направи мал;ко реклама на двубоя, все пак едно 20ина процента ако могат да си върнат като приходи от билети...то резултата от двубоя е повече за имидж, място в ЛЕ не дава...освен Домуса да се праска в гърдите колко е велик...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 юли 2012 11:38

Гледайте сега колко смешна работа на Бесовете:
Касабова отива на интервю с Ершов....След има няма 10 дена се появява поръчкова статия:
http://besove.bg/новини/36177/Богатите-руснаци-купуват-имоти-в-Поморие-изоставят-Созопол
Уж Поморие...това онова....и се споменава Роуз Гардънс, което е на Петрол....смешната работа - дори не са изписали името правилно...Смешна работа! По-нескопосана поръчка не бях чел скоро...да вземет мен да им пише статиите по-добре..
Добре, че поне е пратила друг да напише материала, че иначе и тест за бащинство можеше да се наложи да прави :mrgreen:
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юли 2012 11:40

Този сайт не знам как още съществува, честно...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 юли 2012 11:46

Bourgas написа:Този сайт не знам как още съществува, честно...

Питай Картагото да ти обясни - преписват бюлетина на МВР за инцидентите през денонощието, украсяват си ги с пикантни детайли..Ако вземеш да видиш и да искаш опровержение - идват и пишат каквото кажеш ;) Нищо, че едната версия няма нищо общо с другата. Важното е да има количество.
Скатаджийски манер и тертип на работа. Днес материал по ТВ - до година -две си осъден, ама ако някой му се занимава да те съди...Ако не - минаваш метър ;)
Касабовите КОцето Марков колко пъти стана вече ги осъжда :lol: и все тая.
Просто е толкова жалка картинка трая журналистика, че нямам думи

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 юли 2012 12:36

Пичуи,аре сериозно да организираме нещо. Забрайхме се!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 юли 2012 12:40

Тея жеги ич не ви се отразяват добре ........аз с една не мога да се оправя

То и аз не мога Петьо. Само лая за звук... :mrgreen:
Що се касае за тези на плажа. Ти не си сред тях.Теб те посетих, видях те - добре си. Не те мисля вече. :)...Поздрави всички около теб.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 юли 2012 12:43

ntodorov написа:
Тея жеги ич не ви се отразяват добре ........аз с една не мога да се оправя

То и аз не мога Петьо. Само лая за звук... :mrgreen:
Що се касае за тези на плажа. Ти не си сред тях.Теб те посетих, видях те - добре си. Не те мисля вече. :)...Поздрави всички около теб.

Пак да го посетим ..??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 юли 2012 12:53

калпазанчо написа:
Bourgas написа:Този сайт не знам как още съществува, честно...

Питай Картагото да ти обясни - преписват бюлетина на МВР за инцидентите през денонощието, украсяват си ги с пикантни детайли..Ако вземеш да видиш и да искаш опровержение - идват и пишат каквото кажеш ;) Нищо, че едната версия няма нищо общо с другата. Важното е да има количество.
Скатаджийски манер и тертип на работа. Днес материал по ТВ - до година -две си осъден, ама ако някой му се занимава да те съди...Ако не - минаваш метър ;)
Касабовите КОцето Марков колко пъти стана вече ги осъжда :lol: и все тая.
Просто е толкова жалка картинка трая журналистика, че нямам думи

Бе вие двамцата все го плюете туй сайтче, пък нищо не изпускате от него :mrgreen:

То и аз не мога Петьо. Само лая за звук...
Що се касае за тези на плажа. Ти не си сред тях.Теб те посетих, видях те - добре си. Не те мисля вече. ...Поздрави всички около теб.

Аз пък си рекох, че може да си слънчасал :) Мерси, поздравите са предадени :)
И да ви кажа, че няма да ми навредите толкоз, ако ме посетите. Ми тъй де, и вие да се поизмъчите малко тук :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”