Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
k.dimitrov
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Любчо, извинявай, но сега влизам във форума и все пак, честито!!! И нека усмивката да не слиза от лицето ти. Бъди много, много щастлив и радвай майка си!
Благодаря на всички който ме уважиха! 
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Айде и аз да честитя със закъснение на Любчо!Наздраве! 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- burgazliqta
- Контакти:
Гледам, че в момента двамата нови тайни читатели на форума са на линия.
Bubeto и tinakendr няма ли да се престрашите най-накрая да драснете по едно редче и да се представите. Тука не ядем хора и мога да заявя, че с любопитсво чакаме да ни се представите. 
[center]
[/center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
Кока Кола взеха много сериозно да ме дразнят. Имат обявена промоция, че до 14 ще се дават награди. Всеки ден ходя по магазините да си взема прословутите 3 чаши и все ми казват, че чакат да им докарат стока. Дори вчера ми казаха, че промоцията е свършила. Така се ядосах, че лелката в магазина го изяде големия, ама кво ми е виновна женицата, че Кока Кола са тъпи шматки(без тва ме ги харесвам като компания)

[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
С Петьо си изплакнахме мандарините днес на морето, топличко беше, обещал съм му да ви закарам на барбекю на плажа

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
Bourgas написа:С Петьо си изплакнахме мандарините днес на морето, топличко беше, обещал съм му да ви закарам на барбекю на плажа![]()
И аз днеска си изплакнах моите. Ходих на Каваци водата беше кристално чиста, но първите 50-тина метра навътре в морето беше пълно със водорасли. Но минеш ли тези 50 метра, ти става такъв кеф, че не искаш да излезеш с часове. Добре, че си носех плавниците и шнорхела, та да може малко да се погмуркам. На 4-5 метра дълбочина беше уникално яко.
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
burgazliqta написа:Bourgas написа:С Петьо си изплакнахме мандарините днес на морето, топличко беше, обещал съм му да ви закарам на барбекю на плажа![]()
И аз днеска си изплакнах моите. Ходих на Каваци водата беше кристално чиста, но първите 50-тина метра навътре в морето беше пълно със водорасли. Но минеш ли тези 50 метра, ти става такъв кеф, че не искаш да излезеш с часове. Добре, че си носех плавниците и шнорхела, та да може малко да се погмуркам. На 4-5 метра дълбочина беше уникално яко.![]()
Ние бяхме на Смокиня, тоест на 50метра от теб
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
Bourgas написа:burgazliqta написа:Bourgas написа:С Петьо си изплакнахме мандарините днес на морето, топличко беше, обещал съм му да ви закарам на барбекю на плажа![]()
И аз днеска си изплакнах моите. Ходих на Каваци водата беше кристално чиста, но първите 50-тина метра навътре в морето беше пълно със водорасли. Но минеш ли тези 50 метра, ти става такъв кеф, че не искаш да излезеш с часове. Добре, че си носех плавниците и шнорхела, та да може малко да се погмуркам. На 4-5 метра дълбочина беше уникално яко.![]()
Ние бяхме на Смокиня, тоест на 50метра от тебАз бях на белия бар.
Ми аз няколко пъти минах покрай него, що не те видях
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост