Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 14:56

калпазанчо написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и една бутилка безалкохолно "Етър" или Ябълка и си ти човекЪт ;) Тамън за Олд скуул бойс :mrgreen: И да не забравиш да подкараш старата бяла Жигула с работната синя куртка (да не се оглеждаш встрани на кръстовищата, където си без предимство :twisted: ) и машинката за пръскане на лозето със син камък да стърчи от багажника :lol:

И регистрацията да е от старите номера: дето бяха жълти със Б отпред :mrgreen: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 юли 2012 14:59

burgazliqta написа:
калпазанчо написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и една бутилка безалкохолно "Етър" или Ябълка и си ти човекЪт ;) Тамън за Олд скуул бойс :mrgreen: И да не забравиш да подкараш старата бяла Жигула с работната синя куртка (да не се оглеждаш встрани на кръстовищата, където си без предимство :twisted: ) и машинката за пръскане на лозето със син камък да стърчи от багажника :lol:

И регистрацията да е от старите номера: дето бяха жълти със Б отпред :mrgreen: :lol:

Мне, черни с надпис Бс... Ех, малък си още, ей! :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 15:00

Не, онези черните с белите букви и цифри. Ама даже да са още по-стари - да започват с Б и отзад да няма друга буква...И вестника трябва да е Лечител или Трета възраст :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:02

Bourgas написа:
burgazliqta написа:

Мне, черни с надпис Бс... Ех, малък си още, ей! :mrgreen:

Тоще тези са които аз си спомням. Спомените ми почват от жълтите с черни букви, после бяха бели с черни букви и от 2000-та са новите с синия правоъгълник в левия край с БГ знаменцето, сега от няколко години е знаменцето на европейския съюз ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 15:03

Приспа ми се. Взех да се прозявам. Няма никой в офиса. Ще взема да си изтегля сериала "Д-р Куин Лечителката" :mrgreen: да е по-Олд скул, че сега с тия турски сапунки...не е така драматично вече както едно време...тц тц тц старата школа :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:04

калпазанчо написа:Не, онези черните с белите букви и цифри. Ама даже да са още по-стари - да започват с Б и отзад да няма друга буква...И вестника трябва да е Лечител или Трета възраст :mrgreen:

Вестника беше "Здраве", четях статия за проблемите в кръста или как по-лесно да поливаме доматите и да садим пипер :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:07

калпазанчо написа:Приспа ми се. Взех да се прозявам. Няма никой в офиса. Ще взема да си изтегля сериала "Д-р Куин Лечителката" :mrgreen: да е по-Олд скул, че сега с тия турски сапунки...не е така драматично вече както едно време...тц тц тц старата школа :mrgreen:

Момента който чакам цял ден започва. Сега ще гледам може би най-мъжкия спорт, и този който ми е най-любим(освен футбола де). :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 15:07

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Не, онези черните с белите букви и цифри. Ама даже да са още по-стари - да започват с Б и отзад да няма друга буква...И вестника трябва да е Лечител или Трета възраст :mrgreen:

Вестника беше "Здраве", четях статия за проблемите в кръста или как по-лесно да поливаме доматите и да садим пипер :mrgreen: :mrgreen:

Съвет от мен - влез малко в Гугъл и прочети каква химия да приложиш на доматите и пипера, че от минимална бройка корени да изкараш макс добиви ;) :mrgreen: вместо да четеш как по-лесно да ги поливаш...или направо си купувай от новите хибридни сортове...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 15:08

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Приспа ми се. Взех да се прозявам. Няма никой в офиса. Ще взема да си изтегля сериала "Д-р Куин Лечителката" :mrgreen: да е по-Олд скул, че сега с тия турски сапунки...не е така драматично вече както едно време...тц тц тц старата школа :mrgreen:

Момента който чакам цял ден започва. Сега ще гледам може би най-мъжкия спорт, и този който ми е най-любим(освен футбола де). :lol:

Кърлинг? :roll: :lol:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:09

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:

Кърлинг? :roll: :lol:

почти позна :mrgreen: Колоездене е спорта. :)

Върни се в “Черноморец”