burgazliqta написа:калпазанчо написа: Това моето работа ли е....Почиваш си на канапето и взимаш има-няма 2-3 хиляди евро
Владо каква е таз работа бе. Я кажи и аз да кандидатсвам
Е как каква? Бръснар в родилното!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
burgazliqta написа:калпазанчо написа: Това моето работа ли е....Почиваш си на канапето и взимаш има-няма 2-3 хиляди евро
[/center]
[/center]Bourgas написа:burgazliqta написа:калпазанчо написа: Това моето работа ли е....Почиваш си на канапето и взимаш има-няма 2-3 хиляди евро
Е как каква? Бръснар в родилното!
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]Bourgas написа:Мечтаната професия, а?Тия дни ходих много до Варна и все се случваше, че съм с фланелки на Черноморец. По бензиностанциите като ме видят да слизам от колата и ... газ пикаят
А иначе куките са разбрани : "Оооо, акула, айде ела тук, книжка, документи, полици, аптечки, дрегери... А, че не си и пил?" Казвам му : "Луд ли сте, господин полицай, аз не близвам!" Ама не, че ще спра да ходя с фланелки на нашите до Варна и т.н...
[/center]
[/center]
[/center]subzero написа:Bourgas написа:Мечтаната професия, а?Тия дни ходих много до Варна и все се случваше, че съм с фланелки на Черноморец. По бензиностанциите като ме видят да слизам от колата и ... газ пикаят
А иначе куките са разбрани : "Оооо, акула, айде ела тук, книжка, документи, полици, аптечки, дрегери... А, че не си и пил?" Казвам му : "Луд ли сте, господин полицай, аз не близвам!" Ама не, че ще спра да ходя с фланелки на нашите до Варна и т.н...
Що лъжеш органите на реда,бе Тоше?? Не близвал...Пфф!!![]()
Та в тоя ред на мисли,кога ша близнем??
[/center]burgazliqta написа:калпазанчо написа: Това моето работа ли е....Почиваш си на канапето и взимаш има-няма 2-3 хиляди евро
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта