"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот k.dimitrov » 14 яну 2014 19:46

"Имаше едно момче халф висок 5 номер , който направи добро впечатление. Имаше един нападател черен приличаше на Гари Родригес - пипаше топката горе долу " - тези двамата заслужават внимание. 5 номер не е халф, а игра първото полувреме централен защитник, второто - ляв бек. Имаше доста добри отигравания и на двете места. Казаха, че е французин(Венко). Черничкият не бих казал, че прилича на Гари Родригес (по-слаб е от него и доста по-симпатичен), но също играе по лявото крило и има добра техника. На стадиона казаха (Венко), че е от Ипсуич, но след това разбрахме, че по всяка вероятност е французин от Страсбург. Казват, че от школата в Страсбург ще дойдат на проби 6 човека. Херо пробва и един гологлав нападател, първото полувреме като ляво крило, второто като централен. Първото направи 2-3 добри неща, но второто нищо. Не знам дали не е турчина, за когото вече писаха. Имаше още един мургав централен нападател, който игра първото полувреме. Понрави ни се с движението, търсенето на топката, отиграването на късо с партньорите в атака, но сякаш е доста мек и не опита нито един път самостоятелен пробив. Българинът от Испания Александър Ангелов игра дясно крило, направи 2 гола, но сякаш само това може(не е малко де). Скорост, борба, дрибъл, удар не видяхме. Дребният Георги Минчев игра цял мач. Единственият му плюс, че е много стабилен, друго не забелязах. Но може пък Херо да е видял, остави го цял мач. Кишишев показа, че си го умее футбола, но въздухът не достига. След 25 минути на терена едвам дишаше.
Последна промяна от k.dimitrov на 15 яну 2014 01:50, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 яну 2014 19:49

grud написа:
05.02.2014 г. /сряда/ ЧЕРНОМОРЕЦ - Мастер - 14:30 часа на Кампуса

12.02.2014 г. /сряда/ ЧЕРНОМОРЕЦ - Хасково - 14:30 часа на Кампуса

Ще присътвувам !!!! :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 19:52

http://chernomorec.gong.bg/view_article ... _id=397175
Разбрахте ли сега, кой беше играча с номер 26 ???
Играча, който единодушно харесахме и, който Херо изкара на полувремето.
Както беше с Аатиф преди две години. Вижда го, харесва го и толкоЗ - едно полувреме му стига.
Иначе аз харесах почти всички нови ( Козльо с номер 5 ), 8-мицата - момчето, което прилича на Ники Кръстев и, който вкара един от головете.
Хареса ми и онова момче, което се назовава Кишишев. Само на терена да е - стига. Той беше разликата през втората част. Другия играч, който компенсира липсата на физика с много добра игра и поглед на терена беше Иван Минчев. Това момче чува играта, колкото и да е ощетен откъм ръст. Все едно виждам Конов ( Иван - дизела знае за какво говоря). Това момче е нещо средно между Киселичков и шуменския Деко ( Миро Иванов ). Ванчо не ни е нужен в тази ситуация според мен.
Що се касае за турския австриец...Поне на мен ще ми трябва още един мач за да го усетя. Дано Херо обаче е успял да го "преслуша" преди нас де. :P
Чернокожия Рава...Трябва да го вземем - поне за кадем. Това момче има и физика и майсторлък. Той изработи няколко опасности и първия и най-важен във всеки мач гол. Кефи ми. Имаше и два пробва в стил Боли. Бори се и до вратата ни.
Иначе чест прави на Созопол и в частност на кмета Рейзи ( беше на мача за малко ) за добре свършената и още вършещата се работа по стадиона. Созопол си е...наш бургаски отбор от всейде. Повечето от момчетата играещи там са ми и комшии. Няма и грам основание да "деля" този отбор от всите, които ме интересуват в околието. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 яну 2014 20:20

ЗначИ в средата сме ток.С Ванче и Тинката средна годишна възраст 150+ няма кой да ни пробие. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 20:23

Да не пропусна, че имахме солидно присъствие на стадиона в Созопол, а и един наш другар се завърна от дълбоко странство и отново беше с нас. :P

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 20:26

ivan56 написа:ЗначИ в средата сме ток.С Ванче и Тинката средна годишна възраст 150+ няма кой да ни пробие. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тинката беше най-добрия...Сериозно.
Изображение
...а тук се смее към нас, когато го скандирахме. :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 21:20

Ето го и Минчев - новия играч тип " Конов "...На мен много ми хареса това момче през втората част...Че и татооо си има. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 21:22

Андрей Ангелов - номер 8. Отличи се с два гола и...самочувствие, като на българин ритал нейде из Испанските поля.
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 яну 2014 21:24

А кой получи редовния гол ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 14 яну 2014 21:28

subzero написа:А кой получи редовния гол ??? :roll:

Титуляр за целия мач е бил сърбина Живкович.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”