Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 04 юли 2012 13:05

калпазанчо написа::evil: :o Жената ми се обади, лапето е с 40 градуса температура :shock:

Дано да е някое вирусче,за два-три дни

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 13:06

BRF написа:
калпазанчо написа:не намеквам за това, а че имат вземане даване с бирените компаниии и нестле, да вземе да намери един спонсор :mrgreen:

За нестле забрави

Нямат такава политика, нали? Ама на волейболистите на Португалия им седи логото на гърдите :evil: То и Каменица биха дали за пловдивски отбор, Шуменско едва ли щото спонсорират Премиършипа по Диема (демек дреме им за родния футбол)...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2012 13:08

калпазанчо написа:
BRF написа:
калпазанчо написа:не намеквам за това, а че имат вземане даване с бирените компаниии и нестле, да вземе да намери един спонсор :mrgreen:

За нестле забрави

Нямат такава политика, нали? Ама на волейболистите на Португалия им седи логото на гърдите :evil: То и Каменица биха дали за пловдивски отбор, Шуменско едва ли щото спонсорират Премиършипа по Диема (демек дреме им за родния футбол)...

Спонсорират само определени мероприятия,и федерацията по ски

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 13:09

BRF написа:
калпазанчо написа::evil: :o Жената ми се обади, лапето е с 40 градуса температура :shock:

Дано, но преди два три дни беше в досег до племенниците, които сега са със шарка. Отделно от няколко дни я гори на вода, постоянно е жадна. Тази сутрин беше мн унила и лежеше цяла сутрин на дивана (а каквато е дива това не и е в стила). Сутринта беше с 38, дадохме НУрофен и спадна моментално. Сега е вдигнала 40. Отделно няколко дни нямаше апетит и не е яла, дано да е временна история, че като знам как лесно влиза в един такъв цикъл от по няколко месеца.... :(

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 13:10

Ама те и германците ако го научат че занимава контрагентите и клиентите си за други дейности ще му стъжни :( идеята отпада..

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2012 13:14

калпазанчо написа:
BRF написа:

Дано, но преди два три дни беше в досег до племенниците, които сега са със шарка. Отделно от няколко дни я гори на вода, постоянно е жадна. Тази сутрин беше мн унила и лежеше цяла сутрин на дивана (а каквато е дива това не и е в стила). Сутринта беше с 38, дадохме НУрофен и спадна моментално. Сега е вдигнала 40. Отделно няколко дни нямаше апетит и не е яла, дано да е временна история, че като знам как лесно влиза в един такъв цикъл от по няколко месеца.... :(

Дано всичко да е наред.Снощи към два и половина моя малкия и той се събуди с 38 и половина.
Последна промяна от BRF на 04 юли 2012 13:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 13:14

Общинският съветник Антон Берданков е шампионът от първия у нас плейстейшън турнир Power Football 2012, организиран съвместно от Power FM и мол Galleria Burgas. Състезанието, копие на европейското футболно първенство, стартира в най-големия търговски център на Южното Черноморие ден след официалното откриване на ЕВРО 2012 и продължи цял месец. Оспорвани битки определиха 16-те най-добри геймъри сред 90 записали се участници. Всеки от тях представляваше един от 16-те национални отбора в Евро 2012.
След 4 седмици виртуален футбол четвърти в класацията се нареди Костадин Янчев с отбора на Чехия, след като отстъпи третото място на Стамен Драгоев и отбора на Холандия. Двамата играчи получиха ваучери за пазаруване в мол Galleria Burgas, както и фен артикули от ПСФК Черноморец Бургас.Бурни емоции предизвика финалният мач между общинския съветник Антон Берданков с отбора на Украйна и Еманоел Янчев с Англия. По време на срещата и двамата финалисти бяха подкрепяни от своите фенове с възгласи и аплодисменти. Първите 80 минути завършиха с нулево равенство. При головете обаче Антон Берданков показа изключително майсторство и безапелационно победи с 3:1. Той бе провъзгласен за шампион, получи купата на турнира и спечели голямата награда - уикенд за двама в бутиков хотел Агата Бийч в Ахтопол и фланелка на защитника на ПСФК "Черноморец- Бургас" Жереми Фо-Поре. Еманоел Янчев се "утеши" с второто място и награда от кометите Fastferry.bg - травъл карта за 4 пътувания за дестинация по негов избор.

Добро хрумване ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 13:16

Целия окръг е пламнал с вирус, май идвало от гермснки туристи, поне така четох днес. Различни групи германци дошли по различно време в различни курорти почти веднага след пристигането си са потърсили лекарска помощ....

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 13:45

калпазанчо написа:Целия окръг е пламнал с вирус, май идвало от гермснки туристи, поне така четох днес. Различни групи германци дошли по различно време в различни курорти почти веднага след пристигането си са потърсили лекарска помощ....

Ах гадните шваби :evil: Аз както бачкам в хотела и е пълно с дойчовци, взема и аз да хвана този вирус :evil: Дано ми се размине, че моя организъм е такъв, че се разболявам само веднъж годишно и то все зимата(ноември/декември) :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 13:49

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Целия окръг е пламнал с вирус, май идвало от гермснки туристи, поне така четох днес. Различни групи германци дошли по различно време в различни курорти почти веднага след пристигането си са потърсили лекарска помощ....

Ах гадните шваби :evil: Аз както бачкам в хотела и е пълно с дойчовци, взема и аз да хвана този вирус :evil: Дано ми се размине, че моя организъм е такъв, че се разболявам само веднъж годишно и то все зимата(ноември/декември) :roll:

:mrgreen: Излез от хотела, звънни от телефонна кабинка, че има бомба в хотела, ще евакуират хотела и няма шанс да се заразиш :mrgreen: хем и едно плажче ще остане време да направиш :mrgreen: докато претърсват
А на дойчовците докато се изнизват от хотела по долни гащи можеш да подвикваш иронично: Вива Италия :lol:, спагетти, паста, макароне, Супер Марррррррррриоооооооо :lol:

Върни се в “Черноморец”