Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 03 юли 2012 23:40

калпазанчо написа:Ми то и на мен ми е едно...топло :mrgreen: Хайде обаждайте се когато сте по-свободни.
п.п.Данчо, къдЯ ходиш бре, минах през магазина - викат в отпуска е, минавам по Хросто Ботев - нашия наложил цаките и маха крачоли...Сори, не можах да спра да се обадя, че се бях засилил и бях в лявата лента..

У отпуска съм-да. Одих до тез изверги от Мултирама,че лаптопа спече,па е още в гаранция. ;) И уж го прайха тяхната кожа,ся пак са нервя тука. :evil: Ти ко прайш в магазина?? Мина да ме видиш??? Радвам се за което. Само дет не можахме да се видим. :mrgreen: Утре,т.е. след около 24 мин. моето момченце става на 1 година и ще го кръщаваме. Естествено пак ще пропусна евентуална сбирка утре,но повода е наистина сериозен. Пожелавам на момченцето си много здраве,късмет и усмивки. С нетърпение чакам първия му мач на "Черноморец Арина" ;) или аре на "Лазур". :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 юли 2012 08:52

Данчо. Да ви е жив и здрав малкия...И много да го слушате. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 09:06

Данчо, да ти е жив и здрав и здрав малкия и да стане футболист на шампионския състав на Черноморец през 2030 г. ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 юли 2012 09:13

Мерси за пожеланията.
П.П. На Нейчо подписа кърти !! :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 09:23

Данчо, да ти е жив и здрав малкия и да те радва дълги години. ;) А ти да го слушкаш! :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 09:28

Хахаха Нейчо изкърти умивалника с тоя подпис...Момчета, ще бягам, че във хедофиса хедсекретарката я е хванал вирус и сега приятно си седи в тоалетната у тях (почитател била на движението "Окупирай WC" :mrgreen: ) и днес ще е мъка на работа..

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 09:30

калпазанчо написа:Хахаха Нейчо изкърти умивалника с тоя подпис...Момчета, ще бягам, че във хедофиса хедсекретарката я е хванал вирус и сега приятно си седи в тоалетната у тях (почитател била на движението "Окупирай WC" :mrgreen: ) и днес ще е мъка на работа..

Явно г-н Рядков и звъни по телефона. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 10:19

Или Сираков за екскурзивя до Серенгети :mrgreen: Важното е, че я няма и сега жагата е за нас измъчените труженици в офиса, дето не се даваме на гадния вирус :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 юли 2012 10:45

калпазанчо написа:Хахаха Нейчо изкърти умивалника с тоя подпис...Момчета, ще бягам, че във хедофиса хедсекретарката я е хванал вирус и сега приятно си седи в тоалетната у тях (почитател била на движението "Окупирай WC" :mrgreen: ) и днес ще е мъка на работа..

Владко. Внимавай и ти. То човек трудно може да се опази от този вирус, но, когато има едно на ум ( и тоалетна на близо) ще му бъде...по-малка изненадата.
За, което: Четете внимателно: :evil: Мийте си ръцете за щяло и не щяло, избягвайте здрависване и консумиране на "улични" храни, пийте много вода, избягвайте оборотните чаши в заведения и общите къпални...Само така може да задържите уюта във вашия стомах. :) Разредите ли се - нека Господ бъде с вас. :mrgreen:
[offtopic]Житейско правило: "В офиса може да сере само един, но осирането е общо"...Впрочем цяла България е в лай*а покрай този летен вирус. За вашето добро и пълноценно прекарване във WC от сега се подсигурете с интересно четиво или Wi-Fi ( аз я предпочитам) връзка. Нужника ще се превърне в матерно необходим. Каквото и да ви се случи - не забравяйте да пиете мноооого вода и ванилия на прах за заздравяване и укрупняване на екскремента. :mrgreen: ...Майтапа на страна, но пазете децата ( доколкото може да се опазят де). Патих и още ми е мокро. :x[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 10:48

http://en.wikipedia.org/wiki/PSFC_Chernomorets_Burgas
Доста полезна информация около това кой е на проби, кой е продаден и кой е в отбора. ;) Също така доста изчерпателна информация относно историята на клуба. :) ;)

Върни се в “Черноморец”