Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Щях да пропусна....Ч.Р.Д. Аатиф,желая здраве и късмет и дано те виждаме по-дълго в Бургас.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Аз имам спомен за някакви подобни возила (линия номер 4, която тогава минаваше през къщата на баба и дядо по Калоян)...Само дето бяха малки и нямаха ремаркета. После ги прехвърлиха в началото на 90те на селската автогара (Запад май се казваше), ходих веднъж с такова чудо до село Просеник на гости...
А на червените Икаруси с хармониките пишеше над шофьорското място нещо от сорта: "този автобус е закупен със средства на колектива на Нефтохимически Комбинат"
А на червените Икаруси с хармониките пишеше над шофьорското място нещо от сорта: "този автобус е закупен със средства на колектива на Нефтохимически Комбинат"
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:А на червените Икаруси с хармониките пишеше над шофьорското място нещо от сорта: "този автобус е закупен със средства на колектива на Нефтохимически Комбинат"
Я кат ви кажувам, че сичко убаво у Бургас е плод на нефтохимика, вий не ми верувате
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
Много дърто взе да става нещо тука
Бири за млади хора кога ще направим? 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Bourgas написа:Много дърто взе да става нещо тукаБири за млади хора кога ще направим?
Верно взе да мирише на стари чанти
- калпазанчо
- Контакти:
petkan написа:калпазанчо написа:А на червените Икаруси с хармониките пишеше над шофьорското място нещо от сорта: "този автобус е закупен със средства на колектива на Нефтохимически Комбинат"
Я кат ви кажувам, че сичко убаво у Бургас е плод на нефтохимика, вий не ми верувате
Ааам. Сега оттам идвам. Дори си направих снимка за спомен
калпазанчо написа:Bourgas написа:Много дърто взе да става нещо тукаБири за млади хора кога ще направим?
Верно взе да мирише на стари чантими вие сте заетите, вие кажете
Май утре вечер ще съм по-свободен, но не зная още, ще ти звънна. Че и днес ми е едно...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Ми то и на мен ми е едно...топло
Хайде обаждайте се когато сте по-свободни.
п.п.Данчо, къдЯ ходиш бре, минах през магазина - викат в отпуска е, минавам по Хросто Ботев - нашия наложил цаките и маха крачоли...Сори, не можах да спра да се обадя, че се бях засилил и бях в лявата лента..
п.п.Данчо, къдЯ ходиш бре, минах през магазина - викат в отпуска е, минавам по Хросто Ботев - нашия наложил цаките и маха крачоли...Сори, не можах да спра да се обадя, че се бях засилил и бях в лявата лента..
- калпазанчо
- Контакти:
Чао от мен, утре пак да дойдете

Лека, мека и полека на дюшека
Лека, мека и полека на дюшека
Еййй юнги. Кой е дърт бе ????
Ние сме, като виното. Стареем и отлежаваме с годините. Отпивате ли от мъдростта на нашите слова - ще бъдете вечни чеда мои.

Ние сме, като виното. Стареем и отлежаваме с годините. Отпивате ли от мъдростта на нашите слова - ще бъдете вечни чеда мои.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.