Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 юни 2012 13:32

burgazliqta написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Тези дни чета из медийте за руският милиардер ! Това ще е много добре ако вложи пари в акулите - дано стане !

Абе той да даде половината сума пак ще е добре. :) Тези дни чух за едни други пари и едни друг отбор от което може да се облагодетелства Черноморец. Ако някой иска да разбере да пише на лични и ще му обясня за какво иде реч ;) , че ако от другия отбор дочуят ще стане един спам тука, направо няма да се трае :mrgreen: :mrgreen:

Ами дано дано ... ако всичко е наред другият сезон ще разполагаме с пари , добри играчи .. дано !

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 24 юни 2012 14:57

Абе че няма да е от другият сезон , няма ама поне да стане до 1/2 години ! ;)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 24 юни 2012 17:32

Колеги , инфото за светлото бъдеще пред Черноморец се потвърди .... На 29 .06. трябва да пристигни в Бургас новия бос . Стопирани са всички продажби , жалко , че Аатиф е бил вече продаден след като е дошла тази заповед .
Според думите на важен фактор , Черноморец излита в космоса и отборите които ще са финансово стабилни в България ще бъдат Левски , Лудогорец , Ботев и Черноморец , поне тази година .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 юни 2012 18:14

El greco написа:Колеги , инфото за светлото бъдеще пред Черноморец се потвърди .... На 29 .06. трябва да пристигни в Бургас новия бос . Стопирани са всички продажби , жалко , че Аатиф е бил вече продаден след като е дошла тази заповед .
Според думите на важен фактор , Черноморец излита в космоса и отборите които ще са финансово стабилни в България ще бъдат Левски , Лудогорец , Ботев и Черноморец , поне тази година .

Не мен пък едно птиченце ми подшушна , че трансфера на Шаешу не е финализиран и че представител на клуба спешно е пътувал до Турция за да го прибере в Бургас . Нито в Трабзонспор , нито в Сиваспор трансфера е обявен .
Дали пък няма да е възможно да се вмести в програмата на 29-и и една среща с феновете ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 24 юни 2012 18:52

Искам си Акаунта написа:
El greco написа:Колеги , инфото за светлото бъдеще пред Черноморец се потвърди .... На 29 .06. трябва да пристигни в Бургас новия бос . Стопирани са всички продажби , жалко , че Аатиф е бил вече продаден след като е дошла тази заповед .

Не мен пък едно птиченце ми подшушна , че трансфера на Шаешу не е финализиран и че представител на клуба спешно е пътувал до Турция за да го прибере в Бургас . Нито в Трабзонспор , нито в Сиваспор трансфера е обявен .
Дали пък няма да е възможно да се вмести в програмата на 29-и и една среща с феновете ;)

За Шаешу и аз знам, че все още няма трансфер и че играча в момента се намира в Бургас. За 29-ти ще е много добре една среща да се направи, жалко че съм на работа и се прибирам чак в 9(вечерта) :cry:
[center]Изображение[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 24 юни 2012 19:15

Момчета дано да сте прави , но не мисля , че знаете повече от Херо ....

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 юни 2012 20:34

И в крайна сметка продаден ли е или не.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 юни 2012 21:55

ivan56 написа:И в крайна сметка продаден ли е или не.

На 29.06. ще разберем. Разсъждавайки логически, на база на това, което сте написали преди мен, смятам че ситуацията е следната. Миналата седмица тук са идвали представители на някой от турските клубове, разбрали са се с нашите и са подписали договор за трансфера на Шаешу. Договорът е явно с клауза, че влиза в сила, ако Шаешу е здрав физически и след като договори и подпише своя личен договор с турския отбор. След това той е заминал, за да мине медицински прегледи в Турция и да уговори личните си условия с клуба, затова и в нашата преса писаха, че до два дни ще бъде продаден окончателно. Мисля, че още на следващия ден излезе информацията, че Илюмжинов купува Петрол, а след още един ден негов представител бе в Бургас с обещания за финансова поддръжка на отбора. Явно, след срещата при кмета, нашите са решили да стопират трансфера, но единственият начин за това е или Шаешу да не е добре физически, което не ми се вярва, или да не договори личните си условия с турците. Затова е и изпратен наш човек в Турция - да навива Шаешу да не подписва с турците, защото това е единствения начин да се разтрогне договора. Не претендирам, че точно така е станало, но смятам, че се доближавам до реалната ситуация.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юни 2012 09:09

И кво сега ? Ставаме ли Ман Сити на Балканите или не ? :)
Дано Шаешу да остане в Бургас, но... Нашата работа заприличва на иде ми дойде ми и, ако с Турците нещата са договорени мисля, че е резонно и напълно според форумните ни възприятия, Шаешу да започне изпълнение на ангажимента си на юг от нас, колкото и да ни е неприятно. В противен случай ще се случи нещо, типично по български.
[offtopic]Много ми се ще Атиф да остане...Освен футболни, изпитвам и чисто човешки симпатии към това момче. Толкова земно, благородно, щастливо и кадърно човече отдавна не е ритало по нашите географски ширини...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 25 юни 2012 09:15

Под секрет да ви кажа - договора на Шаешу с Черноморец не е прекратен, както и играча няма договор с турците...от най-достоверен източник...Турците са били тук на преговори, стиснали са си ръцете с ръководството, но...
Това е официалната ситуация, договор с друг клуб няма, този с Черноморец не е прекратяван, а дали е продаден устно и къде се намира играча не зная. Фактите са такива към днешна дата. :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”