ivan56 написа:И в крайна сметка продаден ли е или не.
На 29.06. ще разберем. Разсъждавайки логически, на база на това, което сте написали преди мен, смятам че ситуацията е следната. Миналата седмица тук са идвали представители на някой от турските клубове, разбрали са се с нашите и са подписали договор за трансфера на Шаешу. Договорът е явно с клауза, че влиза в сила, ако Шаешу е здрав физически и след като договори и подпише своя личен договор с турския отбор. След това той е заминал, за да мине медицински прегледи в Турция и да уговори личните си условия с клуба, затова и в нашата преса писаха, че до два дни ще бъде продаден окончателно. Мисля, че още на следващия ден излезе информацията, че Илюмжинов купува Петрол, а след още един ден негов представител бе в Бургас с обещания за финансова поддръжка на отбора. Явно, след срещата при кмета, нашите са решили да стопират трансфера, но единственият начин за това е или Шаешу да не е добре физически, което не ми се вярва, или да не договори личните си условия с турците. Затова е и изпратен наш човек в Турция - да навива Шаешу да не подписва с турците, защото това е единствения начин да се разтрогне договора. Не претендирам, че точно така е станало, но смятам, че се доближавам до реалната ситуация.