Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 16:46

Аз видях този дет беше с още едно момче. :lol:
За другия път ще те имам впредвид за жените :lol: Само после да не те съдят за блудстване с непълнолетни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 16:51

Аз да попитам дали има някакво развитие с идеята за плажните кърпи :?: :roll: Че много искам да ходя на плаж с кърпа на Черноморец :lol: :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 16:58

Днес е ужасен трафик навсякъде....а аз с тия чехли така ми се изпотиха краката и от много бързане на няколко пъти едва не се цунках с няколко ТИР-а долу на Крайезерна, няколко пъти ми изскачат камикадзета на пътя за Поморие...направо едвам оцелях днес..Абе каква е пак тая война по пътищата...ако не ми излезе стресница някъде утре пък на...голям зор днес голям...още треперя...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 16:59

burgazliqta написа:Аз да попитам дали има някакво развитие с идеята за плажните кърпи :?: :roll: Че много искам да ходя на плаж с кърпа на Черноморец :lol: :lol:

Засега няма. Общо взето всеки си е нарамил.....кренвирша и всеки е по задачи, сезона почна и всички сме на нивата да копаме :mrgreen: майтап, ама всички са бая заети, трябва да намерим свободно време и да минем през Томата...

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 17:04

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:Аз да попитам дали има някакво развитие с идеята за плажните кърпи :?: :roll: Че много искам да ходя на плаж с кърпа на Черноморец :lol: :lol:

Засега няма. Общо взето всеки си е нарамил.....кренвирша и всеки е по задачи, сезона почна и всички сме на нивата да копаме :mrgreen: майтап, ама всички са бая заети, трябва да намерим свободно време и да минем през Томата...

Ок. ;) Може да съдействам с нещо ако трябва. Предимно с идеи :lol: но може да се пробвам и на фотошоп да скалъпя нещо(само първо трябва да се науча да работя с него :mrgreen: :mrgreen: )

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 17:07

калпазанчо написа:Днес е ужасен трафик навсякъде....а аз с тия чехли така ми се изпотиха краката и от много бързане на няколко пъти едва не се цунках с няколко ТИР-а долу на Крайезерна, няколко пъти ми изскачат камикадзета на пътя за Поморие...направо едвам оцелях днес..Абе каква е пак тая война по пътищата...ако не ми излезе стресница някъде утре пък на...голям зор днес голям...още треперя...

Щом минваш Бургас-Поморие очите ти трябва да гледат навсякаде, че само от нивата не са почнали да изкачат. :lol: За две седмици на този път станаха две катастрофи които затвориха пътя за 3-4 часа и трябваше да се минава през Каблешково. :( Почти всеки ден минавам по този път и знам как е. Пълен ужас е особено на правата след камерата в посока Поморие(всеки иска да покаже колко му е мощна колата :mrgreen: )

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 17:19

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Днес е ужасен трафик навсякъде....а аз с тия чехли така ми се изпотиха краката и от много бързане на няколко пъти едва не се цунках с няколко ТИР-а долу на Крайезерна, няколко пъти ми изскачат камикадзета на пътя за Поморие...направо едвам оцелях днес..Абе каква е пак тая война по пътищата...ако не ми излезе стресница някъде утре пък на...голям зор днес голям...още треперя...

Щом минваш Бургас-Поморие очите ти трябва да гледат навсякаде, че само от нивата не са почнали да изкачат. :lol: За две седмици на този път станаха две катастрофи които затвориха пътя за 3-4 часа и трябваше да се минава през Каблешково. :( Почти всеки ден минавам по този път и знам как е. Пълен ужас е особено на правата след камерата в посока Поморие(всеки иска да покаже колко му е мощна колата :mrgreen: )

Ники, аз сега на тази работа всеки ден по няколко пъти съм на този път, освен това съвместявам и ходене до Обзор, Долно Езерово, Лозово, Слънчев бряг и т.н. и т.н.Абе война на пътя ти казвам...а колата ми няма ай би ес, занася по завоите зверски, няма климатик, дори и радио си няма....абе с трици маймуни се ловят..

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 17:21

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:

Ок. ;) Може да съдействам с нещо ако трябва. Предимно с идеи :lol: но може да се пробвам и на фотошоп да скалъпя нещо(само първо трябва да се науча да работя с него :mrgreen: :mrgreen: )

Ами хайде правете дизайни да избираме, че сезона свърши.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 17:24

калпазанчо написа:Ники, аз сега на тази работа всеки ден по няколко пъти съм на този път, освен това съвместявам и ходене до Обзор, Долно Езерово, Лозово, Слънчев бряг и т.н. и т.н.Абе война на пътя ти казвам...а колата ми няма ай би ес, занася по завоите зверски, няма климатик, дори и радио си няма....абе с трици маймуни се ловят..

Ужас е на този път. Те нали уж щяха да го праят двоен до Поморие, ама май пак с приказките си останаха. :x :x Дано да не стане някой гаф, че всякви луди ги има по пътищата. За радиото си пъхаш слушалйите в ушите и си цъкаш радио от тела. А за климатика е лесно: отваряш двата джама и ей ти климатик :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 17:31

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Ники, аз сега на тази работа всеки ден по няколко пъти съм на този път, освен това съвместявам и ходене до Обзор, Долно Езерово, Лозово, Слънчев бряг и т.н. и т.н.Абе война на пътя ти казвам...а колата ми няма ай би ес, занася по завоите зверски, няма климатик, дори и радио си няма....абе с трици маймуни се ловят..

Ужас е на този път. Те нали уж щяха да го праят двоен до Поморие, ама май пак с приказките си останаха. :x :x Дано да не стане някой гаф, че всякви луди ги има по пътищата. За радиото си пъхаш слушалйите в ушите и си цъкаш радио от тела. А за климатика е лесно: отваряш двата джама и ей ти климатик :lol: :mrgreen:

Ники, радио и слушалки имам само на личния, ако го направя значи да олабя служебния :mrgreen: а на предложението ти за климатик - това се казва Испански климатик ;)
Аз изчезвам, стига толкова за днес от мен, няма да работя и за умрелите.... :evil:

Върни се в “Черноморец”