Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Не знам да се смея ли да плача ли....къде на шега, къде на майтап стана въпрос за посещението на Бойко Борисов в Бургас и аз споменах, че искам на този ден да отсъствам за час-два..Мениджърката прояви нескрито любопитство, след което и обясних че сме предвидили среща (ако евентуално се стигне до такава) с премиера. Познайте каква беше реакцията....Ама за какво ти е тази среща? Ами викам за Черноморец....А тя: Аааааааа, не, трябва да си пуснеш молба за наплатена отпуска...(тук цвета на лицето и бясно препуска от отровно зелено към ярко червено)Не знам, не знам, аз не съм съгласна...трябва да се чуеш с Националния директор...а той ще те препрати към мен. А аз не съм съгласна..Казвам: Ами добре, ще си пусна молба за отпуска...А тя: Не става. Това не е сериозно. Кратка тишина...Казвам: АМи добре, ще видим какви мерки ще предприема тогава....А тя излетя от офиса с бясна скорост. Мисля, че дните на комфорт и толеранс са към изчерпване.
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Не знам да се смея ли да плача ли....къде на шега, къде на майтап стана въпрос за посещението на Бойко Борисов в Бургас и аз споменах, че искам на този ден да отсъствам за час-два..Мениджърката прояви нескрито любопитство, след което и обясних че сме предвидили среща (ако евентуално се стигне до такава) с премиера. Познайте каква беше реакцията....Ама за какво ти е тази среща? Ами викам за Черноморец....А тя: Аааааааа, не, трябва да си пуснеш молба за наплатена отпуска...(тук цвета на лицето и бясно препуска от отровно зелено към ярко червено)Не знам, не знам, аз не съм съгласна...трябва да се чуеш с Националния директор...а той ще те препрати към мен. А аз не съм съгласна..Казвам: Ами добре, ще си пусна молба за отпуска...А тя: Не става. Това не е сериозно. Кратка тишина...Казвам: АМи добре, ще видим какви мерки ще предприема тогава....А тя излетя от офиса с бясна скорост. Мисля, че дните на комфорт и толеранс са към изчерпване.
Бахти Хамериканската компания..

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:калпазанчо написа:Не знам да се смея ли да плача ли....къде на шега, къде на майтап стана въпрос за посещението на Бойко Борисов в Бургас и аз споменах, че искам на този ден да отсъствам за час-два..Мениджърката прояви нескрито любопитство, след което и обясних че сме предвидили среща (ако евентуално се стигне до такава) с премиера. Познайте каква беше реакцията....Ама за какво ти е тази среща? Ами викам за Черноморец....А тя: Аааааааа, не, трябва да си пуснеш молба за наплатена отпуска...(тук цвета на лицето и бясно препуска от отровно зелено към ярко червено)Не знам, не знам, аз не съм съгласна...трябва да се чуеш с Националния директор...а той ще те препрати към мен. А аз не съм съгласна..Казвам: Ами добре, ще си пусна молба за отпуска...А тя: Не става. Това не е сериозно. Кратка тишина...Казвам: АМи добре, ще видим какви мерки ще предприема тогава....А тя излетя от офиса с бясна скорост. Мисля, че дните на комфорт и толеранс са към изчерпване.
Бахти Хамериканската компания..На секи му се налага. Ква е таз глупост??? Несериозно било.. Що не каза,че ще си прайш операция за смяна на пола ??
Американска компания с български селяни начело

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Не мисля, че в Америка има компания,която ще откаже на служител да го освободи,за среща с държавния секретар или президента
Единственото, за което евентуално ще имат претенции е по някакъв начин /най-вече чрез облекло / да покаже, че е служител на компанията 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
- Bartolomej
- Контакти:
Абе ко става с абонаментнити карти за сезона , ще има ли пак такива , на какви цени .. некой нещо 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Bartolomej написа:Абе ко става с абонаментнити карти за сезона , ще има ли пак такива , на какви цени .. некой нещо
Няма да има
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Bartolomej написа:Абе ко става с абонаментнити карти за сезона , ще има ли пак такива , на какви цени .. некой нещо
Киряков беше казал че ще има

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Ем да ма Дизела каза , че няма да има
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Bartolomej написа:Ем да ма Дизела каза , че няма да има
Рече и отсече!
А добър ви ден, позагубих се малко, но бая бачкане има при мен...

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Bartolomej
- Контакти:
АНТОНИОООООООООООООО
КАСАНООООООООООООООООООООООО