Днеска денят на работа мина доста интерсно, напрегнато и кърваво.

Отивам сутринта на работа и вждам, че отново нямаме никаква работа следователно ще се скучае. До 11:30 всичко беше о.к. , лафихме си с колежката като цяло ни беше весело и забавно. Но в 11:30 започна двучасов трилър с посещение на болницата от няколко човека(включително и аз) и няколко по-леко пострадали.

Та към историята. От няколко дена на 6-тия етаж в хотела се е заклещила една котка, и естествено на шефката и щукна, че трябва да хванем и да махнем котката. Качваме се аз, шефката и още две момчета да я дирим таз котка. След 10 минутно лутане из покрива на хотела, най-накрая намерихме гадината. Беше се скрила в климатика. Обаче климатика не е от тези малките, а е сравнително голям. Та погнахме котенцето ама то пъргаво и успя да избяга, но ние нали като по умни го приклещихме в една тръба. Тук дойде и първата жертва: момчето което бръкна да я извади беше жестоко ухапано. Та слязахме долу и пъхнахме котката в една торба. За добро ли, за зло ли едно русначе е видяло, че държим котката и дойде при нас. Докато аз и другите две момчета се чудехме каде да оставим котето за да не избяга, русначето показа на шефката, че в хотела са се настанили и други неканени гости. Още една котка която за жалост наскоро е родила. Това означаваше само едно: да хванем и другите котки. Намерихме каде е местообитанието на котките и ги погнахме. Двете момчета влязоха вътре а аз и шефката останахме отвън да вардим за да не избягат. След около 30 секунди се чу едно зловещо мяучене и видях как една голяма оранжева котка бяга срещу мен. Инстинктивно си викам ще я хвана за вратът. Точно щом минаваше покрай мен аз със едно ловко спускане на ръката е хванах за вратът. Обаче гадината успя да си забие ноктите на задните крака в ръката ми, и се усетих че ще тръгне да ми раздере ръката, затова я пуснах. Но докато я пусках гадината успя да си извърти главата и да ме захапе на два пъти, вследсвие на което шурна една кръв направо мамата си трака. Щом се озова на земята, котката се изстреля към стълбите но за нейно нещастие оттам идваше шефката на комплекса и котката се уплаши и хукна пак към мен. Този път не повторих грешката с ръката и в употреба влезе кракът. Точно преди да мине покрай мен аз със прецизен шут я повалих на земята, вследствие на което получи замайване и ни беше сравнително лесно да я хванем и увием в един стар чаршав. Докато аз хващах майката, едно от момчетата хвана още едно коте, което също се е оказало доста буйно и го е изпонадрала целия. Така накрая се озовахме с една майка котка и двете и малки котенца, със трима нахапани и изпонадрани и две които минаха само с уплаха. Нас трите момчета на закараха в болницата за промивка на раните и ваксина против тетанус, а котките ги изхвърлихме в гората.
Така мина днешната ми скучна смяна