Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 16 юни 2012 01:38

Днеска денят на работа мина доста интерсно, напрегнато и кърваво. :lol: Отивам сутринта на работа и вждам, че отново нямаме никаква работа следователно ще се скучае. До 11:30 всичко беше о.к. , лафихме си с колежката като цяло ни беше весело и забавно. Но в 11:30 започна двучасов трилър с посещение на болницата от няколко човека(включително и аз) и няколко по-леко пострадали. :lol: Та към историята. От няколко дена на 6-тия етаж в хотела се е заклещила една котка, и естествено на шефката и щукна, че трябва да хванем и да махнем котката. Качваме се аз, шефката и още две момчета да я дирим таз котка. След 10 минутно лутане из покрива на хотела, най-накрая намерихме гадината. Беше се скрила в климатика. Обаче климатика не е от тези малките, а е сравнително голям. Та погнахме котенцето ама то пъргаво и успя да избяга, но ние нали като по умни го приклещихме в една тръба. Тук дойде и първата жертва: момчето което бръкна да я извади беше жестоко ухапано. Та слязахме долу и пъхнахме котката в една торба. За добро ли, за зло ли едно русначе е видяло, че държим котката и дойде при нас. Докато аз и другите две момчета се чудехме каде да оставим котето за да не избяга, русначето показа на шефката, че в хотела са се настанили и други неканени гости. Още една котка която за жалост наскоро е родила. Това означаваше само едно: да хванем и другите котки. Намерихме каде е местообитанието на котките и ги погнахме. Двете момчета влязоха вътре а аз и шефката останахме отвън да вардим за да не избягат. След около 30 секунди се чу едно зловещо мяучене и видях как една голяма оранжева котка бяга срещу мен. Инстинктивно си викам ще я хвана за вратът. Точно щом минаваше покрай мен аз със едно ловко спускане на ръката е хванах за вратът. Обаче гадината успя да си забие ноктите на задните крака в ръката ми, и се усетих че ще тръгне да ми раздере ръката, затова я пуснах. Но докато я пусках гадината успя да си извърти главата и да ме захапе на два пъти, вследсвие на което шурна една кръв направо мамата си трака. Щом се озова на земята, котката се изстреля към стълбите но за нейно нещастие оттам идваше шефката на комплекса и котката се уплаши и хукна пак към мен. Този път не повторих грешката с ръката и в употреба влезе кракът. Точно преди да мине покрай мен аз със прецизен шут я повалих на земята, вследствие на което получи замайване и ни беше сравнително лесно да я хванем и увием в един стар чаршав. Докато аз хващах майката, едно от момчетата хвана още едно коте, което също се е оказало доста буйно и го е изпонадрала целия. Така накрая се озовахме с една майка котка и двете и малки котенца, със трима нахапани и изпонадрани и две които минаха само с уплаха. Нас трите момчета на закараха в болницата за промивка на раните и ваксина против тетанус, а котките ги изхвърлихме в гората. :lol:
Така мина днешната ми скучна смяна :mrgreen:
Последна промяна от burgazliqta на 16 юни 2012 11:28, променено общо 3 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 юни 2012 08:56

Ники. Вие наистина сте нямали работа... :)
За да не скучаете виж там, какво може да направите с колежката следващата смяна, но имай предвид, че прекалената близост в повечето случаи поражда недоразумения и...бебета. :twisted:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 юни 2012 11:20

Пффф,много е гадно в тва хубаво време да си на работа. :x Пък и няма тъпаци да ме занимават с глупости и умрех от скука. Освен да ходя котките да гоня.... :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 16 юни 2012 11:30

ntodorov написа:Ники. Вие наистина сте нямали работа... :)
За да не скучаете виж там, какво може да направите с колежката следващата смяна, но имай предвид, че прекалената близост в повечето случаи поражда недоразумения и...бебета. :twisted:

Ще обърна специално внимание на съвета ти ;) :lol: За бебетата не се притеснявай, те хората за тази работа са измислили едни найлонови наморници, които да узъбтяват момчетата които искат да направят белята. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 юни 2012 11:37

burgazliqta написа:
ntodorov написа:Ники. Вие наистина сте нямали работа... :)

Ще обърна специално внимание на съвета ти ;) :lol: За бебетата не се притеснявай, те хората за тази работа са измислили едни найлонови наморници, които да узъбтяват момчетата които искат да направят белята. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе ти скъсай синджира,пък чакай наморник да надяваш. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 юни 2012 08:41

Добро утро!! Трябва да водя дЯтето на плаж,а хич не ми се ходи. :( Как не обичам да се пържа на тоз пясък. Предпочитам да се наливам с бира под някоя сянка на някой къмпинг. Ама няма как да стане. Пожелайте ми късмет!! ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 17 юни 2012 09:08

subzero написа:Добро утро!! Трябва да водя дЯтето на плаж,а хич не ми се ходи. :( Как не обичам да се пържа на тоз пясък. Предпочитам да се наливам с бира под някоя сянка на някой къмпинг. Ама няма как да стане. Пожелайте ми късмет!! ;) :mrgreen:

Късмет ;) Ако ти е първа баня, стискам палци и да не изгориш зверски. :) То и аз отивам на плаж, ама аз ще съм на Черноморец, щото бургаския не ме кефи много много, там ходя само през седмицата :lol:

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 17 юни 2012 17:10

Здравейте, риби!Как сте? Поздрави от Варна! :mrgreen:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 17 юни 2012 19:02

14 Ноември 2008 написа:Здравейте, риби!Как сте? Поздрави от Варна! :mrgreen:

Добре сме, хапваме еклери ! :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 юни 2012 19:29

калпазанчо написа:Скъп гост мяркам тук сред нас. Петьо, как е времето по южното Черноморие?
Привет от Слънчев Бургас :mrgreen:

Скъп, скъп, колко да е скъп.... щом само се мярка и изчезва :mrgreen:
.....а времето е....пивко :mrgreen:
Наздраве! :P

Върни се в “Черноморец”