Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2013 21:37

Арно едва ли ще е в групата за мача с Левски ... Отчайващо назад бил с подготовката . Евентуално април месец може и да заиграе . Ако преди това не последва примера на Таварес ;) От месеци няма изигран официален мач . Основното което може да се каже за него е ... че бележи по-рядко и от Преслав , при 5 пъти по-голямо игрово време :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 мар 2013 08:25

cena62 написа:
petkan написа:
ntodorov написа:Арно в, колко контроли игра и, какви впечатления остави ?
...Иначе няма лошо да е тук. Оглозгахме се. С него предполагам, че пак ще имаме интересна пролет.

Мисля, че не е участвал в нито една контрола, но може и да греша. Имам спомен обаче, че коментарите за него бяха повече от добри.

Игра със Спартак,влязъл е и в мача с Ботев. (Въпреки че не бяха писали медиите)

Любчо, грешиш, със Спартак игра Матяш и нигериецът от Анжи. След контролата Колев ми каза, че Арно не е играл, защото разтегнал на тренировка преди това. За Ботев нямам информация, че е играл, но не съм се и интересувал специално за него.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 01 мар 2013 09:45

k.dimitrov написа:Любчо, грешиш, със Спартак игра Матяш и нигериецът от Анжи. След контролата Колев ми каза, че Арно не е играл, защото разтегнал на тренировка преди това. За Ботев нямам информация, че е играл, но не съм се и интересувал специално за него.

Да,явно съм го объркал с този от Анжи. :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 мар 2013 12:08

С една дума Арно ще да е пълна енигма...Нещо, като...Мендеш ли ? :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 мар 2013 15:22

ntodorov написа:С една дума Арно ще да е пълна енигма...Нещо, като...Мендеш ли ? :roll:

Мендеш не беше лош, ама хич.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 мар 2013 09:38

25-годишният Лорис Арно вече официално е играч на бургаския футболен отбор Черноморец, след като подписа 3-годишен договор с клуба и днес бе картотекиран. Класният таран ще попадне в списъка за мача с Левски тази неделя, като очакванията към него са големи -и от ръководство, и от фенове, и съотборници. Арно е играч с впечатляваща визитка. Централният нападател има изиграни шест сезона във френския гранд Пари Сен Жермен. Към него е имало интерес и от страна на испанския Кастиля, който се води втори отбор на Реал (Мадрид). Години след това талантът е играч не на друг, а на бургаския Черноморец. Попитан на „Лазур" защо е отказал на „кралете", за да дойде в Бургас, Арно отговори: „Не е чудно. Защо да е чудно?! Тогава нямах желание и възможност да замина за Испания. Не казвам, че не харесвам Реал, но това е друга тема. А за България приех, защото в този клуб човек може да се развива и да израства. Може би след година-две Черноморец ще обяви друг голям трансфер на играч в голям отбор. И това ще съм аз". Французинът призна, че почти не знае нищо за родния футбол, но има информация за хубавата кухня, хубавите жени и българския рап. В сравнение с френската кухня, жени и музика обаче, конкуренция според него имат само жените. Другият подписал с отбора на Черноморец е халфът Янис Юсеф. Алжирецът с френски паспорт също подписа 3-годишен контракт с бургазлии

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 мар 2013 09:15

Пускам тази тема в аналите на миналото...Господ да я пази до година.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 12 мар 2013 16:22

Нов полузащитник пристигна на проби във футболния "Черноморец" и от днес се включи в тренировките на отбора. В следващите дни старши треньорът на акулите Димитър Димитров ще прецени дали халфът - французин с арабски корени, може да бъде в помощ на тима му.

24-годишният играч е свободен агент, в клуба беше доведен от мениджъра Николай Ишков, а от Франция му е препоръчан от агентите Филип Боле и Хамед Сисе.

Проверена е информацията :lol: Има такъв играч на проби. :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 мар 2013 17:04

cena62 написа:
Нов полузащитник пристигна на проби във футболния "Черноморец" и от днес се включи в тренировките на отбора. В следващите дни старши треньорът на акулите Димитър Димитров ще прецени дали халфът - французин с арабски корени, може да бъде в помощ на тима му.

24-годишният играч е свободен агент, в клуба беше доведен от мениджъра Николай Ишков, а от Франция му е препоръчан от агентите Филип Боле и Хамед Сисе.

Браво,започваме с трансферите за следващия сезон
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 12 мар 2013 22:57

Devian написа:
cena62 написа:

Браво,започваме с трансферите за следващия сезон

А, чакай, не сме привършили с трансферите за този, въобще, това за нас е непрекъснат процес.

Върни се в “Черноморец”