Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cena62 написа:petkan написа:ntodorov написа:Арно в, колко контроли игра и, какви впечатления остави ?
...Иначе няма лошо да е тук. Оглозгахме се. С него предполагам, че пак ще имаме интересна пролет.
Мисля, че не е участвал в нито една контрола, но може и да греша. Имам спомен обаче, че коментарите за него бяха повече от добри.
Игра със Спартак,влязъл е и в мача с Ботев. (Въпреки че не бяха писали медиите)
k.dimitrov написа:Любчо, грешиш, със Спартак игра Матяш и нигериецът от Анжи. След контролата Колев ми каза, че Арно не е играл, защото разтегнал на тренировка преди това. За Ботев нямам информация, че е играл, но не съм се и интересувал специално за него.
ntodorov написа:С една дума Арно ще да е пълна енигма...Нещо, като...Мендеш ли ?
Нов полузащитник пристигна на проби във футболния "Черноморец" и от днес се включи в тренировките на отбора. В следващите дни старши треньорът на акулите Димитър Димитров ще прецени дали халфът - французин с арабски корени, може да бъде в помощ на тима му.
24-годишният играч е свободен агент, в клуба беше доведен от мениджъра Николай Ишков, а от Франция му е препоръчан от агентите Филип Боле и Хамед Сисе.
cena62 написа:Нов полузащитник пристигна на проби във футболния "Черноморец" и от днес се включи в тренировките на отбора. В следващите дни старши треньорът на акулите Димитър Димитров ще прецени дали халфът - французин с арабски корени, може да бъде в помощ на тима му.
24-годишният играч е свободен агент, в клуба беше доведен от мениджъра Николай Ишков, а от Франция му е препоръчан от агентите Филип Боле и Хамед Сисе.
Проверена е информациятаИма такъв играч на проби.
Devian написа:cena62 написа:Нов полузащитник пристигна на проби във футболния "Черноморец" и от днес се включи в тренировките на отбора. В следващите дни старши треньорът на акулите Димитър Димитров ще прецени дали халфът - французин с арабски корени, може да бъде в помощ на тима му.
Проверена е информациятаИма такъв играч на проби.
Браво,започваме с трансферите за следващия сезон
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта