Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 16:25

k.dimitrov написа:Много изоставате с информацията. Оказа се, че човекът, който е звънял е свързан с "черното тото", а не с Левски. Материалите са в прокуратурата, но няма конкретни доказателства, за да излезе с обвинение. Разговорът не е записан, а и телефонен разговор не е достатъчно условие.

Ако е така - извинявам се. Мнението ми беше базирано на това, което казаха Херо и Киряков на пресконференцията преди мача. А и никъде не съм казвал дали този човек е свързан с Левски или не. Казах, че е преди мачът с Левски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 яну 2012 16:28

k.dimitrov написа:Ако не знаеш, да те светна. Имаме нещо общо с Бургас.

Е тук вече логиката ти е желязна. Просто няма как да се обори. Май само това е общото. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 16:30

stannn написа:
k.dimitrov написа:Ако не знаеш, да те светна. Имаме нещо общо с Бургас.

Е тук вече логиката ти е желязна. Просто няма как да се обори. Май само това е общото. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А не е ли достатъчно. Ние си обичаме и двата отбора, за разлика от някои други.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 яну 2012 16:50

Ако това е вярно, пълен срам! И за феновете на отбора и за тези на българския футбол! Жалко за тези подмолни действия...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 16:59

Предложения ми трудов договор е срочен и не е по общия ред на КТ . Притесняват ме няколко момента
Започва така :
Днес .... в гр......на основание чл. 70 , ал. 1 и ал. 2 от КТ се сключи настоящия договор между ; ...
И чак по надолу се уточнява срока на договора :
II СРОК НА ДОГОВОРА
II.1. Настоящия договор се сключва за срок от 3 (три) години и влиза в сила от ...... Договора се прекратява след изтичането му на ...... В договора има и клаузи регламентиращи реда по прекратяването му и неустойки от моя страна ако реша да го прекратя едностранно .
Попитах защо основанието по чл. 70 не е вързано с чл.68 .Отговориха ми , че след като има изрична клауза упоменаваща срока на договора , това не е необходимо . Въпроса ми е - това вярно ли е и дали липсата на изрично вписан чл. 68 поражда правни последици .Договора ще бъде подписан пред нотариус ( изискване на фирмата )
Ако на по късен етап реша да прекратя едностранно договора по чл326 , това възможно ли е и какви ще са последиците от клаузите регламентиращи реда на прекратяване .
Въпрос
Отговор от ....: Не е необходимо изрично да е посочен чл. 68 от КТ, ако договорът е написан както сте цитирали. Неустойките по прекратяване на трудов договор са изрично предвидени в Кодекса на труда и не могат да бъдат завишавани при никакви условия.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 яну 2012 17:35

valiooooo написа:И каква е тая информация без никакви факти.
Интересно....друг път подобни теми се заключваха на 2-та минута.

На това му се казва "безпристрастост",ако незнаеш. ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 яну 2012 17:44

velchev написа:За ЦСКА последствия няма да има, за справка делото, което водят сюу Да Коща и Левски :) Мисълта ми е, че е напълно възможно от БФС да икат да прикрият некадърността си, ако са допуснали неправомерно картотекирани играчи да играят за Черноморец и затова да бавят решението. Защото тогава всички отбори могат да поискат присъждане на служебни победи :geek:

И аз имам това чувство.БФС са си вкарали адски автогол с картотеките и сега се чудят как да лавират за да избегнат едно ритуално самоубийство.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 17:48

Old_death написа:
velchev написа:За ЦСКА последствия няма да има, за справка делото, което водят сюу Да Коща и Левски :) Мисълта ми е, че е напълно възможно от БФС да икат да прикрият некадърността си, ако са допуснали неправомерно картотекирани играчи да играят за Черноморец и затова да бавят решението. Защото тогава всички отбори могат да поискат присъждане на служебни победи :geek:

И аз имам това чувство.БФС са си вкарали адски автогол с картотеките и сега се чудят как да лавират за да избегнат едно ритуално самоубийство.

Пак ще го публикувам :
Предложения ми трудов договор е срочен и не е по общия ред на КТ . Притесняват ме няколко момента
Започва така :
Днес .... в гр. ... на основание чл. 70 , ал. 1 и ал. 2 от КТ се сключи настоящия договор между ; ...
И чак по надолу се уточнява срока на договора :
II СРОК НА ДОГОВОРА
II.1. Настоящия договор се сключва за срок от 3 (три) години и влиза в сила от ...... Договора се прекратява след изтичането му на ...... В договора има и клаузи регламентиращи реда по прекратяването му и неустойки от моя страна ако реша да го прекратя едностранно .
Попитах защо основанието по чл. 70 не е вързано с чл.68 .Отговориха ми , че след като има изрична клауза упоменаваща срока на договора , това не е необходимо . Въпроса ми е - това вярно ли е и дали липсата на изрично вписан чл. 68 поражда правни последици .Договора ще бъде подписан пред нотариус ( изискване на фирмата )
Ако на по късен етап реша да прекратя едностранно договора по чл326 , това възможно ли е и какви ще са последиците от клаузите регламентиращи реда на прекратяване .
Въпрос
Отговор от ... : Не е необходимо изрично да е посочен чл. 68 от КТ, ако договорът е написан както сте цитирали. Неустойките по прекратяване на трудов договор са изрично предвидени в Кодекса на труда и не могат да бъдат завишавани при никакви условия.

п.п Всяка прилика с лица , събития и договори е случайна ;)

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 27 яну 2012 18:15

Който няма аргументи компенсира с медийни и форумни изяви. Ще броим колко теми ще пуснат , като че ли не е достатъчна една .
БФС да не се крие а да вземе решение по случая . Макар че единственото компетентно решение може да е от съда,
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 18:25

Хан Крум написа:Който няма аргументи компенсира с медийни и форумни изяви. Ще броим колко теми ще пуснат , като че ли не е достатъчна една .
БФС да не се крие а да вземе решение по случая . Макар че единственото компетентно решение може да е от съда,

Колко още аргумента искаш бе Круме. Където и да цъкнеш ще ги видиш.
И разберете. В Съда ще издържим. В БФС - не знаем. За това ревем. Ето и колегата по-горе ви приложи нещо - вие пак не разбирате.
Впрочем разбирате, но не сте свикнали да ви атакуват. Свиквайте. Ако искате да сте Европейски, силен и уважаван клуб ( както преди години) свиквайте.Кокошкарите ( визирам Титан-ите) нямат място не само в Европейския, но и в Българския футбол респективно и спорт.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”