Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
За съжаление до края на юли ще съм всеки ден зает с ремонта, така че едва ли ще ми остане време за контролите, но пък за редовния сезон съм там. Имам карта за 20 сектор, но гледам да сядам около централната линия, за да виждам поравно и двете половини на терена. Няколко пъти се бях качил и в една кабинка на коментаторите (тия дето не се полазват сега), но после ги заключиха. 

[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Ей, братле Тодоров, супер местенце си имаш. Аз пък сега ремонтирам наследствения апартамент и като го продам (надявам се да е скоро) ще си ремонтирам и аз вилата - на 15 км от Бургас и на 4 от Ветрен. На един хълм съм най-на високото и гледам Бургас, залива от Созопол до Поморие, езерата Вая и Атансовското, Летище Бургас и две малки локални на около 500 м от вилата. Виждам и магистралата, за съжаление и Нефтозавода. Ще гледам и аз да понаправя нещо като твоята тревичка
Хайде, стягай се тогава. Може да те инспектирам. На път ще си ми.

На терасата си съм изпил мноооооооого ракия.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
От вилата виждам половината Меден Рудник, Славейков и Изгрев, сигурно и ти ще можеш да ме виждаш (обаче само със далекоглед).Виждам и околовръстното на Меден Рудник - най се набива на очи емблемата на Бриколажа....А колко пържоли е видяло мойто барбекю...Обикновено менюто е следното - салата голяма краставици и домати, хвърлят се овкусени пържоли в барбекюто, увиват се картофи във фолио и се слагат после в жарта, като се отворят се слага маргарин. И за десерт се разрязва динята. Мезим и със чипсове в приятна компания. Най-близкия ми комшия е на 500 метра по-надоллу от мен, така че понякога се правим на нудисти със жената
Единствения шум е от птичките, а вечер от щурците. Природа и чист въздух - това е моят малък рай.

Единствения шум е от птичките, а вечер от щурците. Природа и чист въздух - това е моят малък рай.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:калпазанчо написа:Ей, братле Тодоров, супер местенце си имаш. Аз пък сега ремонтирам наследствения апартамент и като го продам (надявам се да е скоро) ще си ремонтирам и аз вилата - на 15 км от Бургас и на 4 от Ветрен. На един хълм съм най-на високото и гледам Бургас, залива от Созопол до Поморие, езерата Вая и Атансовското, Летище Бургас и две малки локални на около 500 м от вилата. Виждам и магистралата, за съжаление и Нефтозавода. Ще гледам и аз да понаправя нещо като твоята тревичка
Хайде, стягай се тогава. Може да те инспектирам. На път ще си ми.Иначе в Бургас живея на първа линия, на място от където се виждат залива, блатата, Вая, Мандренското и целия град...ще виждам и теб явно.
![]()
Това ми звучи като Меден Рудник

- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:калпазанчо написа:Ей, братле Тодоров, супер местенце си имаш. Аз пък сега ремонтирам наследствения апартамент и като го продам (надявам се да е скоро) ще си ремонтирам и аз вилата - на 15 км от Бургас и на 4 от Ветрен. На един хълм съм най-на високото и гледам Бургас, залива от Созопол до Поморие, езерата Вая и Атансовското, Летище Бургас и две малки локални на около 500 м от вилата. Виждам и магистралата, за съжаление и Нефтозавода. Ще гледам и аз да понаправя нещо като твоята тревичка
Хайде, стягай се тогава. Може да те инспектирам. На път ще си ми.Иначе в Бургас живея на първа линия, на място от където се виждат залива, блатата, Вая, Мандренското и целия град...ще виждам и теб явно.
![]()
Това ми звучи като Меден Рудник
И на мен така ми се струва.
п.п.Аз от вилата обаче Мандрата не мога да я видя. Но имам там наследствено бунгало на 2ра линия.
Митко прави интересен отбор. Кишишев в моментната част от подготовката е един от най-качествените играчи в А група. Не знам как би играл на пълни обороти срещу стабилни отбори (колко минути). Балджийски е пълна дупка на този етап на поста, на който се използва в контролите. Не мога да повярвам, че млади играчи като него и Тошев (през изминалия сезон) могат да играят толкова разконцентрирано и да се отнасят толкова надменно към игровите ситуации ... а уж идват от големи школи.
Жужу е много интересно попадение и въпреки че не съм го гледал повече от тренировка и контрола, ще рискувам да кажа, че има бъдеще, ако запази старанието си в играта.
Дашев е комичен и не го виждам като резерва на много стабилен вратар като Колев, по-скоро втора резерва.
Андонов е познатият питбул, дори малко в повече му беше изгонването. Дано да няма такива изпълнения след месец!
Жужу е много интересно попадение и въпреки че не съм го гледал повече от тренировка и контрола, ще рискувам да кажа, че има бъдеще, ако запази старанието си в играта.
Дашев е комичен и не го виждам като резерва на много стабилен вратар като Колев, по-скоро втора резерва.
Андонов е познатият питбул, дори малко в повече му беше изгонването. Дано да няма такива изпълнения след месец!
- калпазанчо
- Контакти:
За Балджиев не знам, но Тошев определено има талант, обаче такова мега пропускане е супер несериозно. Мисля си че сам си пропилява бъдещето. Миналата година вместо да се прибере с отбора от Ловеч забил направо в Син Сити. Постоянно се забърква със момичета със спорна репутация. Миналата година беше докарал оня Мис Силикон, която онзи изверг Орлин Орлинов беше пребил. Време му е или да се стяга, или да си ходи. Но кой ще го вземе такъв?
За този Жужу ми казаха че имало хляб в него. Ще видим.
Простете моето незнание, но кой е този Жужу ? От къде идва ? Много играчи минаха в отбора за един месец и вече се обърках. Азис и Ака в отбора ли са още ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
калпазанчо написа:За Балджиев не знам, но Тошев определено има талант, обаче такова мега пропускане е супер несериозно. Мисля си че сам си пропилява бъдещето. Миналата година вместо да се прибере с отбора от Ловеч забил направо в Син Сити. Постоянно се забърква със момичета със спорна репутация. Миналата година беше докарал оня Мис Силикон, която онзи изверг Орлин Орлинов беше пребил. Време му е или да се стяга, или да си ходи. Но кой ще го вземе такъв?
Балджийски е точно копие на Тошев, с уговорката че е малко по-настоятелен по фланга, но пропуските му са същите, та дори и по-фрапантни.
Последна промяна от Капитана на 22 юли 2011 18:48, променено общо 1 път.
- Искам си Акаунта
Балджиев е класа над недоразумението Тошев , просто му трябва игрова практика . Същото се отнася и за Киров ( дано скоро се оправи от контузията ) . Чужденците ... рано е да се каже още . От всички нови обаче , най-силно впечатление прави Венци Христов . Ще се окаже истинска находка . Колкото до Тошев ... той заедно с Андонов , Паланков и всички домъкнати от Балъков дърводелци трябва да бъдат разкарани от клуба по възможно най-бързия начин .