Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Краех изход от двубоя?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Мнениеот fred » 26 фев 2011 17:56

Честно да си кажа съм разочарован от играта и от нашия отбор.
Не искам да съм краен, тъй като ми е ясно че треньора е нов, след 3 месеца почивка трудно започваме по принцип и т.н., но трябва занапред да се взимат 3 точки от такива отбори, иначе за кви евротурнири говорим.
И какъв беше страничния.....нямам думи.
6-7 засади дето не ьзнам откъде ги взе.
Фалстарт на сезона!
3 паса нямаме точни помежду си!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 26 фев 2011 18:02

Аре сега ми кажете "Де е Марсио "..а? Два паса на кръст не можахме да въжем, а да не говорим за извеждащи подавания...Знаех си че ще си имаме проблеми без него! А сега и ново 5 -"а ла Велков" - най-добрата двойка централни защитници,Дянков - Хайри бяха разделени... И какво стана при центриранията в наказателното ни поле пълна скръб и гол (поне един) добре че Борел не е вчерашен. И това е Академик - ами по нататък... Не смея да мисля!!!! Дано повече не правим такива мачове че Европа няма да видим (то няма да има и смисъл).
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Оценки: Академик - Черноморец

Мнениеот Капитана » 26 фев 2011 18:28

Здравейте! Мисля да започна с такава тема и се надявам да не е срещу правилата на форума. Дайте вашите оценки за играчите на Черноморец в мача. Ето моите:

Борел - 5
Неуверен, глупав жълт картон. Вратарят играе много важна роля за увереността и самочувствието на защитата.

Филипов - 5
Очевидно не е готов за А група. Добре ще е, обаче да получава минути при домакински мачове срещу по-скромни отбори.

Терзиев - 6
Сравнително стабилен и без много грешки. Нулев принос при изнасяне на топката.

Хайри - 7
Свърши много работа и захапа здраво (персонално) Сакалиев, след като се видя, че Филипов издиша срещу него. Помогна на няколко пъти за изнасяне на топката.

Старокин - 7
Един от малкото, който няма от какво да се срамува в този слаб мач. Като цяло си изпълни задачите.

Паланков - 4
Кошмарна форма. Зачудвам се дали не са това и пълните му възможности. Дори и да е опорен халф, той все пак трябва да може даде поне един точен пас.

Крумов - 7
Направи няколко добри пробива. Изкара жълт (задължителен червен) картон на Бомфин, но трябваше да играе по-прибран поради наличието на дебютант зад гърба му.

Андре - 5
Поредният халф в ужасна форма. Няма как да не е така при условие, че няма кой знае каква конкуренция на неговия пост. Заспал е в зимен сън.

Андонов - 7
Изключително полезен и то не само заради гола, но и борбата и раздаването. Голът му беше много майсторски.

Савио - 6
Вижда се, че е тактически грамотен. Покрива голям периметър, но му липсват игрови минути. Изостава в определени ситуации, но при него има надежда за подобрение. Трябва да благодари на съдията, че не го изгони. Моята прогноза е, че той ще е готов за мача с Левски и ще закове бека им за целия мач в полето им.

Мутийс - 6
Чудесен за контра-атаки, но в такива мачове с борба в наказателното поле беше добре покрит от Бонфим и Мбемба. Доказателство на думите ми е играта му през втората част, когато Академик прибра и халфовете си в защита и Мутийс изчезна.

Койта - 6
Здрава борба. Задължително трябваше да започне от началото на мача и да си разменят местата със Савио. При отворен мач Мбемба ще попадне от грешната страна и нещата за вратарят стават лоши.

Тошев - 5
Незабележим. Наложи му се да играе в халфовата линия, тъй като нападателите станаха повечко и се загуби.

Дянков
Игра прекалено малко за оценка, но тук оценката отива при Велков - 1.

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 26 фев 2011 20:54

Аз ще бъда кратък щот направо не ми се говори тези които са гледали мача ще ме разберат
!!!!ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 фев 2011 21:25

Отново изгледах мача: - Е, няма такава немощ. Мислих, че така ми се е сторило в прякото предаване. Да, ама не.Ако някой ми преброи повече от 3 верни и последователни паса - добре...Ами нашите не можеха и топката да спират. Тя се удряше, като в чуканчета..., а имах надежди. Балъковия отбор беше скучен, но пък солиден последния сезон. Гледах мачовете на неговия състав и ми беше леко сънливо, но пък спокойно, защото знаех, че гол няма да вкараме, ама и другите на нас. Сега ??????? :oops: Старите хора казват, че футбола нямал логика, че мач с мач не си приличал, че всеки ден не е велик ден и подобни мисли доказващи, че нищо не се повтаря...остава да им вярвам и да се надявам, че е така. Иначе не ми се мисли другата седмица с ЦСКА. :roll:
ПС: Добре дошъл на Капитана. Много съдържателен аватар има колегата. Подкрепям го. Бургас над всичко...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 фев 2011 21:28

ntodorov написа:Отново изгледах мача: - Е, няма такава немощ. Мислих, че така ми се е сторило в прякото предаване. Да, ама не.Ако някой ми преброи повече от 3 верни и последователни паса - добре...Ами нашите не можеха и топката да спират. Тя се удряше, като в чуканчета..., а имах надежди. Балъковия отбор беше скучен, но пък солиден последния сезон. Гледах мачовете на неговия състав и ми беше леко сънливо, но пък спокойно, защото знаех, че гол няма да вкараме, ама и другите на нас. Сега ??????? :oops: Старите хора казват, че футбола нямал логика, че мач с мач не си приличал, че всеки ден не е велик ден и подобни мисли доказващи, че нищо не се повтаря...остава да им вярвам и да се надявам, че е така. Иначе не ми се мисли другата седмица с ЦСКА. :roll:
ПС: Добре дошъл на Капитана. Много съдържателен аватар има колегата. Подкрепям го. Бургас над всичко...

Идвай утре в Поморие! Голямо шоу ще е....и няма да си разочарован-ще вкараме доста голове.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 26 фев 2011 23:35

абе кой идиот вярва, че Антон Велков е треньор на Черноморец?????
истинският треньор е Душан Буковац, а Тони само прави тренировките и загрявката

1. кой прави селекцията? - Буковац
2. кой избра момчетата от Поморие, които да дойдат при мъжете? И то 2 седмици преди назначаването на Тони? - Буковац
3. кой извади Дяков и Цонков от отбора? Дори тони го призна на ПК с половин уста - Буковац
4. Кой докарва всичките ментета от латино-кънтритата? - Буковац
5. Кой определя стартовия състав? - едва ли е Велков
6. Кой извади Зайц и Педриня? Договорите им не са прекратени, тренират при Трендо - Буковац (като не са прекратени договорите, защо им се плащат заплати без да играят???)

Още доказателства трябват ли ви? или и вие като Стиви Уондър - няма проглеждане...

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Мнениеот АКАДЕМИК София » 26 фев 2011 23:41

Момчета, извинявайте, че ви се бъркам, обаче не бързате ли много със смяната на треньора?! Да днес играхте слабичко (поне аз очаквах да видят повече от Черноморец). Но вие след един слаб мач и тръгвате да гоните треньора си и правите трагедии. Вие все пак имате нов треньор, доста от стария ви състав си отиде, т.е. правите почти нов отбор. А отбор не се прави за 1-2 месеца. Аз това не мога да разбера в българския фен. Един неудачен мач и хайде оставка. Вижте в Англия например треньорите се задържат по години и привържениците са винаги верни на отбора си (включително и треньора), въпреки понякога неудачните игри и резултати.

Инак за самия мач, аз мисля, че равенството си беше напълно закономерно, дори ние може и да съжаляваме, че не спечелихме. Днес Академик направи доста приличен мач за нивото си и ако бяхме взели 3те точки, нямаше да бъде незаслужено. Но пък и вие имахте няколко опасни положения, така равенството беше най-закономерно. ;)
Изображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 27 фев 2011 00:25

ама не си ме разбрал
никой не говори за смяната на треньора. Първо - истинският треньор (Буковац) няма как да бъде сменен. И второ - при конфигурацията в клуба, какво значение има кой е поредният Тони Велков???

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2011 03:37

АКАДЕМИК София написа:Момчета, извинявайте, че ви се бъркам, обаче не бързате ли много със смяната на треньора?! Да днес играхте слабичко (поне аз очаквах да видят повече от Черноморец). Но вие след един слаб мач и тръгвате да гоните треньора си и правите трагедии. Вие все пак имате нов треньор, доста от стария ви състав си отиде, т.е. правите почти нов отбор. А отбор не се прави за 1-2 месеца. Аз това не мога да разбера в българския фен. Един неудачен мач и хайде оставка. Вижте в Англия например треньорите се задържат по години и привържениците са винаги верни на отбора си (включително и треньора), въпреки понякога неудачните игри и резултати.

Инак за самия мач, аз мисля, че равенството си беше напълно закономерно, дори ние може и да съжаляваме, че не спечелихме. Днес Академик направи доста приличен мач за нивото си и ако бяхме взели 3те точки, нямаше да бъде незаслужено. Но пък и вие имахте няколко опасни положения, така равенството беше най-закономерно. ;)

Първо се скрий, че заслужавахте победата! Вие бяхте излязли с памперсите! И съм сигурен, че след мача сте празнували, че сте завършили наравно с този отбор! Искам да те питам, кой от стария състав си отиде, че не разбрах?!..... "Черноморец" днес направи уникална грешка, която редовно прави! Подценява такива мачове! Както казаха и по-горе колегите, уникално слаб мач! Разбира се, стана такъв заради домакините! Но, нищо не оправдава бургазлии, като искат да печелят трябва да се раздават!!!!...

Върни се в “Черноморец”